Melly Odesláno 30. května 2015 Autor Nahlásit Odesláno 30. května 2015 To se samo může zmínit,ale aby v tom byl pořádek je lépe se s nimi pochlubit v příslušné sekci,víme?Víme, však jsem se již pochlubil. Prý jsou to běžné stroje, na což také vypadají. Na druhou stranu jsou hezky zachovalé a z blešáku z Bělehradu, takže je k nim ještě příběh. :-)
Mipa Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2015 Pro nás začátečníky bych chtěl upozornit na pro mne zajímavé foto (z Primlandu) dýnka hodinek PRIM SPORT I, kde je myslím krásně vidět stará korunka JEN S JEDNÍM těsnícím kroužkem (má dole větší šikmé sražení, oproti pozdějším korunkám s dvěma těsnícími kroužky, které mají dole krátké osazení na menší průměr) vyráběná jen do roku 1973. Hodinky s takovou korunkou jsem nikdy neměl v ruce a takto zřetelnou fotografii se starou korunkou také vidím poprvé - tak ji zde pro zajímavost přikládám na větší "plachtě". Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
brut12358 Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2015 Pro nás začátečníky bych chtěl upozornit na pro mne zajímavé foto (z Primlandu) dýnka hodinek PRIM SPORT I, kde je myslím krásně vidět stará korunka JEN S JEDNÍM těsnícím kroužkem (má dole větší šikmé sražení, oproti pozdějším korunkám s dvěma těsnícími kroužky, které mají dole krátké osazení na menší průměr) vyráběná jen do roku 1973. Hodinky s takovou korunkou jsem nikdy neměl v ruce a takto zřetelnou fotografii se starou korunkou také vidím poprvé - tak ji zde pro zajímavost přikládám na větší "plachtě". To ti řekl Hovorka ?
Jan_Jan_2006 Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2015 To ti řekl Hovorka ?Hele! Když tak PAN HOVORKA!!!Je to náš guru...
accutron Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2015 Hele! Když tak PAN HOVORKA!!!Je to náš guru... děkuji.
Mipa Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2015 Pro brut12358: Pan Hovorka mi to neřekl, ale napsal to ve své monografii o PRIMKÁCH. Porovnávací obrázek rozdílů korunek z jeho knihy jsem zde drze již asi dvakrát na fóru uvedl bez jeho souhlasu. Budiž mi omluvou, že jsem to dělal z osvětových důvodů.
brut12358 Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2015 Hele! Když tak PAN HOVORKA!!!Je to náš guru... Chlapi já to nemyslel hanlivě. Od teď samozřejmě Ing. Libor Hovorka
Mipa Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2015 Pro zajímavost a názornost posílám i pěkný velký obrázek (z Primlandu) dýnka hodinek PRIM SPORT I s novější korunkou (od roku 1973) s dvěma těsnícími kroužky, což se pozná podle krátkého osazení na menší průměr dole na korunce. Možno porovnat s obrázkem kousek výše. Více podrobností a zajímavostí je možno se dočíst v monografii o Primkách pana Libora Hovorky na straně 120. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Melly Odesláno 20. srpna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 20. srpna 2015 Pro zajímavost a názornost posílám i pěkný velký obrázek (z Primlandu) dýnka hodinek PRIM SPORT I s novější korunkou (od roku 1973) s dvěma těsnícími kroužky, což se pozná podle krátkého osazení na menší průměr dole na korunce. Možno porovnat s obrázkem kousek výše. Více podrobností a zajímavostí je možno se dočíst v monografii o Primkách pana Libora Hovorky na straně 120.Pana Ing. Libora Hovorky! ...
Mipa Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2015 Správně !!! pana Ing. Libora Hovorky ! Ale radši bych přidal tohohle "smajlíka" !
Jan_Jan_2006 Odesláno 21. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2015 Správně !!! pana Ing. Libora Hovorky ! Ale radši bych přidal tohohle "smajlíka" !Souhlas!!!
p3k Odesláno 21. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2015 Tak se dívám po delší době na kurvahošigutentag a koukám vědecky, co si to ten Bohuš vzal do toho bordelu za vodotěsné hodinky!do teď pobíhal v Prim Sport II. Že by PSIII?
Popelář Odesláno 22. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2015 Taky bych to to tipnul na prim sport 3,prostě Bohuš věděl s čím se potápět.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se