Přejít na obsah

Rolex si jiz nikdy nekoupim - je to jen navoneny shit.


Peter:::

Doporučené příspěvky

Já tě chápu, že to naštve, asi bych také čekal, že Rolády půjdou o nějáký ten rok bez závady déle :sad01_anim: Co mě ale překvapuje, je cena opravy 1280,00Kč ? Tou cenou by si to u mě zase asi vyžehlily" U mých nedávno utopených TH, rozborka - zjištění závady - složení (pokud bych je nechtěl opravit), rovných 3600,00Kč. A je to Quartz a žádnej Rolex. To máš zadarmo a za tyhle peníze to neřeš"

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 113
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník dlubix

Nedávno jsem doma našel doma Omegy cibule po dědečkovi z roku 1930, nátáhl jsem je a krásně běží.. Holt dříve to asi nebyla taková masová výroba a každému kousku se věnovalo více pozornosti...

 

Driv se taky chodilo k hodinari. Nemyslim si, ze dedeckovo cibule bezely od roku 1930 do tedka bez problemu. Kdyz hodim kvarcky za litr do supliku a za sto let do nich da muj pravnuk baterku, tak asi taky pujdou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník dlubix

..neseženeš baterku :D

 

Ty veee, cekal jsem lepsi pouceni. Tak fajn. Jinej priklad. Hodim do supliku nejaky obycejny mechanicky hodinky. Treba Rolex. Za sto let je tam najde muj pravnuk, zepta se tady ve vlakne, zda to nejsou fejky :-D a da je na servis k Mechanovo pravnukovi, tak taky pujdou. Staci jen zatrepat.

 

PS: komentare, ze za sto let nebude chronomag a ze Mechano nebude mit pravnuka atd. me nenaser@u !!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...
  • Po letech...

Ahoj, jsem náhodou objevil toto varování před ROLEX...jsem jejich obdivovatel..ale kdybys je poslal do švajcu, tak by se přetrhli obětavostí a dostal bys darem nové...Jak to dopadlo? Bechyně to udělal v záruce?

Já kdysi měl lidovky CERTINA 1980 Bechyně ve Štěpánský už tam kdysi byl jako obyčejný hodinář a opravoval je, neměl náhradní díl a já si napsal do švajcu a oni mě poslali ten dílek zadarmo jako reklamu svý firmy.

 

chronomaniak z Prahy

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Když jste to vlákno upnuli, tak jsem si taky početl a vážně jsem se dobře pobavil :lol2:  Asi nejvíc mě, kromě té hysterie, pobavilo, že by s Rolex měl chodit do servisu sluha, když zrovna tyhle airkingy jsou v Německu koupitelný za jeden průměrnej plat. Tím je rozhodně nechci shazovat, jen jsem chtěl podotknout, že je to hodně relativní a co je luxusním zbožím v CZ, může jinde být relativně dostupná záležitost. Obecně je tohle dost zbytečnej topic a i já se tímto omlouvám za  :spam:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...