Přejít na obsah

MJ.

Doporučené příspěvky

Ja bych bral ty DS30 az bych brecel. Strasne se mi libi! Ale... Proc ponorkovka a ne ledove kaleni? Proc nemaji antimagnet jako DAxx? To asi vim - vyska a prumer, ale stve me to. Fakt bych je chtel, ale s odolnosti DAxx. A u novych inhousu me sere pruhled :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 2,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

V 2. 3. 2021 v 10:31, Emiliano napsal:

Díky za info. A to má z přechodu lyže x snowboard a zpátky?

...neověřená informace: Dala 60 ostrých tréninkových jízd ve dvou dnech za sebou, aby dohnala manko..no a to je imho moc zvláště pak, když má záda dlouhodobě špatná. Je šílený dříč.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 2. 3. 2021 v 17:16, Micey napsal:

Hele nevim, žádný dé fóra nebo fejsbuky nesleduju, ale už mi to přijde dlouho, ze stránek ty modely zmizely.. je to jenom takovej můj dojem, snad se pletu.

Ze stránek sice zmizely, ale v PDF katalogu rozkliknutelným přes odkaz dole na stránkách stále jsou. Tak jsem si nedávno napsal přímej dotaz a dozvěděl jsem se, že by ty modely měly bejt opět k dispozici v prvním pololetí tohoto roku. Neházel bych flintu do žita, i kdyby to bylo později. Ale podle mě by se sortimentem, kterej tam mají teď, dlouhodobě snad ani nemohli přežít... Taky ostatní fóra a FB nesleduju, ale na jejich stránky občas kouknu a doufám, že se jednou dočkám.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Toblin díky! Mám je na řemenu od Anely, je to poctivej kus kůže a pomaličku sbírá patinu. Rád bych ale vyzkoušel i nějakej měkoučkej průvlekáč. 

To německý černidlo drží jak helvétská víra. Nepoznal bys, že jsou min. 4 roky starý a to je nějak nešetřím, prostě NOS i po letech. :)) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

 

před 2 hodinami, Radik napsal:

Tak přece jen tu už někdo má i tyhle nový chlupatý! :)

Tak, tak. 🙂

Apropo, "chlpatého" ciferníku by som sa vôbec nebál. Sám som síce riešil, či ma to nebude iritovať a popravde - neirituje - tie indexy mi (naživo) vôbec neprídu nejak neprimerane/disproporčne "pretiahnuté".

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...