Přejít na obsah

MJ.

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 2,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

@janoj Mě bohužel ty dlouhý indexy iritujou od začátku. Nejvíc mi na nich vadí, jak se na koncích k těm "pětkovejm" přibližujou, možná kdyby byly jen o fous kratší, nebo kdyby ty tučný byly směrem ke středu zkosený, aby vůči sobě byly rovnoběžně, tak by mě to tak netahalo za oči. A to si říkám, že mám vysokou míru tolerance k drobnejm nedokonalostem. Ale tohle bych naživo asi nedal. Já si počkám s čím letos vylezou. Bohužel z jejich současný webový nabídky bych si nevybral (nebo jen kdybych fakt musel).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Dagoberd nosia sa super pohodlne 👍, najmä vďaka svojej "placatosti" a prívetivým rozmerom. Nosím ich už takmer pol roka - viac menej denne - a nemám čo vytknúť. No niekedy by som prijal ťah a ten ich "uboot steel bracelet" mi nedá pokoj. Vzhľadom na cenu sa však nejak neviem dokopať ku kúpe. Už som ho mal takmer objednaný, ale vzplanul som spravodlivým hnevom, keď si páni z Deutchlandu vypýtali za doručenie 40e - to im musí je#ať 🙄. Tak som teraz principiálne proti takejto zákazníckej politike, ale je dosť možné, že časom vymeknem...

@Radik áno, presne viem o čom hovoríš - dokonca som to teraz hodnú chvíľu (vďaka tvojmu príspevku) očumoval a je to tak - hlavne teda na 3, 6 a 9 hodine. Ako nedokonalosť by som to ale nebral. Mne to napr. vôbec neprekáža a nepríde mi, že by bol ten ciferník nejak prehustený indexami (logické - inak by som ich asi nemal). Ale to ich určite nechcem obhajovať  - úplne chápem, že ťa to irituje.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@janojNene, to není nedokonalost, ale geometrická vlastnost :) Index na 12ctce se směrem ke středu zúžuje a tam to je naprosto v pohodě. Škoda, že se nezúžují i ty ostatní pětkový, pak by to bylo nepostřehnutelný. Další věc je, že jsem začínal DA34kama a ty, stejně jako ostatní Déčka tý doby, měly indexy krátký. Tím, že mám srovnání je to další věc, a kloním se ke kratším indexům. Ale jak říkám, vyčkávám s čím letos vylezou a doufám, že se k týhle značce zase vrátím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Keď už fotím, postnem to aj sem :).

Dilema s ťahom stále pretrváva, dokonca sa to už zvrhlo v štýle "keď mám vyhodiť 625e za ťah, to už radšej trochu pritlačím a môžem kúpiť nové hodinky" ... Tak mám už 3 deň v prehliadači otvorených snáď 10okien s ďalšími pontenciálnymi prírastkami, damasko ťahom, alternatívnymi remeňmi na zahasenie "smädu" atď. Čo vám budem hovoriť, asi to poznáte.

Edit: žena ma už nemôže počúvať a ani sa jej nečudujem 🙄IMG_20210312_174526.thumb.jpg.534ebbaac65367e0058a269f517f4db1.jpg

Upraveno uživatelem janoj
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@janoj Mě se ten tah naštěstí nikdy nelíbil, teď myslím náramek k DA37. Nedávno mi ho jeden kolega nabízel za lepší cenu, ale mám to pořád stejně. Mám k nim řemeny, gumy i syntetický strapy a to mi stačí ke spokojenosti :)

Upraveno uživatelem Toblin
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Super fotky. Jak se člověk dokáže vyblbnout a stačí mu k tomu jedny hodinky a víc řemenů. Já jsem svoje Déčka kupoval na řemenu, protože tah k nim ještě tehdy nebyl. Po pár letech vylezli s tahem. Cena cena šílená. Ale tak dlouho jsem na něj koukal a tak se mi líbil, až jsem ho se skřípěním zubů dokoupil. Jako spokojenost, těm hodinkám dodal úplně jinej vzhled. Na jeho rozepínání s člověk musel hodně zvykat, protože prakticky bez spony to nebylo nijak jednoduchý. Časem jsem ale opět projížděl fotky a vrátil jsem se k řemenu. Teď když bych šel do Déček znova, tak určitě na řemenu (a to jsem jinak hooodně zatíženej na tahy) a tah bych dokoupil max. dodatečně, ale už teda ne fungl za plnou cenu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 16 hodinami, Toblin napsal:

Super je, že jim sluší všechno :)

Súhlas 👍. Ako píše @Radik dá sa s tým očividne slušne "vyblbnout" - hodinky tie isté, ale ide z nich vždy iný "vibe". Nakopol si ma tými fotkami - budem mať program na večer 🙂

Na tom mojom aktuálnom ma niekedy irituje, že je vydratý od púzdra - viď foto. 

IMG_20210313_153209.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...