Přejít na obsah

MJ.

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 2,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

  • po 4 týdnech...
  • po 2 týdnech...
  • po měsících...
  • po 3 týdnech...

Stejně ty DA34ky jsou nejlepší Déčka. Jednoduchý, vyvážený, prakticky nezničitelný, s datem i dnem, ani velký, ani malý... Aktuální vývoj týhle značky fakt nechápu. Zahodili prakticky všechny modely, který byly už na dálku rozpoznatelný, že to jsou prostě Déčka a z jejich současný nabídky bych měl docela problém si dneska vůbec vybrat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Radikjj. Souhlas. Bohužel dost smutný co se tam děje. ☹️. Měl jsem několik jetých a dost mě štve že jsem je pustil. Teď koukám po nových (jelikož k téhle značce mám blízko, je to moje srdcovka, byl jsem tam ve výrobě, pro ty mašiny dodávám speciální obráběcí oleje, viděl jsem se s Konrádem...) a mám dost problem něco konkrétního vybrat. Jediný co u mě aktuálně připadá v úvahu jsou klasický ledem kalený chrona s 7750 - DC5x, nebo pak ty DC7x. Fakt škoda. Navíc na spoustu modelů nejde objednat jejich druhé hlavní lákadlo - ten jejich hi-tech tah. Na tah tříručky jsem čekal asi 4 měsíce a stále nic. Teď už asi ani nejsou obyčejný tříručky objednat.

Fakt škoda. 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě to takhle vyhovuje. 38ky plně saturovaly moji touhu cokoli dalšího nakupovat a mohu se o to více věnovat ostatním koníčkům. 🤣

Kromě toho co zmiňoval @Radikještě doplním punc originality, zaznamenal jsem na fóru pouze jednoho dobrodrodruha z blck verzí.

Jasně, taky bych si dovedl představit něco jako 38ky s inhousem, ale konfekční ETA mě vůbec neuráží.

Takže když Damasko zůstane u své aktuální produkce, vím, že já i moje bankovní karta může být v klidu. 

 

DSC00051_1-01-01-01.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No a právě tyhle chlupatice, se kterejma v takovým množství vylezli, fakt nechápu. Nebo může mi někdo tahle dlouhý indexy objasnit? Je zatím něco, co mi uniká? Vždyť ať přemejšlím jak chci, tak kromě toho, že to vypadá blbě, tak hodinová i minutová ručka jsou dlouhý až až, než aby to bylo kvůli dosahu ruček, na který si u některých hodinek tuším kdesi stěžovali. Ale tohle? Fakt nevím...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...