casiotron Odesláno 18. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2021 V 15. 4. 2021 v 11:08, Gombo napsal: Tak keby si sa chcel nejakych tych nefunkcnych modulov zbavit, tak daj vedet. Ako som pisal. Bud kupim, alebo vymenim za iny funkcny ( ine funkcne) modul, co mam doma. No a aby som len nespamoval, tak nieco z USA zo sedemdesiatok. Tak tady jsou ty, co jsem našel. Ty samotné jsou z krabičky nových modulů Sanyo, co jsem kdysi sehnal, zdají se také nové, ale stejně nefunkční. Fotky jsou na prd, je mizerná viditelnost. Bral bych něco na staré pánské Casio. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 18. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2021 Nééé, to nejsou ony, tamten mam taky. jdu se po něm podívat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 18. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2021 Tak jsem našel už jen tyto. Jsou sice ze stejné líhně, ale ten správnej mam asi už jen jeden v jedněch Meister - Anker ve sbírce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 18. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2021 Tak ještě jsem našel tyto, zase stejný původ, akorát jiné funkce a grafika displeje. Tamty asi fakt nemam, dokonce jsem je nenašel ani v katalogu. Jak vypadají hodinky, ve kterých je takový modul? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 18. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2021 @casiotron tento by to mohol byt. Lebo aj na tych mojich je len displej bez napisov, ked su bez baterky. A nech tu len nespamujem, tak pridam jednu HK klasiku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 18. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2021 Ten to taky neni, je to v provozu tento. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 19. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2021 Konecne po roku uspech a podarilo sa. Rok 1977. Skoda, ze mobilom ich neviem dobre odfotit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 20. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2021 před 13 hodinami, Gombo napsal: Konecne po roku uspech a podarilo sa. Rok 1977. Skoda, ze mobilom ich neviem dobre odfotit. Jsou super. Zlato nemusím, ale je to taky esence 70.tých let. A jenom jeden gombík? Nebo tam je někde ještě jeden zapuštěný na nastavování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 20. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2021 @michalval je tam este jeden zapusteny na nastavivanie. Trochu som presvetlil foto a je ho vidiet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 20. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2021 před 1 minutou, Gombo napsal: @michalval je tam este jeden zapusteny na nastavivanie. Trochu som presvetlil foto a je ho vidiet. Myslel jsem si to. Bylo by to trochu jako Nokia 3310 - jeden čudlík na všechno nemusí být ideální Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 21. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2021 Nadherny tvar pouzdra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petanprim Odesláno 23. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2021 Nový přírustek i diky(Hantronix) Seiko H357 ala James Bond Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 28. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 28. dubna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2021 Hodnědobrý Co to všechno umí? Vidím tam jenom jedno tlačítko. Nejspíš tam bude ještě jedno zapuštěné, ale i tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 29. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2021 @siwi ma to klasicky hodiny, datum, cas, sekundy. Hodiny 24h format a datum je vo formate dd-mm. To slnko v pravo hore blika podla sekund. Pod casom bezi animacia toho golu do branky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 29. dubna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2021 Aha, díky Odesláno z mého SHT-W09 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 30. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2021 Pěkná raritka! Podle odlouplé barvy sklíčka bych tipoval tvrzené sklo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 30. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2021 @casiotron ano je to tak. Tvrdene sklo, srobovacie dynko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 1. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2021 toto su moje Elektroniky z 80tych rokov, origo iz CCCP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 1. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2021 toto su moje Elektroniky z 80tych rokov, origo iz CCCP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se