Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tieto si pamatate?Je v nich Miota 4800 spolocny strojcek na jednu baterku a potom uz do takychto (no name) davali uz len dva samostatne strojceky na dve baterky.Ozivil som ich a slapu jak hodinky ;)

Fantastické, úžasné, prekrásne, ťažko na toto hľadať slová, proste nádhera :) 

Odesláno

Hned jsem to zkusil. Kontakt jsem přihnul, aby se dotýkal plusového pólu baterky zboku. Ale nic. Displej ani neproblikne. Kdyby to byl špatný kontakt, tak si myslím, že by displej při vkládání baterky ožil aspoň na zlomek sekundy. Ale tady je mrtvo.

Odesláno

Neviem,ci sa mi to zda,ale tam kde som to zakruzkoval na foto,to vyzera ako trochu zoxidovane.Velakrst mi pomohlo,to ocistit,aj ked to niesu priamo kontakty.To ma privadza k mojej otazke.Cim najlepsie odstranujete ten zeleny oxid?

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Gombo: Dobrý postřeh. Oxidace je rakovina modulu digi. Zkusit jemně mechanicky odstranit, očistit lihem a pokud je po ruce mini páječka, zkusit kontakt opravit. Je to ale pidi práce a chce to ve všem velký cit.

Co se kontaktu týče.. myslím, že byl v pořádku. Plus kontakt u vysokých baterií má ze spodu ještě takovou plus hranu a o tu se to ohnutí opíralo pro dokonalejší kontakt.

Odesláno

Dnes som sa koli oxidacii natrapil s tymito,ale nskoniec som vyhral a uz krasne fachcia.Mohol som ich zaradit do rodinky.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Hmmm, oxidace. To jsem slyšet nechtěl. Budu muset rozhodit modul a při tom poztrácím ty kontakty a šroubky :(

Odesláno

Dalsi boj vyhraty.Najprv oxidacia,Potom zohnat atip baterku a uz idu.Ake natrapil som sa.Vsimnite si aky modul to je.Aka baterka donho ide(na porovnanie som prilozil klasicku AG3)a som zvedavy kto si vsimne este jednu zvlastnost,ktoru som si aj ja vsimol az neskor....

Odesláno (upraveno)

Podle popisek na sklíčku se světlo rozsvěcí horním a datum přepíná dolním tlačítkem. Tedy obráceně, než je zvykem.

A že by to vůbec nezobrazovalo vteřiny? Jinak ten modul vypadá hodně kvalitně.

Upraveno uživatelem siwi
Odesláno

Dnes ozili tieto Kesselky.Len ma ide slak trafit,lebo neviem ten spodny cas prepnut na 24h rezim.Neviete mi poradit,co ich mate,ako na to?

Odesláno

Zkus v tomto modu pravé tlačítko. Případně pak nastavení v setting mode

Odesláno

Dofam,ze sa ozve niekto,kto ich ma

Jeden z nich jsem byl já, ale už si to nepamatuji. Delší dobu je nemám

Odesláno (upraveno)

Tiez ma to uz napadlo,ale mne sa zda,ze ked som ich mal jak adolescent,tak som tam mal 24h.Displej nato maju

Upraveno uživatelem Gombo
Odesláno

A nejde při nařizování hodin přejet celý cyklus AM/PM/AM a pak by se přeply do 24hodinového režimu, kdy by místp 1PM ukázaly 13:00? Některé moduly to tak měly.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...