bleriot11 Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Odesláno 2. února 2019 Další oživenej kousek.Krásně čitelnej display,tlačítka chodí super i světlo.Jen ten plíšek na baterku to kazí,jinak je ten modul zajímavej. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
casiotron Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Odesláno 2. února 2019 Ty mám pod značkou EST (Economic Swiss Time), tak jak je zde označen modul. Ale na to, že to je hrdě značené Japan, tak jsou to moduly nic moc.
siwi Odesláno 2. února 2019 Autor Nahlásit Odesláno 2. února 2019 A ta 3. fotka s levitující šestkou - to je vyndaný modul z těch hodinek? Nějak mi to proporčně nesedí.
casiotron Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Odesláno 2. února 2019 Je to modul z těch hodinek, v kulatých pouzdrech byly různé vymezovací kroužky jako třeba zde. Často byly tyto moduly taky v hranatých pouzdrech. Stejné moduly mívaly jen datum, někdy stopky a někdy i budík.
bleriot11 Odesláno 3. února 2019 Nahlásit Odesláno 3. února 2019 Je to tak,ten "kroužek je na fotce vidět".Ještě má uvnitř zkosení,aby tam pěkně zapadnul.
bleriot11 Odesláno 3. února 2019 Nahlásit Odesláno 3. února 2019 Jedny ruský ingoty.Jsou fakt veliký,myslím,že by šly nosit i na noze. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Olin.uj Odesláno 3. února 2019 Nahlásit Odesláno 3. února 2019 Casio B 815 v NOS stavu... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
siwi Odesláno 3. února 2019 Autor Nahlásit Odesláno 3. února 2019 Jedny ruský ingoty.Jsou fakt veliký,myslím,že by šly nosit i na noze.Tuhle barevnou variantu neznám. Dost se mi líbí.
akai Odesláno 3. února 2019 Nahlásit Odesláno 3. února 2019 jj fakt barevne povedene , mi prijde takove konzervativne decentni.Vubec posledni dva prispevky si k sobe barevne pasnou -uplne jako umysl. A jak jsem uvedl vedle Orient Solar dorazil. Dorazily zabalene v mistnim reklamnim tisku viz pozadi.Je videt, ze byly dlouhodobe nosene a presto zubu casu celkem odolaly.Nijak extremne zanesene nebyly, stacilo lehce precistit a osetrit tlacitka silikonem.S clankovym naramkem to bylo horsi, -no nekteri si umi predstavit co bylo odplaveno do kanalu. Taky silikon a uz je mu dobre.Moc info.(temer nic) jsem jako obvykle u techto starych a ne beznych nedohledal. Takze jaka batt. tam skutecne ma byt nevim.Ted byla vybita Sony SR48 nahrazena novou a uz bezi i potme)) a ostatnim mym Orientum pribyl starsi sourozenec. Barevne jsou zajimave hnede/tmave/cerne? nevim co tenkrat s takovou hnedou meli , je videt i na tec kulatych viz.odkaz???Malem jsem neprisel na nastovovani. Prave dolni bocni se ovlada nejlepe trnem a nejdriv jsem myslel, ze set. bude pres nej -jo a ne.Po zmacknuti dojde jen k serizeni/vynulovani vterin, nic dal neslo. Sem zkousel ruzne kombinace nic. Az zabralo dlouho poctive drzet horniho cca.5s.Zobrazuje stavy Cas, Cas + datum, Datum. viz...Mate-li k nim nejake info budu rad. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. No a kdyz jsem u teto znacky tak ted nevim zda sem sem uz dal tyto , mam dojem ze ne.Domovem jim byl Vilnius (aspon odsud dosly). Byly jako nefunkcni a le po cisteni normalne nabehly.K tem info. taky neni. A navod by se hodil, sice nastaveno , ovladam je, ale ne moc s jistotou.Musel sem k nim dopasovat clankovy naramek -dosly bez nej. No na omezene moznosti co mam se myslim celkem povedlo, je videt ze spodu, ze bylo treba dodelavat... Puvodne mam dojem byla guma? Taky u techto... kdo vi vic ... diky za info.Na uhrforu jsem jedny ve vlakne anadigi objevil. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. +foto prodejce a web Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
quattroRS Odesláno 3. února 2019 Nahlásit Odesláno 3. února 2019 Tak konečne opäť niečo z ana-digi štýlu, sú to krásne hodinky
bleriot11 Odesláno 4. února 2019 Nahlásit Odesláno 4. února 2019 V tomto případě naštěstí soudruzi z NDR chybu neudělali.Nedávno jsem zameškal aukci a mohla být trojička. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
siwi Odesláno 4. února 2019 Autor Nahlásit Odesláno 4. února 2019 Jo, soudruzi z NDR se tehdy snažili, aby jejich hodinky vypadaly jako ty imperialistické. Moc hezké kousky.
bleriot11 Odesláno 4. února 2019 Nahlásit Odesláno 4. února 2019 Zato rozchodit tyto sověty...Už jsem s nima chtěl švihnout o zem jak mě štvaly.Měl jsme je rozebraný doopravdy asi 80 krát.Od samýho začátku šly,ale jen pod velikým úhlem od spodu byl display čitelný.Výměny mraky gumiček nepomáhaly,pak jsem zoufale přiváděl napětí pomocí drátku až se ty mrchy rozchodily normálně .Tak drátek jsem tam prostě připájel.Ještě jim chybělo tlačítko,ale to nebyl problém. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
siwi Odesláno 4. února 2019 Autor Nahlásit Odesláno 4. února 2019 Obdivuji každého, kdo dokáže takhle rozchodit staré digi.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se