Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Při hledání konkrétního modelu Casio Baby G jsem narazil na tento obchod. Cena stejná jako na creationwatch, ale bez celníka,DPH,výpalného a poštovného, no neberte to. Sedmý den doma.Takže spokojenost.

• Po roku...
Odesláno (upraveno)

Po vánocích jsem si koupil od soukromé osoby nové hodinky SEIKO SKX007, které zakoupil v e-shopu Hodinářství cz. Podotýkám, že hodinky jsou v záruce. Z hodinek jsem měl takovou radost, že jsem se s nimi zde pochlubil. 

Jen že mi vznikl drobný problém. Zjistil jsem, že se mi u hodinek zevnitř rosí sklíčko. Zmínil jsem to zde v Chronomagu. Ihned se tu pár kolegů ozvalo s radami, hodinky v záruce servisovat!

Udělal jsem to. Vzal jsem záruční kartu, a zavolal si do Hodinářství cz.. Oznámil jsem jim problém. Bylo mi však řečeno, že tak malá vlhkost v hodinkách není nic jiného než vlhký vzduch v hodinkách, do kterých vnikl pravděpodobně špatným dotažením korunky, a že mi prý záruční opravu neuznají. Velice nepříjemné zvláště, když hodinky ani neviděli. Někdo mi zde doporučil KOSCOM. Také jsem toto konzultoval s panem Ševčíkem z Helveti, který mi KOSCOM také doporučil, a uvedl, že se do hodinek dostala vlhkost (vlhký vzduch)určitě již ve výrobě.

KOSCOMU jsem okomentoval přístup e-shopu Hodinářství cz. k reklamaci mých hodinek. Po telefonické domluvě, a velice ochotném a vstřícném jednání jednatele KOSCOM HODINKY s.r.o. jsem svá SEIKO SKX007 do prodejny KOSCOM poslal. Již po sedmi dnech se mi hodinky vrátily opravené spolu s průvodní zprávou, kde podrobně firma KOSCOM HODINKY s.r.o. líčí, jak hodinky opravovaly, že hodinky vysušily, a dvakrát úspěšně podrobily tlakové zkoušce. Také napsali, že pravděpodobně do hodinek vnikl vlhký vzduch při montáži ve fabrice. Prý se to občas stává. Po opravě: Hodinky se již nerosí, a navíc chodí přesněji než před opravou, kdy vykazovaly odchylku +4 s/den. TAK TOTO JE FAKT SERIÓZNÍ A VYSOCE PROFESIONÁLNÍ FIRMA!!!

Tak, určitě Hodinářství cz. prodává hodinky levněji než konkurence, ale záruční servis nezájem!!!

Upraveno uživatelem DOSA

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...