Přejít na obsah

Miciho fotovlákno


Micey

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 425
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Tak, pár fotek a slov. Meistery jsem měl nedávno a myslim že jsem o nich něco psal, nebudu se opakovat - furt platí krásný pouzdro, boží luneta, bleskovej a zajímavej odečet času, slabej AR a jsou zbytečně velký.

 No a k Dé.. pár stránek zpět jsem měl jejich staršího brášku s kapku jinym pouzdrem a šedym cifrem, teď tedy todle. Krásný zpracování, parádní strojek, supr korunka, 100m WR.. sou takový zajímavě rozpolcený. Klasickej tvar, mimostředka, jednoduchej cifr.. skoro můžou někomu připomínat oblekovky. Na druhou stranu jsou celkem velký, tlustý a maj ice-hardened pouzdro, což je paráda - pokud to bude fungovat stejně dobře jako u mejch starejch, ten benefit nepoškrábatelnosti (jasně, nesmí to ček drbat diamantem, asi:)) je fakt značnej. Maj jen vnitřní AR, což je taky vlastně zajímavý, vzhledem k tomu, že na největší Damasko tooly DA.. cpali standardně oboustranej. 
 Protože jsem celkově nadšenej, vypíchnu pár věcí, který mě lehce serou. 
 - mezigeneračně jim ztenčili indexy, takže míň svítěj, to bylo fakt zbytečný.
 - černý datum na modrym cifru, eh.
 - mohly by bejt menší, no.


Nechme tedy promluvit fotky.

 

SAM_5355.JPG

 

SAM_5364.JPG

SAM_5366.JPG

SAM_5369.JPG

SAM_5375.JPG

SAM_5376.JPG

SAM_5383.JPG

SAM_5387.JPG

Upraveno uživatelem Micey
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 3 týdnech...

Tak, prodej déček jsem si zaplaťpánbů rozmyslel.. majstry pudou, no. Skoro došlo k velký akci.. naštěstí jsem ssebou ve Štěpánský měl veskrze rozumného kamaráda, který mě v opilosti nenechal udělat nějakou.. unáhlenost, a za pár dní, při kocovině, už to nebylo ono. A stálo to kamaráda sotva čtvrt míče.. no nic:)

 V rámci vytloukání klínů klínem jsem se opět vrátil ke křídlům a fakt mám dojem, že se brajtle posledních pár let zlepšily. Nemluvim o designu:) Ne, COSC pořád asi držet nebudou, to by mě fakt překvapilo.. ale to zpracování je nějaký dobrý. Před pár lety byl tady drobeček na cifru, tudle špatně pláclá lumi, tadydle blbě oleštěný dýnko, tuhlenc blbě cvakací luneta.. tak tady je fakt všechno stopro. Jestli i to COSC udržej, tak si je snad měsíc nechám:)
 A ta spona! Skvělá. Ne tak vychytaná jako u IWC, ale fakt pěkná a funkční. Akorát mě nepotěšilo, že na tudle překlápěčku, v rozměru 20-18, je origo Béé guma černá.. a modrá. Přesně dvě barevný varianty toho stejnýho designu.

 Jinak ideálních 42mm (no dobře, 40 by bylo lepší, ale jsme u béček), na 500m i hezky nízký, svítěj jako prase.. spoko!
 

 A vlastně s déčkama i prima kombo.

 

jo1.JPG

jo2.JPG

jo3.JPG

jo4.JPG

jo6.JPG

jo7.JPG

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tebe mit za kamarada se evidentne vyplati :lol2:

Jinak teda chvalim rozhodnuti D doma, MS do sveta, byt patrne nebude konecne. Osobne si tipnu ze modre D pujdou a vratis se k sedym, ale...

A mam-li se vratit ke kamaradovi, ber to tak zes mu dalsiho ctvrt mice usetril...akce Lange ;) Ja takovy kamarad nejsem...naznacil mi moznost odkupu nekterych kusu z jeho staje, coz jsem zavrhnul, odvolavajice se na nedostatek volnych prostredku...abych mu za tyden hlasil objednavku z Japonska :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Presne, ruthenium ;) Dockej casu, jako husa klasu. Taky cekam...jak husa. Kokoti lini! Tvl takovych trablu jsem s nakupem jeste nemel. Jeden co neposle, ale objednavku prijme a zaplatit si necha. Chrono24 ktery odmita PayPal a platba kartou neprojde pres 3D secure...dve karty, dve banky. Domluva, objednavka naprimo, ale patek vecer... Jestli to zitra az vstanu nebude v letadle, tak se neznam!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...