Přejít na obsah

Nový dřevěný box


Tomáš Svoboda

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 57
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Vypada to pekne, otazkou je k cemu jinemu je to dobre nez k navyseni ceny. Ja s tema cervenyma nemam problem, ta barva byla desetleti, takovy trade mark, velikost byla OK, tohle je pro me jen vetsi kram do skrine. Nesmyslne velike. Na sportovnejsi ci toolove hodinky se to navic nehodi. Je to jak z IKEA. Nadruhou stranu se mi moc libi ten novy box priplatkovy na moony, ale zase, co s tim nez se tim jednoj za rok pokochat a pak zas dat do skrine...

Co by me osobne potesilo, kdyby zacala Omega delat v podobnem stylu hodinkovnice..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nahodou novej box na moonech je fajn, sice jsem se na nej prvne dival pres prsty ale pak spokojenost, do toolboxu se vejde x remenu, naradicka a spousta drobnosti a ten pevny podklad jde v miste u lupy dobre pouzit jako placek na meni tahu, strapu a podobny opicarny. Kdyz neni misto nad winderem (coz je ted skoro porad) tak jdou v polstari v otevrenym boxu a vypadaji neskutecne dobre. Za me takovahle krabicka vyznam ma, byt cena, co si budeme rikat, letela hodne nahoru.

Jak rikas ale Sea, ja s cervenou problem nemel a kdyz uz drevena tak neco v mensim stylu nebo kdyz uz vetsi tak aspon ve stylu tech moonu, misto na strapy atd (lupa fakt ale neni potreba ;) ).

Trosku se ale bojim ze ta cena asi skoci vic nez sem si prvne myslel. Pri odmysleni toolu byla u moonu krabka solo snad za 500-700USD... (matne vzpominam z hlavy), kolik to muze asi nahodit tohle, 5-10K?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...
  • po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...