Přejít na obsah

zapamatovat si přihlášení


Doporučené příspěvky

ja se pripojuju doma, v praci a z mobilu a este obcas od pritulky z pc a nemusim nikde nic vyplnovat. podle me je chyba v nastaveni tvyho prohlizece..

 

Taky bych řekl. Je případně potřeba povolit v prohlížeči ukládání hesel. Pokud to není povoleno (můj případ, nemám nikde povoleno ukládání hesel, na to jsou jiný programy), tak je skutečně heslo uloženo (prohlížeč si pamatuje) pouze do určitého momentu - kterého nevím, ale nejspíš buď do aktualizace prohlížeče, nebo je to omezeno časově.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pravdu budete mít asi oba.

 

Jednak v tom bude hrát roli, jak dlouho bude nastavená platnost session na serveru (v podstatě by se dalo říct čas poslední aktivity uživatele na fóru + nějaký tolerovaný limit, do kdy je jeho přihlášení aktivní, když se znova objeví). To by chtěl upravit Filipes a osobně si nemyslím, že by k tomu byl kvůli jednomu uživateli důvod. Zvlášť když to bude spíš věc fóra (tím myslím programovou část) nikoliv serveru a je otázka, zda je doba platnosti session nastavena přímo natvrdo ve zdrojáku nebo to jde někde nastavit.

 

Může to být i nastavením prohlížeče, že si při každém vypnutí maže údaje o procházení (typicky cookies nebo aktivní přihlášení). Uložené heslo imho nepomůže k tomu, že by se uživatel nemusel znova přihlašovat, jen nemusí nic vyplňovat...

 

Sám se taky po delší době, když se na fórum nepodívám, musím přihlásit znovat. Řešením pro Filipsa bude chodit častěji...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...