Exiztence Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Odesláno 7. října 2015 Hlavní důvod koupit Rolexu? Protože každej den co váháš to jde nahoru a než se rozhoupeš tak je ta sranda 2x dražší
Americkej Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Odesláno 7. října 2015 No jasně, už se těším, až budou jetý suby běhat za mega, mega půl. Takový tulipánový cibulky.
Návštěvník dlubix Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Odesláno 7. října 2015 No jasně, už se těším, až budou jetý suby běhat za mega, mega půl. Takový tulipánový cibulky. Tak některý jetý suby běhaj i za víc, ty cibulko Ale pokud se bavíme o 16610LN/LV nebo 116610LN/LV, tak to samozřejmě takhle vysoko (asi) nevyleze. Prostor pro růst ceny tam ale stále je a dokud budou lidi kupovat,... nový černý keramický suby na krámu za 300k - 350k mi přijdou dost reálný a desítky let to trvat nebude.
Americkej Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Odesláno 7. října 2015 (upraveno) Tak jasně, že jsem myslel současný modely, (Edit: když se řekne "jetý suby" a "vintážní suby" tak si snad nevybavíš totéž?) Ale to jen koresponduje s tím, že celej svět tiskne prachy na toaleťák. Ceny rostou napříč značkami, podívej se třeba na Sinn za posledních 7 let. Nebo cokoli jiného. Nedávno někdo lkal ve statutu, že jakoby včera tu běhaly Moony i PO pod čtyřicet. Rolex tomu ovšem kraluje, proto má ve znaku korunku, ne? Upraveno 7. října 2015 uživatelem Americkej
Maxel Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Odesláno 7. října 2015 (upraveno) ...Nedávno někdo lkal ve statutu, že jakoby včera tu běhaly Moony i PO pod čtyřicet. Rolex tomu ovšem kraluje, proto má ve znaku korunku, ne? Sem lkal já a tys mi přece vysvětlil, že ceny Moonů jsou vlastně stabilní, jen kurz dolaru nám najde naproti No a teď čtu, že ty ceny přece jen rostou, tak jak...? Upraveno 7. října 2015 uživatelem Maxel
Americkej Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Odesláno 7. října 2015 Pravda je obojí, u některých značek převažuje to druhé, některé jen reagují na hodnotu peněz obecně (Moony). Co předvádí koruna se od dolaru až tak neliší, taky míří do pekel :-) spolu s celým vesmírem. Ale berte to kluci jen jako takový přátelský pošťouchnuti, proti Rolexu zaujatej nejsem, i když jsem do něj ještě nedorostl. Další moje meta jsou PO GMT 43,5. A radši bych už nereagoval, koukám, že se mi blíží po 4 a půl letech 500-tý příspěvek a nerad bych ho promrhal v nějaká žabomyší diskuzi, notabene na kterou jsem si sám naběhl :-)
Návštěvník dlubix Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Odesláno 7. října 2015 2Americkej: tulipánový cibulky, tisk peněz na toaleťák... nějak nezvládám držet krok v debatě, omlouvám se.
huhu4d Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Odesláno 7. října 2015 Uz aby Bond zacal opat nosit rolexky...
Návštěvník dlubix Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Odesláno 7. října 2015 Uz aby Bond zacal opat nosit rolexky... Ciwe hlavně aby nezačal nosit Damasko Omega dobrý...
Návštěvník dlubix Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Odesláno 7. října 2015 (upraveno) Rolex?Damasko!!WTF? Upraveno 7. října 2015 uživatelem dlubix
sashator Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Odesláno 7. října 2015 Na jak dlouho ma vubec Omega podchycenyho bondaka?
stosi Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Odesláno 7. října 2015 Uz aby Bond zacal opat nosit rolexky...Na řadě jsou seika...
Rybiz Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Odesláno 7. října 2015 A co to je ten Damasko? Rolex?Damasko!!WTF?
Daemonultimate Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Odesláno 7. října 2015 ?? former SAS types with easy smiles and expensive watches. Rolex?? ? ?Damasko.? ? ?Eééé???.?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se