Přejít na obsah

Timestore.cz


Ondrys92

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 207
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Je vůbec možné, že někdo vyrábí dobře zpracovaný fake hodinek Tissot? Rozdíl v ceně originálu a padělku pak nemůže být příliš zásadní, ne? 

Vždyť se fejkujou i plastový Casia, jejichž originál stojí pár stovek. Zrovna Tissoty se fejkujou dost běžně a mnohdy velmi věrně. Už tu na fóru byly i nějaký fotky Visodate fejků nebo co to tenkrát bylo. Poznat to skoro nešlo.

 

edit:

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/60133-tissot-visodate-prav%C3%A9-nebo-ne/

Upraveno uživatelem USER47
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...

Pred dvema lety si jedny Tissoty vybiral kamarad a me oslovil, ktereho prodejce bych mu doporucil, vahal i mezi TimeStore... tehdy jsem se tomu trochu venoval, hledal, procital recenze a feedbacky prodejcu. A vysledek?

 

Tehdy se to na onom "overenem obchodnim radci" doslova hemzilo napalenymi klienty, kteri se nechali zlakat nizkymi cenami tissotu (co sem se dival ted, ma je asi nejlevnejsi na svete, coz samo o sobe je zvlastni :-DD)

 

Tech na*ranych lidi, co si u Timestore.cz/sk koupili fejky tissotu tam bylo pomerne dost. Kamarad byl z toho zjisteni tehdy vydesen a delal si screeny obrazovek, tak to zkusi pohledat, ale uspech bohuzel nemuzu zarucit... :( 

 

Pamatuju si ale, ze jeden zakaznik ze Slovenska se tam (na heurece) s timto prodejcem dohadoval, prodejce povedal, ze predavaju iba originalne hodinky atd... Tento kupujici nevahal, poslal hodinky slovenskemu dovozci a tento primo do centraly Tissot v LeLocle ke kontrole. POTVRDILI, ze to jsou facka... jako dukaz tam poslal snimek toho potvrzeni, aby prodejci zavrel hubu. Dnes tam ty recenze uz nejsou, takze jakypak overeny radce nakupem? Kdyz muze mit "prestizni" oznaceni Overeno zakazniky obchod s napodobeninami, tak je to cele dosti spatny vtip. Bohuzel.

 

Celkove vzato je to ale docela pruser, prodavat napodobeniny je trestny cin...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 4 týdnech...

tak toto je sila...pol roka dozadu som odtial mal objednane Tissoty, dokonca boli aj zaplatene, ale objavilo sa nieco zaujimave v predajnej sekcii, tak som to stornoval

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 3 týdnech...

Dobry den prajem,

 

len pre vysvetlenie celej situacie ohladne hodiniek Tissot. Ci uz tomu budete verit alebo nie je na Vas.


Ako majitel spolocnosti davam toto stanovisko, aby som uz dalej nemusel celit tomu co sa tu pise a odpovedat na rovnake otazky. Preto vysvetlenie raz a navzdy.

 

1. v roku 2011 sa nam podarilo kupit asi cca 15 pochybnych hodiniek Tissot od jedneho distributora v Hong Kongu (zial nalateli sme na lakave ceny). Jednalo sa prevazne o hodinky Couturier a PRC 200. Hodinky na sebe nemali vyrobne cisla, ale podla porovnania aj po otvoreni strojceka, sme zistili, ze sa uplne totozne s original hodinkami a nie je tam rozdiel.

 

2. po case sa ale zacali objavovat prve pripady, kedy sa nam zacal servis z Brna stazovat, ze predavame falzifikaty. Toto ich tvrdenie bolo zalozene iba na tom, ze sa hodinky nenachadzaju v databazach Tissot (nakolko nemaju vyrobne cisla). 

 

3. kazdemu zakaznikovi, ktory nam doniesol potvrdenie z autorizovaneho servisu, ze sa jedna o falzifikat sme vratili peniaze aj postovne naklady a nevyhovarali sme sa na dalsie okolnosti.

 

4. od roku 2011 neberieme ziadne pochybne dodavky ziadne znacky. Ak niekto ma iny model, ktory by chcel oznacit ako falzifikat tak mozem tu povedat, ze mu vratime 2x penazi nakolko odvtedy sa nam nic podobne nestalo. 

 

5. vsetky hodinky, ktore su v sucasnosti v ponuke maju vyrobne cisla a teda vie ich aj Tissot naparovat vo svojej databaze.

 

6. nepredavame ziadne kopie, falzifikaty alebo repliky (ako si to uz nazvete), ale zial raz sme stupili do zlej rieky a doposial sa to este aj v roku 2015 s nami vlecie. V obehu by malo byt cca 15 kusov a podla nasej evidencie uz 8 bolo stiahnutych a peniaze vsetkym vratene.

 

7. takisto je otazne, ci hodinky su falzifikaty alebo nie, nakolko aj tvrdenia Tissot centraly su iba na zaklade toho, ze nie su na hodinkach vyrobne cisla, ale fyzicky hodinky nevideli.

 

Pevne verim, ze touto odpovedou sme vysvetlili celu situaciu ohladom replik Tissot hodiniek. Od roku 2012 (predane od tohto datumu) sme nezaznamenali ani 1 pripad potvrdenia falzifikatu ani Tissot ani inej znacky.

 

S pozdravom

Andrej Chudy

Konatel

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pravdou je, že kdyby podváděli schválně, tak by jen tak lehce nevraceli peníze (jak tady někdo bez problémů uváděl) a kdyby se vyrojilo moc problémů, firmu by zrušili a založili novou jak se to běžně u podvodníků dělá. Tím se nikoho nezastávám, jen přemýšlím nahlas.

 

Druhá věc je, že není asi úplně nejrozumnější nakupovat od pochybných obchodníků z Hongkongu a navíc je pak prodávat i když si všimli, že nemají výrobní číslo. Osobně bych si první ověřil jedním kusem jestli se nejedná o padělek a až pak případně prodával.

Každopádně špatný nákup se může stát prakticky komukoliv. Sice naletěli, ale zase se k tomu postavili čelem a vrátili ihned peníze (tedy ze zdejších informací). 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já chápu, že se tím nechlubili navenek, ale poslat dopis těm, kteří si koupili ten "fík Tissot" s nabídkou na odškodnění by bylo rovnější, slušnější, a ne jen čekat, kdo se ozve. Adresy těchto, co si je koupili, by e-shop mít měl.....

 

Jinak, už jsem na Timestore nakupoval, ne Tissot, a v pohodě.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

3. kazdemu zakaznikovi, ktory nam doniesol potvrdenie z autorizovaneho servisu, ze sa jedna o falzifikat sme vratili peniaze aj postovne naklady a nevyhovarali sme sa na dalsie okolnosti.

To zákaznici museli mít radost, když většina servisů písemné vyjádření dávat nechce a odkazuje na soudní znalce.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník YPO

   

SEIKO SBDC001 se prodává kolem 500 dolarů, takže opravit snad jedině tu chybnou fotku.

  je co ? - neser bo se poseru? - OK

 

ano odstranit tu zavádějící fotku - nebo si to mám objednat a chtít to co je na fotce ? - OK

Upraveno uživatelem YPO
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

...Hodinky na sebe nemali vyrobne cisla, ale podla porovnania aj po otvoreni strojceka, sme zistili, ze sa uplne totozne s original hodinkami a nie je tam rozdiel...

Tohle mě pobavilo, to musely bejt hodinky z bájný noční směny...

 

Jinak to, že jste neviděli rozdíl, nic moc neznamená, nafejkovat nějakou tu base etu 2824 už Číňani zvládaj bez větších problémů, o zbytku hodinek nemluvě.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...