Přejít na obsah

Prosba o radu - sušička prádla


Klokan

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 317
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

před 12 hodinami, par-pa napsal:

Snad to nezakřiknu, Siemens jede desátým rokem 2x denně.

Yes, tak to má být, ale ony ty spotřebiče deset let zpátky byli ještě někde úplně jinde. Já cokoliv koupil při koupi baráku před dvanácti lety, všechno drží, lednice, sporák mikrovlnka. Po deseti letech jsem měnil myčku, ale stále fungovala, jen byla stará. Pračku AEG máme třináct let a stále pere na jedničku, druhou tři, tak jsem zvědavý jak ta dlouho vydrží. Dnes je to jinde, ceny defakto stejný, ale kvalita v perdeli.....možná se do budoucna opravdu zaměřím na Miele, ale zase na druhou stranu, kdo chce mít doma dvacet let spotřebič.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 3 hodinami, skalis napsal:

Ja taky. Pracka a susicka sedi v suterenu v pradelne, chci od nich spolehlivy fungovani a ne zadny cool featury ani vzhled. Takze oboji Miele a doufam, ze tech 20 let nemusim nic resit...

U mě byl AD technik AEG, Bosch, pár dalších co si nepamatuji a Miele, no a mezi dveřmi se objevil kamarád. Takže mi řekl haldu zajímavých věcí, co se neříká, odradil mě od opravy za pět tisíc a jedna ze zajímavých věcí byla že o Miele opravdu mluvil jen v superlativech a neřekl o té značce křivého slova. Jsou dobrý, akorát teď je trochu problém na českém trhu že dochází. On má objednaných několik kusů na obchod a dodací lhůta okolo tří měsíců....ale jak píšeš, říkal že ta značka je stále poctivá.

Upraveno uživatelem African
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja mam od Miele kombinovanu parnu ruru, vstavany kavovar, umyvacku a varnu dosku. Sice sme do toho trosku zainvestovali na zaciatku, ale bola slusna moznost, tak preco nie... Zatial to vsetko funguje este len 8 rokov. Teraz tiez riesime pracku a susicku. A asi pojdem opät do Miele.
Co sa tyka tych roznych ficur - ked mi teraz na neviem akom programe (mame ich tam asi "len" 9, vezme umyvacka 10-13 litrov vody a 0,7-0,9 kW elektriky, o desat rokov to asi nebude polovica. A pripojenie do appky, dialkove starty a prerusenia programu, to je mi tak na dve veci...

Este kratko, susicku chceme vymenit kvoli tomu, ze si myslim, ze vysusene veci su kurva pokrcene. Kupovali sme "kralovnu medzi susickami" 🙂 ako to nazvala predavacka, od LG. Nech skusame (a asi sme uz aj vyskusali) akykolvek program, vysledok je stale dokrceny. Pri "do skrine" akoze uplne dokrcene. Na zehlenie je pradlo pokrcene a este aj vlhke (logicky).

Po kazdom programe (do skrine) ked susicku otvorime, pradlo je horuce, ze sa divim, ze sa nerozpadlo priamo v bubne. Nie je to nejaka ptakovina? Tak tricka si periem na nizkej teplote a potom to susicka upecie mozno na 70 stupnov. Takze u nas doma je zakaz davat do susicky moje tricka, kosele a spodne pradlo. O par veci som uz tak prisiel, ked vyzerali ako na babiku po vysuseni.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jestli vyndáváš prádlo vařící, vlhké a rozmačkané tak že nejde ani vyžehlit, pokud to tak chápu, tak určitě nefunguje správně :D Anebo mi něco uniká? Manželka co říká, základ vyndat hned po skončení programu, aby nebylo zmačkané....navíc většina sušiček průběžně čechrá prádlo, dokud neotevřeš dveře, aby se nezmačkalo. Ne tedy celý týden, ale třeba hodinku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 48 minutami, eskimak napsal:

Afri, ci je pradlo vlhke, zalezi od programu. Pri niektorych je to ziaduce.

A horuce ma byt tiez, od toho tam fuka horuci vzduch... .

Jasný, ale popisoval to úplně strašidelně. Jinak jak píše Hasňa, žehlíme minimum věci, jinak zbytek k plné spokojenosti hnedle do skříně. Já bych na naopak řekl, že některým hadrům ta suška i prospívá.....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@African Afri, asi to znelo dost strasidelne, ale ved ide len o pokrcene pradlo 🙂 Ono je pravda, ze ked to manzelka po vytiahnuti zo susicky pekne uhladi rukami a hned posklada, tak velku väcsinu pradla nemusi zehlit. Tiez je tam program, ze pradlo sa cechra ked sa nevyberie hned, cize ok. 
Musim uznat, ze blby som ja a moje ocakvania boli jasne premrstene. My sme susicku predtym nemali. Tato je nasa prva. Vsetci znami to chvalili a velebili, tak som cakal nieco idealne. 🍻

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chápu, také bych radši kdyby toho uměla o trochu víc :D Budeme věřit v lepší technologie blízké budoucnosti ...:cheers: Každopádně pomocník super, my ještě navíc jak provozujeme ubytování, tak si už život bez sušky a dvou praček nedokážeme představit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...