eskimak Odesláno 11. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2018 Ak si mal tu moznost tak s tebou absolutne suhlasim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 11. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2018 2 v 1 je vzdy spatne, takze delas dobre, kup pekne oboje zvlast. Navic i v pripade, ze neco klekne, tak nevyhodis oboje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milhauszn Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 Jen pridam vlastni zkusenost z 2v1.Bohuzel mi misto nedovolilo dat dva kusy zvlast a to ani na sebe kvuli stoupackam za prackou.Risknul jsem to a koupil kombo a uz bych nemenil. Prijdu, hodim pradlo, zapnu a za 3,5h vyndam a slozim do skrine. Nemusim cekat az dopere pracka, vyndat to a nrdejboze jeste odnest do jine mistnosti a zapinat dalsi stroj. Ano jsem pohodlny a takto je to fajn. Namitky nekterych ze musi prebrat co se nemuze susit a dat stranou jsou divne, proste to vyperu zvlast, treba vsechny sportovni hadry navic stejne na jiny program.To jen jako druhy pohled na problem. Bal jsem se po tech milionech rad, ze je to uplne naprd a ze to nefunguje a ze to proste nema cenu a ted jsem max spokojeny. Uvidime az se rozbije, ale jaky dnesni spotrebic se nezacne chvili po zaruce sypat? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 Jaký dnešní spotřebič se nezačně po záruce sypat? Je jich poměrně dost, jen si člověk nesmí vybrat ten největší šrot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milhauszn Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 Jo to bylo mysleno s nadsazkou. Ale moje puvodni Electrolux pracka po 12 letech a jedne vymene uhliku jede stale.Ale to, ze je to dnes znacka Ex/AEG nebo Siemens/Bosch uz temer nic nenznamena.Mam kombinaci Siemens a ikdyby vydrzela polovicni dobu co Miele ktera stoji 3x tolik, tak budu mit zas novy pristroj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 Nestojí 3x tolik. Když jsem kupoval pračku a sušičku, tak jsem to porovnával a ten faktor byl daleko menší. Adekvátní srovnání byly mainstreamové výrobky, AEG, Siemens, Eloctrolux, LG, Bosch, tak za 10-13k a Miele bylo tak za 18-22k. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milhauszn Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 Myslel jsem porovnani kombinace 2v1.Ano zalezi dle modelu, ale siemens cca 20, miele 58. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davyt Odesláno 16. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2018 A jak se osvědčila?Potřebuji taky koupit a na trhu je jich jak máku.DíkJestli to je otázka na ten Bosch, tak ji mám od toho ledna a vše bez problémů. Jen se stala taková veselá taškařice...ony ty sušičky vypadají z venku všechny stejně a liší se jen číselným označením. Když mi ji přivezli a já ji rozbalil, osadil na místo, vytáhnul jsem z bubnu nějaké papíry a koutkem oka jsem si všimnul, že je na jednom papíře napsané A++. To mě zarazilo, protože jsem si objednával A+++. Podrobným porovnáním čísel vybraného kusu s tím, co mi bylo doručeno jsem zjistil, že mi dodali sušičku úplně jinou, cca o 3.000,- levnější. Po telefonátu mi ještě ten den přivezli správnou (bylo objednáno v místním obchodě). Doufám, že to byl opravdu omyl z jejich strany, každopádně doporučuji si vše řádně překontrolovat při převzetí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr11 Odesláno 16. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2018 Taky máme obojí Bosch a asi už 6 let ok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 24. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2018 Tak můj postřeh - kondenzační AEG Lavatherm šla do pitchi po šesti letech - ale je fakt že dostávala pořádného čouda. Kondenzát se držel dole a sušička jela třeba tři hodiny na jedno prádlo. Manželka potom musela vybírat houbičkou vodu ze spodního zásobníku (jak u cigánů). Servisáci se kroutí jak hadi, že oprava by byla tak 50/50 blablabla...V pátek přijede pan Datart, starou mrtku naloží na hrb a doveze BOSCH - pak poreferuji. Holt si začínám zvykat, že kondenzační sušičky jsou spotřebák, jak jsem někde četl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 25. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2018 Ja ted kupoval kondenzacni ELECTROLUX PerfectCare 800 EW8H359SC na Black Friday, stara Electroluxka zacala po 12(!) letech provozu zlobit, obcas se nechtela rozebehnout a byla uz dost hlucna. Nova verze je samozrejme uplne nekde jinde, ma spoustu uzitecnych programu, moznost ticheho chodu apod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolas Odesláno 25. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2018 Máme vyšší řadu od Bosch a je to naše první sušička a musím říct, že to je jedna z výborných investic. Bral jsem to jako set s pračkou. Dokupoval jsem k tomu ještě original Bosch mezikus a tam mě nejvíc zaskočilo, že se to přímo musí vrtat do pračky, což se mi moc nechtělo do fungl nové pračky, ale naštěstí všechno hraje . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 11. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2020 AhojČeká mě nákup sušičky. Koupit kondenzační s tep.čerpadlem nebo bez? Ideální nějaká slim,ale když nebude pořeším. Cena kolem 10-15tis. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 11. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2020 Susicka bez tepelneho cerpadla je prehistoricka vec, zozerie ta na nakladoch (da sa lahko zratat rozdiel v nakladoch na jedno susenie). Jednoznacne len s tepelnym cerpadlo. Skusenost mam s LG (very gut), AEG (gut) a Bosch (very gut), ktorukolvek z nich by som nevahal kupit. Prr mna bola podmienka aby to malo vyvod vody do odpadu, odmietal som to vylievat, a to dost vyhnalo cenu (vtedy to mali len top modely) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 11. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2020 Já jsem před několika lety kupoval Beko (cena 10t) a naprostá spokojenost, vylévání kondenzátu má variabilní, můžeš přes vývod do odpadu nebo ručně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sergej Vasilijev Odesláno 11. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2020 Sušička bez tepelného čerpadla není "prehistoricka vec" ale vec z vyšší cenou za provoz. Nižší nákupní cenou. Ale hlavně s minimálnímy nároky na údržbu. Ideální na sezoní sušení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 11. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2020 Já jsem před několika lety kupoval Beko (cena 10t) a naprostá spokojenost, vylévání kondenzátu má variabilní, můžeš přes vývod do odpadu nebo ručně.Mal som Beko chladnicku a po 3 reklamaciach som ju vratil. Beko mi uz nemoze do baraku. Sent via IPoAC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 11. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2020 Mal som Beko chladnicku a po 3 reklamaciach som ju vratil. Beko mi uz nemoze do baraku. Sent via IPoACZa těch pár desítek let jsem měl např. pračky a myčky Bosch, Whirlpool, Electrolux + ještě pár dalších rádoby "značkových": některé jsem musel měnit ještě v záruce, jiné odumřely těsně po. Po Beko sušičce jsem do dalšího bytu pořídil jednodušší myčku od Beka za pár tisíc v akci a synek si chrochtá blahem. Ledničku mám např. od Miele, začala dělat problém těsně po skončení záruky, ale klobouk dolů, z Miele se tenkrát k tomu postavili čelem, že i když je po záruce, tak podobné problémy by rozhodně dělat neměla a byli ochotni je vyměnit za novou (k výměně ale nakonec nedošlo, protože se znovu chytla a od té doby s ní problém nebyl). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 11. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2020 Dnes clovek nema istotu dlhej zivotnosti uz pri ziadnej znacke. Otazne je len to, ako predajca/zastupenie znacky riesi servis a vymenu. Pri prvej reklamacii sa menil diel, na ktory sa cakalo viac ako 30 dni a uz vtedy som mal moznost zo zakona chladnicku vratit. No ja blbec som tak neurobil a suhlasil som, ze pockam.Vratil som ju pred mesiacom a kedze mi este neprisli naspat peniaze tak som stale vytoceny Zobral som radsej Siemens.To Beko malo problemy odkedy prislo - hlucne, voda na dne, zelenina utopena... A nebol to len jeden konretny kus, niekolko ludi v CZ/SK hlasi tie iste problemy.Beko je Turecka znacka vyrobena v Rumunsku a Siemens je Nemecka znacka vyrobena v Turecku. Tieto konkretne chladnicky teda.Bosch mycku mam 8 rokov a az na to, ze sa ulomila jedna tycka drziaka tanierov tak ide ako za mlada. Vyrobene v Nemecku.AEG pracka drzi uz skoro 10 rokov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Odesláno 11. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2020 Mám balkon, takže sušičku nepotřebuji a až donedávka jsem ji neměl. Prostě vyprané prádlo dám na šňůru za zasklený balkon a když se suché, tak ho sundám (často rovnou "na sebe"), že to v zimě trvá třeba i týden mi nevadí. Když jsem si kupoval pračku, tak jsem se nakonec rozhodl ji koupit i se sušičkou, cenový rozdíl nebyl velký (proti značce a modelu pračky o kterém jsem uvažoval) a jsem rád. Když nám rekonstruovali balkony, byl jsem rád, že ji mám, občas využiji, že večer tam hodím prádlo, nastavím program, jdu spát a ráno si ho vezmu z pračky usušené. Takže pro můj způsob použití (používání sušičky jen velmi zřídka, ale když jo, tak to potřebuji mít ráno "k použití") je kombinace 2v1 bezkonkurenční.Mám AEG Series 8000 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se