Přejít na obsah

Jaké Tudory máte právě na ruce?


ABCDE

Doporučené příspěvky

@Vortex-Tempus Jj, no prave a ja se bojim, ze to vim taky.. Vim jenom, ze to nebudou Suby.. ale Expy, nebo AirKingy me prave nenechavaji spat..:lol2: sakra, uz jsem to rekl i nahlas. Mam problem.. a to porad jeste cekam na modre 58

@Radik to by me zajimalo co jsou zac ty druhe koupene hodinky, ze jsi nechal tenhle “sen” cekat.. Nejake otloukanky, a Tudory si setril pod stromecek, nebo nejaka pecka do ktere jsi se zamiloval a na Tudory totalne zapomnel?? :blow:( jinak s tema modryma .. neveris tomu ze?! :lol2: )

Upraveno uživatelem Postal80
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Toto Double je dobra moda a podarena fotka... DJ, BB58... snad este prilozit Moony alebo Zenith Chronomajster a clovek to tu moze snad aj nadobro zabalit a zacat zbierat servitky alebo podpivniky :D :D :D

 

Upraveno uživatelem Vortex-Tempus
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A jdu na to.. Existuje neco jako podpivak.cz?? No ne, at vim, kde budu chodit na forum. :lol2:

Jinak jsem se rozhodl, budu sbirat ty tacky a servirky ( to bude o dost zabavnejsi nez servitky @Vortex-Tempus 🤣 ). Neco jako - jeee ty mas tak pekne pivni tacky, ze si te vezmu domu.. Navic to bude o dost levnejsi, nez hodinky. Akorat budu porad jako sutr:sleeping_03anim:ale s tim v zasade taky nebudu mit asi uplne problem.. 

E86F376B-FC15-4682-8286-77B9A3498BA3.png

B0784FF0-7821-40A3-A593-D24DFAEF4C50.png

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@krutor no tak, takze jsme otcove zakladatele.. Jinak vidím, ze ty uz jedes ve velkem. To budu mit co dohanet. Jinak ty OVY ja FM tak to bude hned prvni sraz:cheers:. Urcite se prida i @Pivas se kterym jsem domluveny na MarineMastery, ze je spolu zkouknem. @Vortex-Tempus a vis clovece, ze by se jich par i naslo!! Jak vidis bude i prvni sraz - tak se pridas. Nocleh zatim neresime, asi u holek.. Ja si hlavne potrebuji poradne prohlidnout tvoje Rolexky, a ze jich par mas:clap: at se konecne taky rozhoupu.. 
A jeste - k tematu - nechci uplne plevelit tohle vlakno, ale potrebuji nabudit @Radik aby sem dal spolecnou fotku modrych Kontiku a modrych Pelagu ( kdyz mame tak radi ty double :lol2: ) Sam to sem nedam Pelagosy mam LHD - leda, ze bych koupil i ty modry🤔.. Per to sem chlape - nam pod stromecek - na Jeziska! Samozrejme te zveme na sraz.. :lol2:

image.jpg

Upraveno uživatelem Postal80
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 46 minutami, ondrejm napsal:

Dneska po delší době byly na ruce Tudory. A hodím sem aktuální trio, když ho kolega vzpomínal :)

 

Cece ani mi nedoslo ze ty to presne tak mas... teraz sa mozes konecne pustit do podpivnikov/servirok a v klude cakat na Yachty ;) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...