financ Posted September 18, 2015 Report Share Posted September 18, 2015 (edited) Třeba?sypeš sůl do rány. Ty už jsem dávno mohl mít a prováhnul jsem hodně dobrou nabídku. Karel víDlouhodobě si nechám jen jedny Tudory Edited September 18, 2015 by financ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josef01 Posted September 18, 2015 Report Share Posted September 18, 2015 Tak to se omlouvám, staré dobré Tudory Snowflake mají ještě řadu Rolex prvků a chrastící tah. Link to comment Share on other sites More sharing options...
financ Posted September 19, 2015 Report Share Posted September 19, 2015 Tak to se omlouvám, staré dobré Tudory Snowflake mají ještě řadu Rolex prvků a chrastící tah.to právě mají i tyhle, ref 79090. Do roku 1993 se to dělalo u Rolexu a používaly se komponenty s korunkou. Tah je skládaný jak na 1680, spona už sice signována Tudor, ale jakoby z oka vypadla te na 16610. Logo Rolex je na korunce a na dynku nápis "case by Rolex" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitak Posted September 19, 2015 Report Share Posted September 19, 2015 Dnes na SEW Link to comment Share on other sites More sharing options...
LovecK Posted September 20, 2015 Report Share Posted September 20, 2015 I s netopyrim najemnikem v pozadi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josef01 Posted September 20, 2015 Report Share Posted September 20, 2015 Jako zajímavost jsem četl, že Tudor ukončil prodej hodinek v USA v roce 2004 a teprve v roce 2013 ho zase oficiálně obnovil. Pokud vím Tudor se vyrábí ve stejném komplexu budov jako Rolex a všechny budovy jak ve výrobním závodě tak v hlavním sídle vedení jsou označeny pouze nápisem Rolex.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
7jerry7 Posted September 24, 2015 Report Share Posted September 24, 2015 ja je snad na ten hadr nikdy nedam....nechce se mi do toho Link to comment Share on other sites More sharing options...
wizard-ov Posted September 24, 2015 Report Share Posted September 24, 2015 Zkus to, měl jsem je na hadru a nechtěl jsem je předělávat zpět na tah... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABCDE Posted September 25, 2015 Author Report Share Posted September 25, 2015 ja je snad na ten hadr nikdy nedam....nechce se mi do toho Tohle je fakt klasika :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mAra_ Posted September 29, 2015 Report Share Posted September 29, 2015 Zatím jen tyhle,ale už jsou na cestě z Hon-Kongu ještě jedny... Menší vintážní (budu mít prvního kyklopa), na každodenní nošení :-) Zrno už na ně dělá řemen, všechno je tak nějak v pořádku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mAra_ Posted September 30, 2015 Report Share Posted September 30, 2015 Moc mě mrzí že tu Grantour nemají vlastní vlákno. Leč já nejsem tak literárně zdatný abych o nich něco splodil... Tak furt doufám, že je tu nemám jediný a někdo se někdy rozhoupe :-)Pro mě mají ohromné kouzlo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mAra_ Posted October 4, 2015 Report Share Posted October 4, 2015 Snad neurazim pár fotkama z dnešní procházky v lese. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzos Posted October 4, 2015 Report Share Posted October 4, 2015 Máš moc pěkný leštěnky . Takových tady asi moc není. A co ten nový přírůstek, už se zadařilo ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mAra_ Posted October 4, 2015 Report Share Posted October 4, 2015 Máš moc pěkný leštěnky . Takových tady asi moc není. A co ten nový přírůstek, už se zadařilo ?Pořád jsou na cestě ke mně... Někde kdo ví kde... Tak snad se dockam.... A jsou to malé Tudor Prince 34 mm. Tak uvidíme jestli se ti bude dat vůbec nosit.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
villain83 Posted October 4, 2015 Report Share Posted October 4, 2015 Pořád jsou na cestě ke mně... Někde kdo ví kde... Tak snad se dockam.... A jsou to malé Tudor Prince 34 mm. Tak uvidíme jestli se ti bude dat vůbec nosit..Máš z Grantouru radost,přeju ti to.S temahle hodinkama mam asi rekord,nevydrzely mi ani 48hodin . Link to comment Share on other sites More sharing options...
mAra_ Posted October 4, 2015 Report Share Posted October 4, 2015 (edited) Máš z Grantouru radost,přeju ti to.S temahle hodinkama mam asi rekord,nevydrzely mi ani 48hodin .Tak to já to s těmahle budu mít přesně naopak :-) Co je mám pořád po nich cucim i když jsou na poličce, natahuju je i když beru do práce pracovní hodinky, a taham je co jen můžu. Moje už říká že jsem nemocnej... Pořád je fotim, všem ukazuju :-DNo tady jsem se fakt trefil. Edited October 4, 2015 by mAra_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
villain83 Posted October 4, 2015 Report Share Posted October 4, 2015 ...asi myslis vazne,nebo tak neco,ze? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mAra_ Posted October 4, 2015 Report Share Posted October 4, 2015 ...asi myslis vazne,nebo tak neco,ze?se mi to odeslalo dřív než jsem chtěl :-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
villain83 Posted October 4, 2015 Report Share Posted October 4, 2015 (edited) Jsou to fajn hodinky,užívej dlouho a sradostí... Edited October 4, 2015 by villain83 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mAra_ Posted October 4, 2015 Report Share Posted October 4, 2015 Dík ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts