MichalV Posted May 16, 2021 Report Share Posted May 16, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommasini Posted May 17, 2021 Report Share Posted May 17, 2021 Pánové, co myslíte? Není to moc barev najednou? Mě se to celkem líbí, ale nechci vypadat, jak kašpar. Dík. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pebe Posted May 17, 2021 Report Share Posted May 17, 2021 Vývoj stříbrňáků po měsíci Link to comment Share on other sites More sharing options...
tikzot Posted May 17, 2021 Report Share Posted May 17, 2021 To neni pěkný ale.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
špelda66 Posted May 17, 2021 Report Share Posted May 17, 2021 před 2 hodinami, tommasini napsal: Pánové, co myslíte? Není to moc barev najednou? Mě se to celkem líbí, ale nechci vypadat, jak kašpar. Dík. super sladěný, mě se to moc líbí Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommasini Posted May 17, 2021 Report Share Posted May 17, 2021 To jsi mě potěšil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pivas Posted May 18, 2021 Report Share Posted May 18, 2021 @tommasini- mě se to taky líbí. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommasini Posted May 18, 2021 Report Share Posted May 18, 2021 Ty jo, to jsem rad. Ja jsem cekal negativni reakce. Zena mi rikala, ze to je jak kdyz prijela pout . Tak me potesilo, ze nejsem sam. Diky. I kdyz kritiku prijimam vesmes v pohode a nemam potrebu obhajovat vehementne a uznavam nazory druhych, tak me stejne samozrejme vic potesi chvala nez kritika Link to comment Share on other sites More sharing options...
prischera Posted May 18, 2021 Report Share Posted May 18, 2021 Dneska prcky a bez barviček. Takový kontrast Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pilfour Posted May 19, 2021 Report Share Posted May 19, 2021 První týden s Pelagosy a nemůžu se vynadívat . Link to comment Share on other sites More sharing options...
petr_cha Posted May 19, 2021 Report Share Posted May 19, 2021 Ty jo, to jsem rad. Ja jsem cekal negativni reakce. Zena mi rikala, ze to je jak kdyz prijela pout . Tak me potesilo, ze nejsem sam. Diky. I kdyz kritiku prijimam vesmes v pohode a nemam potrebu obhajovat vehementne a uznavam nazory druhych, tak me stejne samozrejme vic potesi chvala nez kritikaNo tak ja ti jednu kritiku teda pridam... je to hrozny.. moc to nesedi, tluce se to.. kolotoc nevadi, kdyby to sedelo, ale tohle se tluce.. :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommasini Posted May 19, 2021 Report Share Posted May 19, 2021 před 3 hodinami, petr_cha napsal: před 21 hodinami, tommasini napsal: Ty jo, to jsem rad. Ja jsem cekal negativni reakce. Zena mi rikala, ze to je jak kdyz prijela pout . Tak me potesilo, ze nejsem sam. Diky. I kdyz kritiku prijimam vesmes v pohode a nemam potrebu obhajovat vehementne a uznavam nazory druhych, tak me stejne samozrejme vic potesi chvala nez kritika No tak ja ti jednu kritiku teda pridam... je to hrozny.. moc to nesedi, tluce se to.. kolotoc nevadi, kdyby to sedelo, ale tohle se tluce.. Takže pruhy ano, ale jiné barvy, myslíš? Nebo už pruhy bys nedával? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radik Posted May 19, 2021 Report Share Posted May 19, 2021 před 20 hodinami, Pilfour napsal: První týden s Pelagosy a nemůžu se vynadívat . Jóóó, modrý Pelagosy! To je teprve ta pravá modrá. Ani málo ale taky ani moc. V matnym se na ni dobře kouká a dobře se fotí. Nepřehlídnutelná hodinová ručka a datumovka, která i díky tvaru ostatních indexů tolik nenarušuje symetrii. Inhouse strojovna uvnitř a titan okolo ní. A pro knihomoly pětiverší ve spodní polovině cifru Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommasini Posted May 22, 2021 Report Share Posted May 22, 2021 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pivas Posted May 22, 2021 Report Share Posted May 22, 2021 Dneska moje oblíbené Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josef Chroust Posted May 23, 2021 Report Share Posted May 23, 2021 V 19. 5. 2021 v 2:09, Pilfour napsal: První týden s Pelagosy a nemůžu se vynadívat . Moc pěkný. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radimk Posted May 23, 2021 Report Share Posted May 23, 2021 V 18. 5. 2021 v 20:51, prischera napsal: Dneska prcky a bez barviček. Takový kontrast Sedí ti jak pr.del na hrnec. Já je mám v "41, protože 21 v obvodu ruky prostě "36 nezvládá. Super kousek na vše. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prischera Posted May 23, 2021 Report Share Posted May 23, 2021 Dík, jsou to povedený hodinky ve všech velikostech. Na mých cca 17cm jsou 36 fajn. Dlouho jsem odolával, říkal jsem si že univerzálky neužiju, ale teď je mám fakt rád. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vortex-Tempus Posted May 24, 2021 Report Share Posted May 24, 2021 Black Bay by to chcelo v 39, rovnako ako BB58... ale to asi zostane len moj vlhky sen. Som zvedavy co zajtra predstavia... Zatial takto... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivlado Posted May 26, 2021 Report Share Posted May 26, 2021 Pekne ráno všetkým Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts