Přejít na obsah

2 x smola so Seiko SKX009K2 :(


Návštěvník

Doporučené příspěvky

Návštěvník

Jupiiiii ! Hodinky dnes prisli a su bez chybycky na ciferniku konecne. DPH bolo 20% z ceny a clo bolo 80 centov :) Uz som im aj nahodil blue nato strip, ktory som si dopredu objednal, a vyzeraju presne ako chcem. Pripajam aj fotku a idem sa z nich vytesovat. Dakujem za rady ohladne zahranicnych web shopoch, to bola zjavne ta spravna cesta.  :clap:

 

btw, luneta je na fotke posunuta trosku, uz som ju vyrovnal na presnych 12, nech licuje.

 

post-39818-0-72248500-1438598682_thumb.jpg

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 67
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník

Cez CreationWatches.Com. Cena 163 eur (+ DPH a clo na Slovensku 33,56 eur). Cize dokopy 196,56 eur. Objednal som si tie K2, co maju kovovy remienok, ale ten som odlozil bokom. Maju aj s gumennym K1, ktore vyjdu este lacnejsie. Kovovy som ale chcel pre pripadnu prilezitost do buducna, ked sa bude viac hodit. Minulu stredu objednane, dnes doobeda uz u mna. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 3 týdnech...

Ahojte,

 

chcem sa len podelit so smolou ktoru mam pri kupovani Seiko SKX009K2, ktore sa mi velmi zapacili. Objednal som si ich cez jeden slovensky inet shop a ked mi prisli, zistil som, ze na ciferniku je biela bodka kde nema byt, niekde nad 27 minutou (bohuzial fotku uz nemam).

Tak som ich poslal nas5 na reklamaciu a z inet shopu mi poslali druhe. Tie dosli nielen s bodkou nad minutou 28 pre zmenu :) ale aj s nejakou ryhou na skle (vyzera akoby bola zospodu, tazko definovat).

Vid foto.

 

attachicon.gifIMG_0964.JPG

 

Dohodli sme sa, ze im ich vratim a poslu mi na ucet peniaze.

Cele toto rosambo s objednavanim, reklamaciou atd mi zabralo skoro mesiac.

 

Nemam uz odvahu a ani chut kupovat hodinky cez inet shop a tak som hladal, ci ich nema nejaka kamenna predajna, ale zatial nie som uspesny ani na Slovensku, ani vo Viedni.. viete mi niekto poradit kde ich kupit v nejakom kamennom obchode napr. v CR, alebo mam dalej skusat inet shopy a dufat ze na 10-ty krat dojdu aj nejake bez vad.. ;)

 

Promiň, ale mám pocit, že se tu dělá mnoho povyku pro nic. Měl jsem u svých chronografů z USA stejný problém. Zašel jsem tedy do Altra a na počkání mi smítko z ciferníku hodinář vysál specialním podtlakovým vysavačem. Cena opravy 100 Kč. Takže jestli jsi kvůli tomu objednával nové hodinyk, tak asi děláš něco špatně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

V 18ti jsem kupoval Pulsary bez jakýchkoliv zkušeností a taky v nich bylo svinstvo. A už je tomu 10 let a stále tam je. Jinak připojuju se k doporučení nákupu z Asie. Dvoje hodinky jsem bral ze skywatches a prvotřídní kvalita. K nám snad posílaj aušusy nebo co.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...