Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Kudy z nudy? Položil jsem si otázku ne-jedenkrát. Milgaussy Z-Blue byť vysněné nepřinášely kýžené uspokojení hodinkového chtíče a i díky Honzově přičinění se u mne ohřály všeho všudy necelé dva měsíce. Tímto mu ještě jednou děkuji za fair-trade.

 

Došlo ke směně za model RLX, který mě pobízel ke koupi již delší dobu. V té době jsem si říkal, půjdu proti proudu, koupím model který mě oslovuje, a který né každý (rozuměj laik) zná. Dneska si říkám, měl jsem plavat po proudu řeky....Radost a naplnění chtíče, které mi Suby no daty přinášejí jsem nezaznamenal u žádných hodinek jiných hodinek, které jsem kdy vlastnil. Suby se vyjadřují čistým designem, který ve své jednoduchosti skýtá hlubokou krásu. Žádné zbytečné komplikace a serepetičky, plain and simple. To je forma prezentace, které osloví široké osazenstvo a mnohým zamotá hlavu.

 

Suby jsou tak "strašně moc super", že je nerad sundávám z ruky. Na zápěstí mají své právoplatné místo a se svým majitelem tvoří dokonalý celek. Ten kdo vymyslel regulaci tahu ve sponě v tomto podání by zasloužil metál. Lumi svítí jako bláázen... 

 

 

Suby umí dát svému majiteli jedno podstatné a to vykouzlit úsměv na tváři, kdykoliv se na ně podívá nebo kdykoliv si jakkoliv připomene, že je má na ruce...This is a keeper Vážení...

 

 

 

 

A protože jsem na hodnotné věci velmi opatrný, RLX nenosím pro každou příležitost, přestože tuto kategorii splňují na výbornou.  Pořídil jsem pro běžné všední nošení Hamilton Pan Europ. Modrá je dobrá, to se ví...Hodniky sedí výborně, jsou lehoučké, ani nevím, že je mám na ruce. Což mě trochu sejří, protože jsem zvyklý nosit těžší hodinky a jejich upozornění váhovou přítomností mi vyhovuje. Zpracování pouzdra je na jedničku, sunburst dial pracuje obdivuhodně dobře, dva strapy jsou vítanou featurou a rezerva nátahu 80h není třeba komentovat. 

 

Overall toto je nyní moje kombo, které věřím bude fungovat v harmonii. 

 

 

 

 

post-16887-0-33232500-1438334667_thumb.jpg

post-16887-0-12232200-1438334966_thumb.jpg

post-16887-0-41221700-1438334972_thumb.jpg

post-16887-0-56421500-1438334980_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Gratuluju!

No date jsou rozhodně nejhezčí ze Subů. Já jsem se rozhodl dát přednost kyklopu pouze z praktických důvodů.

A jinak se těmito hodinkami kochám stejně jako Ty (lumi, pouzdro, Glidelock).

Tak ať TI dělají radost dlouho a dlouho. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...

Zase je všechno jinak, mlátí to se mnou jako v pubertě...Sinny, které jsem pořídil místo Hammů se u mě ohřály pouze měsíc. Prodal jsem je drobet pod cenou, ale srdce mi to netrhá, jelikož si je pořídil kolega z práce a já tak zasel chronobundus do dalších řad :)

 

Když jsem Sinny kupoval, hleděl jsem na všestrannost a univerzálnost. Nicméně WR200m je celkem k ničemu dokud jsou hodinky na koženém řemenu. Gumový řemen před dovčou nedorazil a tak jsem s sebou bral Suby. Ty se mnou absolvovaly aquapark, vysokohorskou tůru a pocení půlek v autě. Pro mě jsou Suby stále nej a nedám na ně dopustit. Chod lunety Subů zatím nemá soupeře a byl pro mne ve dvou předchozích případech jedním z hlavních důvodů proč hodinky poslat dále do světa.

 

Dalším zjištěním je že, přestože měly Sinny sloužit jako otloukánky a hodinky pro volný čas, choval jsem se k nim stejně obezřetně jako k Subům. Na své věci jsem zkrátka opatrný a je jedno jestli jsou za litr nebo za dvěstě litrů. Jsou činnosti, při kterých hodinky odkládám a velmi účinně tak předcházím případným škodám. 

 

Tím, že se Sinny nedostaly na ruku toliko jak bych si představoval, tak se bez winderu pochopitelně zastavily a jestli mě něco nebaví, je znovu nastavování data když potřebuji hodinky vzít a jít. S manuálním nátahem je to jiné kafe, to mě baví a náramně jsem si ho užil, když jsem měl Primky Hulk. 

 

Volba dalších hodinek byla celkem jasná, manuál nátah...Myšlenkově jsem se vrátil k pilotkám Archimede XLH TOP, které v čase před měsícem soupeřily s výše uvedenými Sinny. Nutno říci, že jsem u Archimedu zůstal nejenom v myšlenkách.  Vnitrně jsem zápolil jsem s velkostí 45mm, ale unosil jsem i větší kousky, tak proč ne tyto? Myslím, že padnou parádně, obvod zápěstí mám nyní 18cm. Tikání strojku je hudbou pro uši a perfektní antireflex s efektem mizejícího sklíčka jenom podtrhuje pozitivní dojmy. Navíc jsem patrně pořídil jedny z vůbec posledních "nových" hodinek v provedení TOP :)

 

Závěrem chci říci, že má snad nyní dušička pokoj a povedlo se mi vytvořit Power Kombo - Potápky, Pilotky.

 

 

 

 

 

 

 

post-16887-0-52952500-1441976382_thumb.jpg

post-16887-0-90295200-1441976967_thumb.jpg

post-16887-0-79285100-1441977152_thumb.jpg

post-16887-0-78838400-1441977308_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...