Přejít na obsah

Hodinky k narozeninám do 6000 korun


Doporučené příspěvky

Zdravím všechny. Prosil bych o pomoc s výběrem hodinek na každodenní nošení. Bohužel maximální cena, za kterou mohu hodinky nakoupit je 6000 korun. Představoval bych si nějaké velikostně okolo 40 mm, s kovovým řemínkem, bílým nebo černým ciferníkem, raději automaty, i když vím, že za tuto cenu jich moc není, proto baterií nepohrdnu. Hledám nějaké elegantní hodinky, které se hodí k jakémukoliv typu oblečení. Pročítal jsem si tady na fóru spoustu vláken a většinou jste doporučovali hodinky značky SEIKO, ale jejich vzhled se mi příliš nelíbí. 

 

Zatím mými favority jsou:

http://www.hodinkyego.cz/hodinky/21512-swiss-military-hanowa-521404007-skipper

http://www.hodinkyego.cz/hodinky/13561-orient-cdb05001w-automaticky-natah

 

Děkuji za pomoc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Spíš bych si tipl ze ti nesedly potapky od seiko, jelikož se to tady hemží samými skx, sumo, atd. Orient rozhodne není spatna volba. Tissot se me osobne iracionalne protivi. Co nějake citizeny nebo moje oblíbené sportury (ale nevím jak pořídis do 6 tisic)

 

Odesláno z mého GT-I9195 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Měl jsem tyto potápky od orientu a neměli chybu, ten tah byl fakt velmi dobrý, kam se hrabe seiko tah, který dodávají k hodinkám (do 5k), já bych šel do nich znova, vem je a budeš spoojen. Někde se tu píše že se ohýbají po čase osičky, ale to se dá vyměnit. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud ten quartz zásadně nevadí, tak se mně moc líbí titanový Citizen BM6920-51E, jsou sice 42mm bez korunky, ale sedí parádně i na menší pazouru. Pro mě jsou to po vzhledové stránce naprosto dokonalé hodinky, škoda, že to nedělají i s automatickou Miyotou 9015    

post-9498-0-69570400-1440072169_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jedině Citizeny. Kvarcky s Ecorivem, a na léta máš vystaráno. Jednou ročně upravím vteřiny , aby lícovaly s firemníma píchačkama a jináč nic. Výměna baterky? Co to je ta baterie?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

×
×
  • Vytvořit...