Přejít na obsah

Mitak

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 166
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

:-))))) Teďs mě dostal. Žádné odkazy to nejsou. Je to jen příklad, že by mělo náslovat téma s podrobnějším rozborem. Např. to, co psal jinde Instant, že má rozpracovaný seznam Seiko modelů s přezdívkama a návod na koupi. Tohle hodí do samostatného vlákna a na to budeme odkazovat. Návod na nákup z Creationwatches už tu je a seznam modelů s přezdívkama bych zvládnul asi taky, ale pokud už to má Instant, tak proč to dělat dvakrát, že...

 

EDIT: Až budu mít chvíli klidu, tak tomu zkusím dát štábní kulturu, zprovoznit odkazy a z Instanta vymámit, co se bude dát. Ale vidím to až tak na pondělí :-/ Zatím sypejte co vás dál napadne.

Upraveno uživatelem Mitak
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Napadají vás ještě nějaké jiné přezdívky pro Seika než následující ? Já mám v merku hlavně potápky.

 

Buzzsaw

Marine Master

Monster 1,2 + Baby Monster + Shrouded Monster

Samurai

Shogun

Sumo + Baby Sumo

Tuna Can + Baby Tuna (Emepror, Darth, atd. mám celou tabulku shrouded Seiko staženou z netu)

 

Vím, že existovalo ještě hodně přezdívek dnes už neprodávaných hodinek, ale asi není nutné zacházet zbytečně hluboko do minulosti a znepřehledňovat to, když se většinou bavíme jen o těchto hlavních.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Q: Existuji k číselnému označení modelů a k oficiálním názvům (jako je Alpinist, Landmaster, Marinemaster) jeste i další fanouskovske nazvy ?

A: Ano.

:-))

 

Priklady nazvu v zakladnim tvaru:

Arnie

Atlas

Ashtray

BFK

Bullet

Bullhead

Caesar

Captain Willard

Cocktail

Darth Vader

Emperor

Ghost

Knight

Monster

Panda

Pipin

Pogue

Samurai

Sawtooth

Sea Urchin

Shogun

Snowflake

Spork

Stargate

Stingray

Sumo

Tuna

Upraveno uživatelem petr_cha
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ten odkaz znám, ale jednak je to už 6 let staré vlákno a mezitím některé hodinky přestaly dělat (i když si pár z nich zaslouží připomenout) a taky mi přijde zbytečné všechny monstra jmenovat podle barev apod., když stačí vysvětlit jednotlivé generace (1,2,prospex). Každopádne se do toho pustím, dám to dohromady a udělám pro to samostatné vlákno, ať v tom není bordel.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je trochu otázka, jak by melo vypadat základní vlákno Seiko Faq (frequently asked question.. Caste zakladni otazky)... Ja to beru jako rychly, prehledny a strucny souhrn zakladnich informaci o Seiko.. Takova ta orientace pro zacatecniky, nebo rychla pripominka pro pokročilé.. Na detailnější povidani jsou a vzdycky byla bezna vlakna... Pripadny prehled modelu, jejich nazvu a obrazku je myslim na samostatne vlakno..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

moj nazor - ked je niekto novy tak sa potrebuje zorientovat v:

 

i) zakladoch o znacke - historiu, pochopit strukturu modelov, specifika znacky, technologie a tak - v pripade Seiko je to tak na male forum, ale za pokus to stoji. Som sa podujal to spisat na sposob vlakna s odkazmi, ale nemam to hotove. 

ii) modeloch, ako je clenena ponuka, logika oznacovania, nicknames - pre zaciatok o tych najpopularnejsich. starsie modely by som ale vobec nevylucoval, skor ci neskor na ne dojde a ked vidim ponuku Seiko v poslednej dobe, tak skor skor ako neskor. a samozrejme konkretnym modelom púrislusne vlakna upratat sem.

iii) kde a ako to nakupit - pochopit AD vs grey, zaruky, reputaciu shopov, techniku nakupovania a importu. Zaludnosti, zasady ako sa nespalit. Shopy rozdelit na tie na ebayi, na webshopy, a predajcov s kamennymi obchodmi. Kde kupit drahsie kusky. Mozny bonus su obskurnosti pre pokrocilych adrenalinovych magorov - nakupy v azii a tak.

 

ja som mal v plane v zmysle vyssie uvedenych okruhov vytvorit tri sekcie: Historia a sucasnost znacky Seiko, Modely a modelove rady Diskusia o jednotlivych modeloch Seiko, a Kde k(o)upit Seiko) a do nich by sa dala logicky upratat cast vlakien a k nim dotvorit zopar s chybajucimi informaciami. Napr. vlakno Seiko 5 co som zalozil som chcel vopchat pod tu druhu sekciu, a aj kopec inych by sa dal celkom logicky upratat - napr. vlakna s temou GS, MM300, Nove divery, Prospex atd  - aby to tu bolo prehladnejsie a neopakovali sa temy do nepricetnosti - vid paralelne vlakna o Seiko Monster. Napr vlakno "ake Seiko RUWT" by som nechal v root adresari Seiko sekcie ale rozhodne by som ho pripichol atd..  

Upraveno uživatelem instant
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tomu rozumim, ale to je o uklidu a rozdělení cele sekce Seiko... Zalozit podsekce, presunout a pripadne spojit existujici vlakna...To je prace skoro na jednoho moderátora :-o) ale proc s tim po malych kouskach nezacit... :-)

 

Edit:

Nicmene to se netluce s existenci samotneho Seiko faq vlakna..

Upraveno uživatelem petr_cha
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

 

ja sa toho viem zhostit tak v polovici septembra, ak mi niekto da na par dni oficirske vylozky.. alebo len urobim navod a niekto nech to sklika :)

Vzhledem k tomu, ze jsi tak nejak rezignoval na Seiko Ambassadora a drze si nosis nejaky Glicyny, tak ja ti nevim... :-)

Upraveno uživatelem Frostie
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...