Přejít na obsah

Pánske Quartz-ky do 3000 CZK


Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 137
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

to se nedá nic dělat, vzhled je samozřejmě důležitý a úplně subjektivní. Jen že mají Timexy většinou Indiglo osvětlení, ale analogový casia moc osvětlení nemají, takže tě to limituje ve výběru. tak bych vzal tyhle (jen barevná variace těch co si vybral) a hodil na hnědý řemen :)

https://www.helveti.cz/casio-efr-547d-2a

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím,

 

sháním hodinky podobného ražení, proto nechci zakládat nové téma, ale využiji toto. Pročítal jsem ho celé a zkoušel i hledat, ale odpověď jsem nenašel.

 

V současnosti nosím už skoro 10 let Casia AQ 164W 1A, fungují stále dobře, ale už mají hodně za sebou a taky bych rád měl na ruce něco elegantnějšího, co by nevypadalo špatně ani k obleku.

 

Moje požadavky jsou:

 

- Quartzový strojek

- Spíše elegantní vzhled

- Datumovka

- Kožený řemínek

- Vodotěsnost 50 nebo 100m

- Cenově do 4 tis.

- A hlavní věc, která mi komplikuje zužuje výběr: osvětlení - u současných hodinek jsem si na něj hodně zvykl a využívám ho, hodinky noším většinou pod rukávem, tak si myslím, že by se lumi nezvládlo nasvítit tolik, aby bylo užitečné.

 

Pokud se oprostíš od archaismu, že musí být nákup jenom v ČR, tak jsou k mání třeba Timexy s Bluetooth (ve spojení s mobilem naprosto přesný čas) a za pár korun. A Indiglo je úplně jinej level, než nějaký diody u Casio. Tvoje zadání by mohly splňovat třeba tyto: https://www.watchshop.com/mens-timex-iq-move-activity-tracker-bluetooth-hybrid-smartwatch-watch-tw2p93200-p100009326.html
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty Timexy IQ+ vypadají skvěle, nákup ze zahraničí bych překousl, když se dívám na recenze tohohle obchodu, jen se zeptám - na stránkách Timexu se uvádí, že tyhle hodinky mají i datumovku, nikde ji nevidím, ani na internetu jsem k tomu žádné bližší info nenašel. Dá se na nich datum nějak zjistit? Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky všem za rady, nakonec vyhrály ty Casia, našel jsem je ještě v černé barvě a naživo se mi moc líbily, tak jsem do nich šel. Jsou sice na kovovém tahu, zatím zkouším, jestli mi bude vyhovovat, nebo je dám na kůži. Vyhrály hlavně díky tomu, že systém fungování datumovky i Timexů QI+ mi připadá hodně nepraktický, osvětlení funguje nad očekávání dobře, celý ciferník je krásně čitelný. Zvykám si na trochu vyšší váhu, ale jinak velká spokojenost :) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Brý den, dlouho jsem tu neprudil s hodinkama do prace.

Nechci se nejak dlouze rozmyslet, jen tu mam par adeptu, na ktere bych rad slysel nejake nazory a pripadne zkusenosti. Predem chci upozornit ze to jsou hodinky dost odlisnych stylu, ale ve vysledku je mi jedno ktere vyhraji, protoze se mi libi vsechny  :goof:  pracuju v obchodu, takze obcas u pc a obcas rucni prace ve skladu  :whistle:

 

https://www.hodinkar.cz/orient-fku00002b0.html

 

https://www.hodinkar.cz/orient-fug1x001b9.html

 

https://www.hodinky-365.cz/citizen-bf2011-01ee-x1108289

 

https://www.hodinkar.cz/orient-fuy07002t0.html

 

https://www.hodinky-goldex.cz/panske/casio-edifice-efr-106d-1a-15042007

 

https://www.hodinkar.cz/swiss-military-hanowa-smh-06-4306-04-007.html

 

 

Jako znacka mi nejlepe zni citizen, ted je otazka co od nich za tuhle cenu cekat a u poslednich swiss military hanowa me celkem prekvapil safir, ale co jsem cetl tady na foru, tak hodnoceni nic moc..... Hlava plna otazniku, cumim do heureky dnem i noci a nemuzu se rozhodnout  :wallbash:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty vypadaji subjektivně moc dobře. Možná pouvažuj o nějakém alternativním řemenu. A jestli se díváš po Citizenu a máš body, tak určitě na watchshopu mrkni i na jiné modely.

 

Teď se dívám, jsou tam out of stock.

Upraveno uživatelem sodekcz
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...