Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dobré! Rád bych na ně někdy mrknul, ale zrovna u tebe se divím, žes je vzal, když máš ty worldtimer Fredericy, se kterýma se tyto Orienty rovnat nemůžou.

Posted

Pekne Vite, pak napis postrehy:).

Posted

Umíš to nafotit :-),stejně to má nějak moc tych "koleček" na ciferníku :P  Jen co ten název Orinet ? Už jsem to tu viděl v nadpisu jednou špatně.Blbne forum,nebo si se jen "uklepl " ?

Posted

Dobré! Rád bych na ně někdy mrknul, ale zrovna u tebe se divím, žes je vzal, když máš ty worldtimer Fredericy, se kterýma se tyto Orienty rovnat nemůžou.

Kvalita je u FC samozřejmě na jiné úrovni. Na druhé straně jsou FC oblekovky, kdežto orienty hodně lesklé a sportovní (takový Breitling look) takže se snad nebudou tlouct.

Pekne Vite, pak napis postrehy:).

Děkuju.

Umíš to nafotit :-),stejně to má nějak moc tych "koleček" na ciferníku :P  Jen co ten název Orinet ? Už jsem to tu viděl v nadpisu jednou špatně.Blbne forum,nebo si se jen "uklepl " ?

Jsem hňup a neumím napsat už ani název vlákna.

-------------------------------------------------------------------------------------

První dojmy:

- za ty peníze moc hezké hodinky

- kruci on se ten 24h věnec opravdu točí sám! (myslel jsem, že je to manuál, který mi kdysi někdo popisoval u jiných orientů, věnec měst a hodin stojí a když chci např. zjistit, kolik je hodin jinde ve světě, tak nastavím hodiny na GMT věnci podle ruček vzhledem k aktuálnímu městu (vím že jsem v Praze a je 21:00) a potom vidím, kolik je i jinde ve světě.

- jsem trochu mimo z rezervy, překvapilo mě, jak moc rychle se natáhnou (pošťáci to natáhli na 10h a já po třech hodinách pobytu doma na maximálních 40 hodin)

- velmi solidní luminiscence - daleko lepší než Certiny, které mám na druhé ruce

Posted (edited)

Nejlepší hračka je nová hračka... vůbec nevypadají špatně předsedo :).

Díky Radku.

Edited by Vit
Posted

Tohle vypada zajimave. Tesim se na fotky v tvem podani. Jo a vitej v Orient klubu

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

Velmi zajimave postrehy, diky za info. Jsem zvedav, jak na tom budou s presnosti, pokud to budes sledovat. Osobne se mi libi.

Posted

Díky, sledování přesností nebude jednoduché, nemají hacking. Sledovat to ale budu.

Posted (edited)

Jako tradicne mas moc pekny fotky,hodinky jsou to velmi povedeny,za ty penize,co byly v inzerci,myslim,dobra trefa.

Jsi jeden z mala lidi tady,kterej ma Rolady a x jinejch,mnohem levnejsich hodinek a poctive je vsechny tocis,to se mi fakt libi.

Edited by villain83
Posted

Jako tradicne mas moc pekny fotky,hodinky jsou to velmi povedeny,za ty penize,co byly v inzerci,myslim,dobra trefa.

Jsi jeden z mala lidi tady,kterej ma Rolady a x jinejch,mnohem levnejsich hodinek a poctive je vsechny tocis,to se mi fakt libi.

Děkuju.

Posted

Včera jsem zkoušel shark mesh, zulu a kožený hnědý pásek.

Vyfotil jsem jen zulu (nebyl čas). Mesh byl dobrý, ale origo tak se mi zatím líbí víc.

Kožený pásek dal hezky vyniknout pouzdru (však uvidíte později).

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted

Origo tah vypada dobre. Na mesh a kuzi jsem hodne zvedavy (tipuju, ze kuze bude kapku lepsi). Ten zulu mi na ne uplne nesedi, priznam se... Tesim se na fotky!

Posted

Mě se zas na ZULU docela líbí. Každopádně moc pěkné hodinky!

Až mě štve, že jsem si je nechal utéct (kdyby tě omrzeli, stavím se do řady jako první).

Posted

Nádhera...obvykle tyhle hooodně ,,osazený,, ciferníky moc nemusím, ale tyhle velmi závidím. Ať dělají radost :D

Posted

ahoj vite, vypada to na peknou sbirku worldtimerovek, co se ti tam rodi:)) moc pekne.. :))

jako inspirace par dalsich kousku do sbirky (v nahodnem poradi:))

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.