Přejít na obsah

Jsem nasycen: na které dávat stranou?


Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 40
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Ano souhlas, poptavkové vlákno mne asi nemine. A s tím čekáním na slevu. Klidně si mi to mohl napsat na přímo. Už jsem se dnes odkopal dost, a vůbec by se mne to nedotklo. Spíš jsem tušil, že ten nákup musím stihnout do prvního slevovacího upu. Taky mi do karet nehrála podmínka o nemožnosti rezervace. Prostě váhající střelec, ač jsem beran.  Upozornění na nové prodeje jsem si dal a pak zrušil. Moc mne to rušilo v životě.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

OLine: To vůbec nebylo mířeno na Tebe, chraň Bůh! Byl to příklad a teď se mi zdá, že i dost aktuální záležitost. Jenže on je v tom sakra rozdíl, když někdo napíše - dám příklad, u hodinek za 80.000,-Kč, že je za 65.000,-Kč bere a sedá do auta, to je podle mě trochu drzost. No pak je druhý příklad, kdy někdo slušně napíše, budeme-li vycházet z toho, že cena je stejná, jestli by se tam dalo udělat pár tisícovek dolů ... Pokud je zájem vážný a hodinky nejsou xkrát zlevněné, tak proč je neprodat slušnému zájemci nebo se s ním nepobavit o možnostech, že? A moje zkušenost, ale podle toho, co tady vidím různě v inzerci komentáře typu (kolem hodinek krouží několik zájemců nebo psalo xy lidí, ale hodinky stále volné), tak si nedělám iluze, že je to přesně ten případ. Tohle všechno je vcelku normál, ale nad čím mi zůstane rozum stát, když Ti pak někdo napíše, že jsi to neprodal dotyčnému i když poptával s nesmyslnou nabídkou :D ...  Jo? Takže, tohle je spíš myšleno v obecné rovině. Když si dáš poptávku na IWC, tak určitě někdo napíše, je jich tady mezi lidmi docela dost.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník YPO

jo jo čekání na slevu je velký ukazatel toho, že to moc chci a toužím po tom :D

 

já jsem velmi rád, že už nejsem promiskuitní a nemusím tu nic periodicky prodávat .... pamatuju tu doby, když někdo napsal beru a tím byl obchod uzavřen .... bez dalších keců, výmyslů, slintů a žadonění o cosi ....

 

u starejch chronomag ročníků to kupodivu funguje stále ... nevymejšlej píčoviny a buď předmět chtěj, nebo nevotravujou

Upraveno uživatelem YPO
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ani nevíš jak ti rozumím. 5 let jsem tu otravoval lidi s nákupem Omeg ale pořád tu nevycházelo a najednou se tu objevily zenith a bylo vymalováno. Doteď se z toho vzpamatovávam a každý den se kochám. Jinak klika že jsem měl 40 bo my mě čekala hodně tichá domácnost:-)) Jsou moc hezký a ať slouží

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já měl ticho dokonalý. Věděl sem, že přítelkyně odjede na víkend k mamince a tak to prubnul. Ještě v pátek proběhla legalizace nákupu a holka se asi vyzná, či co. Kouká na ně, potežkává a praví, že jestli byly dražší než 6,5tisic tak mě ,,ojebali". Tak sem přistoupil a řekl, že tolik opravdu nestály. No řekl sem ji pak pravdu. A prý sou hnusný a černý a obyčejný :-) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...