Mikefux Posted August 24, 2015 Report Share Posted August 24, 2015 (edited) Ahoj! Tak už to mám oficiálně stvrzený! Patřím mezi vás! Můj příběh začal letos v květnu (na fóru už jsem ale déle, kvůli Primkám), měsíc po mých 20. narozeninách, kdy jsem začal mít pochybnosti o Festinách, o které jsem své rodiče k těmto narozeninám poprosil (limit byl bez diskuze a mě se tak líbily). No a tak to začalo, objevil jsem spoustu značek, získal správný úsudek o značce Seiko a objevil i dosud nepoznané značky. Dnes se cíťím, že základní vzdělání už mám. Stěžejní modely značek Rolex, Omega nebo Seiko už se přeříkávám i ze spaní Ale dost OT! Vybíral jsem dlouho, brigádu jsem ještě neměl a tak jsem ani netušil, kolik si vydělám. Ale říkal jsem si, že přece nejsem tak bohatý, abych si kupoval levné věci...Chci aspoň safír a taky ruční nátah, až budou hodinky ležet a... Výsledek vidíte sami. No a pak to přišlo, přišla výplata a já měl vybráno! Ale sakra, pan Kobayashi (SeiyaJapan) má dovolenou! Nevadí, těch pár dní jsem už vydržel. Těsně před objednáním jsem ještě zvažoval nákup Alpinistů, ale černá a tah je prostě univerzál, volba byla jasná... Pár faktů, sice už je to profláklé, ale pro jistotu:- kalibr 6R15 (automat), hacking, ruční nátah- safír, průhled Hardlex- velikost 38mm- rozteč nožek 20mm- WR100- tah s plnou sponou a koncovkami- signovaná korunka A dnes byl ten den, šel jsem si konečně svoje hodinky proclít. Honí vás tam od čerta k ďáblu, ale pak to přijde: No ale teď kde to rozbalit. Rychle k prvnímu stolečku. Jsou úžasné. První pocit prostě "wow" Teď honem k panu Frýdlovi, ještě před odjezdem z Prahy musím mít Hodinky na ruce!: No a první wristshot jsem si nechal až domů, vydržel jsem to. Jsou skvostné, teprve teď si je v klidu prohlížím a nemůžu z nich spustit oči. Nikdy jsem nic podobného na ruce neměl. To zpracování je skvělé, nenašel jsem žádnou podstatnou nedokonalost. Nevydržel jsem to, odložil mobil a vzal do ruky foťák a šel udělat pár "lepších" fotek. Měl jsem na to super pomocníka! Hlídééj! Ty jsou ale roztomilé! Konečně správná velikost A teď trocha adrenalinu! Rotor? Moje další vášeň. Pocity zatím nemůžu popsat, jsou nádherné a...prostě to tam je, ta chemie a tak, asi nemusím popisovat, víme? Lepší a hlavně univerzálnější hodinky bych za ty peníze prostě nesehnal. Kdo je na pochybách ať do nich jde. edit: malá úprava fotky Edited August 24, 2015 by Mikefux Link to comment Share on other sites More sharing options...
petr_cha Posted August 24, 2015 Report Share Posted August 24, 2015 Ja myslim, ze pohoda :-) tak at ti opravdu dlouho vydrží! :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tano Posted August 24, 2015 Report Share Posted August 24, 2015 Hezky chlape, at delaji dlouho radost!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxel Posted August 24, 2015 Report Share Posted August 24, 2015 (edited) Jsou parádní! Vybral jsi moc dobře - očekávám svoje koncem týdne //edit: Na Amazonu maj uvedených 19mm jako rozteč nožek, je to fakt 20mm? Edited August 24, 2015 by Maxel Link to comment Share on other sites More sharing options...
stosi Posted August 24, 2015 Report Share Posted August 24, 2015 Dobrá volba. Jsi v tom... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Locky Posted August 24, 2015 Report Share Posted August 24, 2015 Moc hezky je z popisu vidět radost, kterou si prošel snad každý správný chronomagor. Vítej a užívej si blažený pocit prvních pořádných hodinek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Povidláček Posted August 24, 2015 Report Share Posted August 24, 2015 Veliká gratulace ke krásným hodinkám! Btw líbí se mi tvoje tagy/štítky. Je z nich poznat, že máš z hodinek opravdovou radost Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikefux Posted August 24, 2015 Author Report Share Posted August 24, 2015 Jsou parádní! Vybral jsi moc dobře - očekávám svoje koncem týdne //edit: Na Amazonu maj uvedených 19mm jako rozteč nožek, je to fakt 20mm?je to fakt 20mm, teď jsem to měřil Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxel Posted August 24, 2015 Report Share Posted August 24, 2015 je to fakt 20mm, teď jsem to měřil Dík! Jsou to mantáci... Link to comment Share on other sites More sharing options...
minimus80 Posted August 24, 2015 Report Share Posted August 24, 2015 Tiež ich mam na ceste ...od higuchi-ho ... tiež som hladal univerzálne automaty a voľba padla na 33ky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kid_A Posted August 24, 2015 Report Share Posted August 24, 2015 Moc pekna rozbalovaci reportaz. Dobre si vybral. At slouzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fade Posted August 24, 2015 Report Share Posted August 24, 2015 Taky jsem došel od Prim k Seiko a nelituju! Prim jsou zajímavé hodinky, ale Seiko má neskutečný výběr a hlavně mi připadá o třídu výše Ať slouží! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karussell Posted August 24, 2015 Report Share Posted August 24, 2015 Tak konečně? Gratuluju, sledoval jsem bedlivě Tvoje vybírání a netrpělivě čekal na report z proclení a pocity z nových a parádních hodinek. Je to super volba, užívej si je a ať Ti dělaj jen radost Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikefux Posted August 24, 2015 Author Report Share Posted August 24, 2015 Díky za pozitivní ohlasy. To jsou prostě Sarby... Za tu cenu se jim prostě nedá nic vytknout! Taky jsem došel od Prim k Seiko a nelituju! Prim jsou zajímavé hodinky, ale Seiko má neskutečný výběr a hlavně mi připadá o třídu výše Ať slouží!Primky nějaké jsou a myslím, že ještě nějaké budou. Dneska jsem zrovna dával k panu Frýdlovi jedny PS2 na facelift. Takže se to nevylučuje. Navíc některé své Primky bych nevyměnil ani za SMPčka nebo Suby (dream watches). Jsou to prostě pravé vícegenerační hodinky Tak konečně? Gratuluju, sledoval jsem bedlivě Tvoje vybírání a netrpělivě čekal na report z proclení a pocity z nových a parádních hodinek. Je to super volba, užívej si je a ať Ti dělaj jen radost Jo jo, ale v Praze byly už od pátku, avízo přišlo asi hodinku před zavíračkou a to už bylo mimo, takže jsem se těšil celý víkend. Ten průběh byl trošku jiný než v Tvém případě. Já si totiž žádost o elektronické avízo podal už dávno předtím, než jsem objednával. Nějak jsem na to zapomněl a bylo to příjemné překvápko. Na poště to šlo ale samo v podstatě to šlo samo. Akorát jsem tu poštu nemohl najít (jo vím, je celá modrá a hlavně docela velká )... A přiznávám, že můj výběr byl zprvu chaotický, ale měl jsem pocit, že potřebuju všechny hodinky najednou. A nebo nejlíp nějaké swiss s in-housem za desítku nové Ale za pomoci Chronomagu jsem to dal dohromady a to je na tom nejkrásnější. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toblin Posted August 25, 2015 Report Share Posted August 25, 2015 Moc pěkný, emotivní počtení. Jsou to nádherný hodinky.Doporučil jsem je kamarádovi. Když se vidíme, tak je chvilku ponosím Link to comment Share on other sites More sharing options...
villain83 Posted August 25, 2015 Report Share Posted August 25, 2015 Dobre si vybral,zpracovani je fakt na urovni,dobrej kalibr,50h rezerva(ja mel asi 54hodin).At delaj radost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ronin13 Posted August 25, 2015 Report Share Posted August 25, 2015 Gratuluji k nákupu prvních pořádných hodinek, jsou to velice pěkné universály. Ať ti slouží co nejdéle Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobi Posted August 25, 2015 Report Share Posted August 25, 2015 Gratulka ,pěkné hodinky.Tak ať ti dlouho vydrží. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arthur N. Posted August 25, 2015 Report Share Posted August 25, 2015 Gratuluji a vitam dalsiho Seikonoše:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
HondzaX Posted August 25, 2015 Report Share Posted August 25, 2015 Hezký příběh. Gratuluji k výběru a přeji, ať ti slouží. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts