Jeremy Odesláno 4. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2012 Hele chlapi, co je na survival straps vlastně "survival"? :-O
Adam99 Odesláno 4. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2012 Hele chlapi, co je na survival straps vlastně "survival"? :-O Většinou je ten náramek smotaný z jedné dlouhé šňůry paracordu, takže když se v přírodě dostaneš do situace, kdy potřebuješ šňůru, můžeš rozmotat ten náramek.
African Odesláno 4. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2012 Aha, jak je tak dlouhá? :-O Paracord šňůra jest super záležitost, je velmi pevná a krásně skladná, vždy a všude se může hodit Já ji mám vždycky ve výbavě, když jsem na cestách, dříve jsme si s toho pletli také náramky, ale vždycky jsem ho někde promrhal" Můžeš s toho získat délku okolo 3 metrů klasické silné, pokuď si s tím pohraješ a propleteš ji z úzkejma, můžeš se dostat k šesti metrům, jo doporučuji" Já vozím na volno deset metrů" Výhoda náramku ovšem je, že ho máš vždy u sebe"
Adam99 Odesláno 4. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2012 No asi podle vzoru a šířky nármku od cca 2,5 metrů, nebo si vzít pásek do kalhot, kde máš 2x15m.
sibirnaya Odesláno 4. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2012 https://www.goruckgear.com/Gear/Details/25
Jeremy Odesláno 5. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2012 Nebo řemen na hodinkyhttp://www.survivalstraps.com/accessories/men/paracord-watch-strap.htmlškoda, že se mi to TAK strašně nelíbí.. :-/
Tomas_2002 Odesláno 5. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2012 No...abych byl upřímný, tak jsem čekal torchu větší labůžo. Je sice super, že když rozmotám řemen, náramek a opasek tak dostanu asi 40 metrů padákové šňůry, ale čekal jsem něco trochu...sofistikovanějšího. Třeba jako že by v tom byl zamotaný nějaký nožík, sirky, nebo jiná, v přírodě použitelná fičura. To mi přijde víc "survival" náramek s GPS lokátorem :-)
tyfo Odesláno 6. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2012 Tak jamel porad problem ze jsem si v kanclu podrel sponu o stul a to mne nesmirne stvalo, zejmena u lestenych spon. Tak jsem si poridil tento naramek. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
spineshank Odesláno 6. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2012 Hehe, to mám taky, zapletená padáková šňůra je to docela pecka! Nechci tady honit kšefty ale pokud se to někomu líbí tak klidně SZ mám toho spoustu druhů, na léto je to bomba masivní náramek.S poštou to vychází do dvou stovek pro Chronomágy. Pokud s tím budou mít moderatoři narozdíl od prodeje řemenů problém tak to klidně smázněte vypadá to fakt dobře,objednám si taky jeden jestli bude inzerát
Qvido Odesláno 6. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2012 Kluci mám docela hodně SZ a omlouvám se že nebudu každému odpovídat, zítra napíšu hlavnímu, pokud to posvětí bude nabídka v pondělí odpoledne v sekci ostatní prodej. Tak případní zájemci máte to TADY
kleofash Odesláno 7. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2012 dej ty fortisy na kuzi, ten tah jim neslusi je spíš nabídnu. Jsou na mě trochu moc hamatný... myslel jsem si, že si zvyknu, ale moc si nezvykám.. Achjo
organic Odesláno 7. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2012 https://www.goruckgear.com/Gear/Details/25 To nosíš? Já mám jejich Radio Ruck + nějaký hadry a maximální spokojnost. Hlavně je to "made in u.s.a" žádná China
sibirnaya Odesláno 7. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2012 nenosim, ja moc nemam kam, ale premyslel sem, ze bych si koupil GR1. ja to sem postoval jeremymu jako odpoved, co to je ten survival strap..
organic Odesláno 7. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2012 (upraveno) nenosim, ja moc nemam kam, ale premyslel sem, ze bych si koupil GR1. ja to sem postoval jeremymu jako odpoved, co to je ten survival strap.. Nějak si tě nedokážu představit s batohem džejáre, GR1 už je docela velkej. Radio ruck mám na laptop a kraviny. Možná bych užil i ten nejmenší, ale aspoň se Radio Rucku dá narvat víc věcí, když je třeba. Celej Goruck je tak trochu militantní brand, takže survival přívlastek je tam oprávněný. edit: překlep Upraveno 7. srpna 2012 uživatelem organic
Koren Odesláno 7. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2012 tak jsem včera objednal, ovlivněn tímto vláknem, náramek z hematitových kuliček přestanou mě bolet záda a budu mít víc červených krvinek...
Tomas_2002 Odesláno 7. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2012 Pf, to jsi se měl raději jít projít na kolonádu, dát si někde 3 dvojky dobrého červeného a udělal bys pro záda a krev víc
Pavel K. Odesláno 22. května 2013 Nahlásit Odesláno 22. května 2013 Tak oživím trochu tohle vlákno. Dostal jsem nedávno od ženy k narozkám tento náramek MyBody-ID. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Je to fajn pro sportovce, kteří se pohybují někde v terénu, na cestách, na vodě, pro dobrodruhy na treku Na cedulku vám laserem napíší důležité údaje pro případ nehody, kontakt apod. případně nějaké motto. Mají i variantu pletenou z padákové šňůry. Tenhle se nosí pohodlně a víceméně o něm na ruce při běhání ani nevím.Někomu by se to mohlo taky hodit:http://www.mybody-id.com/produkty/ID
patriknapr Odesláno 22. května 2013 Autor Nahlásit Odesláno 22. května 2013 No nějak to zapadlo to máš pravdu. Tak já teď zkoušel tuto kombinaci. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
panedge Odesláno 22. května 2013 Nahlásit Odesláno 22. května 2013 patriknapr-hele nebylo by lepší k těm RLX něco menšího?třeba víc kousků,ale slabších.Takhle to vypadá divně,podle mě teda.Jestli se ti to líbí,tak proč ne.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se