Přejít na obsah

Nové Seiko SNKF07K s kalibrem 7S26B


afrikab

Doporučené příspěvky

Ahoj, nevite, kde se daji koupit..? Patral jsem na netu, ale nejak bezvysledne...moc se mi libi...a rad bych o ne rozsiril sbirku...:-))

DaJe

 

Uz jsem je videl i na prodejne v Praze. A docela mi spadla celist. Podle meho jsou z kategorie hodinek, ktere jsou v realu jeste hezci nez na fotkach.

Nechce se mi prozradit, kde to bylo, mam na ne sam docela zalusk. Ale nemam ted penize... takze... jde mi to tezko pres pysky... dobre... Slovansky dum!

 

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, tak cena 6800,- coz je oproti cca 178,- USD docela dost / pocitam vcetne shippingu / a i kdyz prictu rozdil DPH + mozne clo tak to vyjde vyrazne levneji...

Jinak jsem psal na Koscom, coz je oficialni zastoupeni a udajne je nedovazi a v dohledne dobe nebudou tak nevim...

Tudiz zaver je jasny objednavam v cizine na ten shop roachman je spolehnuti??Akorat resim kterou verzi nak se nemuzu rozhoupat...nazor ktera je lepsi?:-)Ja se spis priklanim k te bez cisel resp. jen se 12,6..

 

hezky vecer vsem.

DaJe

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Koukám, že i Seiko se vydalo cestou ? věžní hodiny na každé zápěstí. Průměr do cca 40mm je přijatelný, ale 43mm? Japonci to budou nosit uvázané u kotníku. Jinak jsou to celkem povedené hodinky, s vlastním kalibrem a doslova za hubičku.

 

Škoda toho průměru pouzdra. Pozitivum je duch legendárních Samurajů, který je patrný u některých verzí

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pane jo - konečně sebrali u sejka dost sebevědomí pro vlastní japonský design - mě se to moc líbí! Pouzdro by mohlo mít přesněji definovaný tvar (proto asi vypadají na fotce líp, než ve 3D skutečnosti) , jako ciferník - ten je excelentní!

Upraveno uživatelem cigi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...