Přejít na obsah

Hodinky Steinhart?


Doporučené příspěvky

Zdravím zdejší nadšence,

už jednou jsem si zde zakládal vlákno, kdy jsem potřeboval poradit s výběrem hodinek. Měl jsem v merku nejvíce Victorinox Alliance. Nyní už ale pokoukávám i po jiných značkách a hodně se mi líbí např. hodinky od zn. Steinhart model Ocean Black 1. Jaký máte na tyto hodinky názor, protože jsem koukal v diskusích, že to jsou takový kopie Rolexek. Nechci hodinky za 12 tisíc, aby si někdo myslel, že mám nějaký kopírky, rozumíte jak to myslím.

No rozhodně ale v tomto měsíci pojedu do Prahy, takže se chystám osobně navštívit chronoshop a vyzkoušet si je přímo na ruce.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bude to za víc než 12k, ale co si počkat na tyhle nový štajny?

http://www.steinhartwatches.de/de/OCEAN-Titanium-500-Premium,974.html

 

Pořád si to zachovává vzhled, kterej se ti asi líbí, ale zároveň už to není totální kopírka rolexu, má to jiný ručky, datumovku na šestce, modrý prvky...K tomu titan, keramická luneta a především Soprod místo klasický Ety. Soprod A10 je, pokud vím, postavenej na základech relativně solidního strojku Seiko 4L, kterej se cpal do některejch modelů v rámci high end Seiko produkce (Credor).

 

221.jpg

Upraveno uživatelem USER47
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Děkuji za reakce, plánoval jsem hodinky si koupit mnohem dříve, ale z určitých důvodů to padlo a opravdu koupit si je plánuju až nyní.

 

icon_share.png USER47

Také jsem koukal a líbí se mi, jen škoda, že Chronoshop je nyní nemá ve své nabídce. Snad jen modré, ale ty se mě osobně moc nelíbí. Není problém ale počkat do vánoc a potom nějaké koupit, rozhodně chci koupi uskutečnit do nového roku ale. Jelikož mám teď záložní, tak mě to tak netrápí, že ještě nemám ,,ty svoje".

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Po letech...

Zdravím všechny, už bych si hodinky Steinhart konkrétně ocean one black 39 kouoil ale nikde jsem se tady nedocetl ani na chronoshop.cz mi nedokázali odpovědět jelikož prý to výrobce neuvádí. Tak se zeptám tady, nevíte jestli u hodinek steinhart lupa nad datumovkou je také safírova??? Předem moc děkuji za odpověďi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...