Přejít na obsah

Které digi vám už brzy pošťák přinese?


Návštěvník Chilliluk

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 1,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Přesně tááák!!! Včera procházím eBay a byly tam. Málem jsem je přehlédl, protože byly inzerovány jako originální ruské digitální hodinky ELEKTRONIKA 5. Akorát v podrobnějším popisu bylo, že sklíčko je od Primu :) No... Ono to tak vlastně je :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Siwi: aaaa ty jsem měl ve  sledování a čekal, že se v prvním kole neprodají a půjdou do kola druhého levněji... na můj vkus jsou pořád zbytečně přestřelené, když jsou originály mnohdy za třetinovou cenu...navíc s dopravou a nedej bože aktivním celníkem na poště Praha 120 hrozilo, že ve finále budou  za stejný  peníz jako z aukra. Tak držím palce ať dojdou v pořádku, pak vyfoť... mně z RU  / UA do Prahy chodí cca do 7 dní ...z Prahy do Břeclavi pak další dva až tři týdny :frusty:  

Upraveno uživatelem Snekofon
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak ono není divu. Konec konců, lovíme všichni ve stejných vodách :D Já měl u toho prodejce vyhlídnuté ještě jedny stejné originál Elektroniky ve světle šedo černé variantě, která se mi hodně líbí. Ale ty Primky je samozřejmě přebily. I mně se jejich cena zdála vysoká, a tak jsem poslal cenový návrh, který prodejce naštěstí akceptoval. Teď už tedy zbývá jenom čekat. 

 

Nicméně v tom ajfru jsem na celníky úplně zapomněl. Na eBaye nakupuji přeci jenom krátkou chvilku. Vím, že na tohle téma je tu příspěvků dost. Ale snad mi i přesto bude někdo ochoten odpovědět "na míru" tady: Jak probíhá případné vymáhání cla? Skasíruje mě o něj pošťačka nebo budu muset někam něco posílat? Bude po mě někdo chtít nějaké doklady?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...