Jump to content

Které digi vám už brzy pošťák přinese?

Recommended Posts

Posted
před 3 hodinami, Kamil.K napsal:

Tissot?

Zásah!

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

• 1 month later...
Posted

Zítra, max pozítří už snad budou na ruce:

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted

BINGO! Už jsou doma! První dojmy jsou nad očekávání dobré. Neskutečně kvalitně zpracované hodinky. Masívní celokovové pouzdro, které svými tvary skutečně připomíná hodinky ze 70. let. Tlusté mírně klenuté sklíčko je opravdu ze skla a náramek je přesně takový, jaký k takovým hodinkám patří. Pecka!

• 5 months later...
Posted

Snad již v pondělí, obyčejné digi od Lorusu, trochu analogie k F91W. Pak ještě něco sepíšu. Zatím takto:

• 1 month later...
Posted

rozhodoval som sa medzi

aby to nakoniec boli

Guest Chilliluk
Posted
před 22 hodinami, Harwey napsal:

A které to nakonec budou? Ty Hamiltony vypadají super, ale vlastně je to kombinace LED a LCD - zajímavé řešení.

Já mám ty Bulovy ve zlaté a jsou taky skvělý.

Guest Chilliluk
Posted

Já to mezi těmi fotkami nějak přehlédl. Super volba, jsou skvělý, včera v hospodě si je chtěli všichni zkoušet - teda jak jsem říkal, já mám zlatou verzi.

Mně začíná silně připadat, že ty Hamiltony asi budu muset brzy mít taky 🤔

Posted

Tak to popřemýšlej kterou variantu. Červeně nebo zeleně svíticí a pouzdro stříbrné nebo černé. Zlatky a Metrixy už asi nekoupíš.

Guest Chilliluk
Posted
před 13 hodinami, t2 napsal:

Tak to popřemýšlej kterou variantu. Červeně nebo zeleně svíticí a pouzdro stříbrné nebo černé. Zlatky a Metrixy už asi nekoupíš.

Já to jasně vidím na klasiku stříbrné a červeně svítící a asi by nebyly nové, na eBay se dají koupit už kolem 12 litrů.

Na jednu stranu si člověk rozumem řekne, že je to blbost a zobrazují vlastně jen čas a nic víc neumí, což se u digitálek zdá málo, navíc za tu cenu. Ale na druhou stranu nějak vím, že by mi dělaly velkou radost - přece jen ty původní byly první digitálky na světě. V tomto případě se i dost povedly, co se týče zpracování, ale i displej se podle mě povedl. Takže nakonec proč ne, asi do toho budu muset jít. Pořád se jakoby k nim vracím a říkám si, že jsem to přesně já, pro koho jsou tyhle hodinky určený. Mám rád digitálky, ale už se dneska nemusím tlačítkama přehrabovat ve množství stopek a jiných funkcí - víc pro mě znamená ten odkaz na minulost a kvalitní zpracování.

• 1 month later...
Posted

Jojo. Chci pořádně prozkoumat ten zelený reflexní display.

• 5 weeks later...