Přejít na obsah

Herni konzole a hry obecne


Doporučené příspěvky

Já bych to taky hrozně chtěl, ale nic kloudnýho jsem nenašel. Mám 8 leťáka a to je přesně ono.

Jediný, co jsem našel, je Tackmania Turbo, ale musel jsem to koupit ze zahraničí. Navíc to nejsou závody v pravým slova smyslu, spíš taková skill jízda až dokonce pro 4 split screeny.

J.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 2,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Jo, tohle mi taky chybí, na Wii jsme měli Mario Kart a byla to bomba. Na Xbox 360 jsem bohužel žádné takové split screen závody nenašel. Ono i jinak je těch her s lokálním multiplayerem dost málo. Jediné dobré, na které jsme narazili, jsou Castle Crashers a ještě jedna od stejných tvůrců, jméno jsem zapoměl. A pak ještě překvapivě dobře šlo takhle hrát Diablo, jen je moc ukecané a nebavilo mě to dceři pořád překládat. Kdyby měl někdo nějaké tipy na local co-op na Xbox 360, budu jedině rád. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Uz mate nekdo noveho Wolfensteina? Ja az pristi tyden a uz se na nej třesu. Plus nové COD samozrejme :-)

Ano, obojí, máš se na co těšit, wolfík ale lepší. COD je klasika, tak, jak si ho pamatuji ještě z PS2. Má skvěle propracovaný multiplayer a zábavný zombie mód, čekal jsem ale víc od story.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

GT7 není, GT Sport vyšlo minulý týden, je to moc pěkné, ale na singl player malý obsah, na to kolik to stálo peněz jsem čekal víc. Mám ještě GT 4, a je tam toho víc.

attachicon.gifgtsport.jpg

Super fotka. Popravdě mě GT Sport moc nechytlo, grafika na PRO v kombinaci s telkou 4K je super, auta mi přijdou taky fajn, ale čekal jsem realističtější chování aut. Kromě toho, že zatím se v mých očích nepodařilo překonat simulaci na Forza Motorsport 4*, tak mám něco odjeto i s reálnými auty a tady (v GT sport) mi přijde, že se mnoho aut chová dost nereálně, zejména nesmyslně přetáčivé momenty v rally autoškole. Jsem dost soutěživý typ, takže z logiky věci chci mít většinu na zlato, maximálně stříbro, ale u těch rally jsem s tím praštil o stůl, zapojil Xbox a zase mastím kariéru u Forzy M 4.

 

* Faktem je, že 6 a 7 na One jsem nehrál.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, nějaká závodní auta jsem přímo neřídil, ale odvezl se. Musíme zohlednit realitu, ta by v hrách tak zábavná nepřišla, ale není závoďák jako závoďák. Na tunning srazu jsem se povozil právě v GT-R a můžu souhlasit s vývojáři GT, že to skoro trefili.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na story kašlu, ja chci řežbu :-)

Hned sem si vzpomněl na výbornou řežbu:-))

 

https://www.youtube.com/watch?v=q2dbe_PV5_E&feature=youtu.be&t=144

 

Neběží to s časem, řežba začíná v 2:24

Upraveno uživatelem Moty
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...