Přejít na obsah

Herni konzole a hry obecne


Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 2,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Vzhledem k tomu, že na blizzcon potvrdili vydání na PS4, tak bych v příští rok klidně věřil. Na druhou stranu, blizz dost často oznamuje hry i tři roky dopředu. No snad budeme příjemně překvapeni. Za mě na první pohled návrat ke dvojce a trochu mixnuty PoE s Grim Dawn, takže značka ideál. Navíc návrat Druida!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chlapi, tuším, že se to tu řešilo asi už hodněkrát, ale přesto se zkusím zeptat. Máme Xbox 360 a vzhledem k tomu, že jsme pořídili novou 4K televizi, přemýšlím i o nákupu nové konzole. PS4pro nebo Xbox One X? A proč? Obě umí 4K, ale co jsem v krámě koukal, tak na Xbox mi přijde víc her ve 4K než na PS, nebo alespoň to tak na obalech her vypadá. Díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Xbox má o něco lepší výkon než PS, na druhou stranu se to projeví jen v pár hrách. Osobně při hraní řeším hlavně framerate, takže v 4k stejně nehraju - pokud je možnost v menu, tak volím fps nad rozlišení. S přihlédnutím k tomuto a také k herní stáji Sony, bych koupil psko.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já tedy DS nejspíš vynechám, když jsem koukal na recenze. Když si vezmu, jak moc mě otravovalo v RDR 2 nekonečné ježdění na koni tak si nedovedu představit, co by se mnou dělalo kulhání po mapě pěšky :D  

Jde o to, co se děje kolem. Třeba ve Fallout3 mne ta krajina začala dost bavit. Ale teda až časem, když jsem se vybavil slušně na různá nebezpečí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky. Zapomněl jsem doplnit, že asi nepůjde prioritně asi o hraní her online, vzhledem k vesnické rychlosti vzdušného internetu, takže pokud multiplayer, tak v rámci místnosti, nebo singleplayer hraní...

Říkal jsem si, že oproti PS by šel Xbox používat i jako přehrávač 4K filmů a tak.

Ale třeba ovladače mi přijdou lepší u PS.

Ach jo, to je dilema... :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nerozmýšlej nad hardwarem, který jak bylo zmíněno, je výkonově podobný. Vyber si podle exkluzivních titulů, které by sis chtěl zahrát. Ovladač je taky důležitý. Obecně se má za to, že xbox má lépe řešenou ergonomii, ale já jsem odchovanej na ps ovladačích a nepřijdou mi špatné.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem dopařil tu Nathan Drake edici (Uncharted 1-3) a fakt bomba. Zabavilo mě to na tři víkendy. Místama mi to mega připomínalo filmový scény z Indiana Jonese (konvoj v poušti), Mumie (přestřelka v pouštním městě) atd. Fakt zábavný hraní a je pravda, že s každým dílem to bylo lepší a lepší.

 

Kdybyste o to měl někdo zájem, tak bych to vyměnil za něco jiného. Třeba i nějaký sport nebo auta nebo něco, co jde hrát ve dvou. Chystám u nás dopíjení sudu, tak že bych s kámošema něco zahrál. Díky :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...