Přejít na obsah

Herni konzole a hry obecne


Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 2,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Tak kdo se pustil do DS? Jak jsem si myslel, že počkám na bazar, nakonec jsem vzal novou a jsem za to rád. Mám nahrano cca 12 hodin, dostal jsem se do třetí kapitoly a můžu jen chválit. Atmosféra hry, hlavně při setkání s BT je úchvatná, stejně tak grafické a hudební zpracování. V pár věcech je to typický Hideo (tabulky pro tabulky, pár vtipných nesmyslů), ale většina věcí je až průlomová, hlavně multiplayer. Příběh se rozjíždí pozvolna, ale má velký potenciál a věřím, že ho HK využije až do závěrečných titulků.

Upraveno uživatelem PavelSch
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím borci, umírá mi moje PS4, které jsem si pořídil ještě jako horkou novinku, ale disk nestačí, hučí to jak letadlo při startu. Řeším jestli je PS4 PRO taková pecka, že bych to měl vyměnit nebo už počkat ten rok a koupit PS5 v plné polní hned od vydání. Mám koupit PS4 PRO nebo počkat na PS5? Dík za názory

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jestli vydržíš rok nehrát, tak počkej :) za mě má ps4 pro rozhodně smysl i teď. A i pár měsíců (let) po vydání ps5 bude dostačující. Sám jsem zvědavý, jestli půjdou s pětkou směrem rozlišení nebo fps, protože jestli budou tlačit 4k na úkor 60fps, nemám problém to s ps4 vydržet.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj pánové, jako ne moc znalý bych potřeboval poradit.

Mladej má Xbox one a hrozně si přeje hrát Fortnite. Jestli se nepletu, tak je to možné pouze online, tedy potřebuje Xbox live, který nemáme. Pak jsem taky koukal, že je nyní Fortnite ke stažení zdarma, ale snad jen nějaké části.

Může mi někdo poradit, jaká nejlépe verze Xbox live a jak je to s tím Fortinte zdarma/nezdarma. Nejlépe do SZ. Díky moc Nestler

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Už jsem si s tím hrál, ale přijde mi, že ty první modely takhle hučí od začátku a je to jen horší. Zatím to ještě jede a budu se modlit, aby rok ještě vydržel a pak vezmu PS5. Díky z názory.

konzole se ti nespis prehriva, cistil jsi nekdy vetracek ? na YT bude urcite mraky videnonavodu .. novej disk se da poridit (SSD) za par kacek, rozhodne bych se jeste pokusil stejsna zachranit, hrat bude jeste co :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Řešili jste někdo instalaci konzole na stěnu? Rád bych klukovi přidělal telku do vesa držáku naproti posteli, a konzoli někam v dosahu vedle. Z určitých důvodů nemůžu (torpédo dcera 1.5yo) umístit na poličku. Proto idea přidělat do držáku na zeď, ale nicmoc jsem u nás na netu nenašel.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V JRC je Days Gone za 499. Na hru se tesim, vyvojari vychytali chyby z prvnich verzi a postupne pridavaji obsah, tak jsem zvedav.

Je to dobrý, hodně mě to bavilo.. není tam tak STRAŠLIVĚ nudný dlouhý ježdění po světe mezi misema, jako u jinejch podobnejch her..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...