Přejít na obsah

Herni konzole a hry obecne


Doporučené příspěvky

Ach to boli casy.... nastastie uz par rokov nehravam, ale este do 30tky som drtil dost! Posledne hracske roky zasadne call of duty a zasadne nikdy singe player (na multi som bol uz celkom vysoko - ak nie high, tak medium+).

 

Predtym ma najviac bavili, este od teen veku - Privateer, Duna 1 aj 2, Lands of Lore, System Shock, UFO, Diablo.... A nezabudnem ako som prvy krat hral Half life, nahuleny, od polnoci do 4 rana a potom do prace.... to bola pecka hra!!!

 

...a nikdy som nepoznal 8bity, zacal som rovno 286kou... uz v 1990. A nikdy som nehral ziadnu konzolu, som zarity pececkar, proste mouse + klavesnica je pre mna jedina moznost ovladania hry. Nehral som nikdy ani ziaden sport (nhl, alebo fifa, NBA atd) a tiez auta ma moc nebavili, aj ked, ked prisiel NFS 1 tak to hral kazdy kto mal pocitac.

 

...najviac som sa bal pri DOOM 3 - v neskorsich stadiach hry som to nedokazal hrat bez cheatov a raz som mal takmer infarkt, v zivote som sa tak nebal.

 

stare dobre casy :)

Upraveno uživatelem vrcan
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 2,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Já jsem dostal v r. 1987 Didaktika M, což by klon ZX Spectrum a vyblbnul jsem se s ním fakt dost (bylo mi asi 13).

Názvy her mi už ale z hlavy docela vypadly - pamatuju jen už zmiňovaného Manic minera - klasika, pak Saboteura, Moon Alert, Double Dragon, Harrier Attack a dokonce už Sim City (bez možností ukládat, což nebylo nic moc...).

 

PC přišlo až pozdě, někdy v r. 1998 (v 21 letech), na VŠ. Oficálně na psaní semestrálek :-) No, pařil jsem hlavně Carmagedon II, tyhle autíčkové hry miluju, a Age of Empires.

 

S dalším compem jsem upgradoval na Need for Speed (Underground) a GTA 3 a GTA Vice city. Až bude teď na jaře nové GTA (pokud vyjde na PC), tak koupím nový stroj.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nasca: Ta mlátička, jak se šlo pořád dopředu. Mohlo to být třeba Final Fight (http://en.wikipedia.org/wiki/Final_Fight) nebo Captain Commando (http://en.wikipedia.org/wiki/Captain_Commando). K nám jezdívalo oboje :)

 

Jinak já zacínal na PMD (odtam pamatuju Manic Minera a Saboteura), pak jsem pokračoval přes Didaktik (nejvíc si pamatuju asi hry jako Jet Pac nebo PSSST), pak dlooouhou dobu na PC (tam proste ty klasiky ala formule a motorky od Accolade, pozdeji Dune 2, UFO, Wolfrenstein, v pozdni fazi pak MMORPG - Ultima Online, Dark age of Camelot, WoW) no a skoncil jsem u PS3. Z te uz se ale stal spis jen blue-ray prehravac filmu, protoze na hrani bohuzel neni cas.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

Ale já mám chyták.Sám hraji 25 let-začátky PMD,ZX Spectrum,Didaktik M,Sega Master system,MegaDrive,Amiga CD32,PSX 1,2,3.....

Nemohu ale najít hru,která byla v časech automatových budek instalována v Pardubicích v hale na nádraží.

Zkusím v krátkosti nastínit koncept:Klasická 2D chodička,kdy se na začátku vybírala postava bojovníka nebo kouzelníka ,který se mečem probojovával do podzemí,kam se spouštěl po lanech,bojoval s pavouky a nestvůrami a už v té době tam fungoval nákup výstroje,výzbroje.Hra byla neskutečně dlouhá,nikdy jsem neviděl nikoho,kdo by ji dohrál do konce.Poměrně dost známých si ji pamatuje,bohužel název neví nikdo a YT mlčí.

Bylo to v časech tohoto Robocopa,kterého jsem dojel na jednu dvojku.

 

http://www.youtube.com/watch?v=qBRxfH-m0DE

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nemáte někdo tip na dobrou plošinovku?

 

 

 

http://www.hrej.cz/recenze/limbo-3236/

 

Jinak aby se neřeklo. Já začínal na Wolfnštajnovi, stunts, tajemství oslího ostrova, wikings, zoh, loh.......... Všechno se vešlo na maximálně dvě 1,4 diskety. :-D Pak když se to začalo tahat po 15 disketách zabalená v raru a vždy ta poslední byla mrtvá, to byly časy plné strastí a běhání po známých.

Upraveno uživatelem Chobot
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak já sem začínal s hrama ještě na Sharp MZ 800 a Nakamoto byla moje moc oblíbená, hlavně to nahrávání z kazety, to už samo o sobě byla hra, vyjde to nebo ne? Po každý se hra v podstatě instalovala a u velkejch to trvalo i 30-40 minut a pak tonapsalo ERROR

 

http://www.youtube.com/watch?v=U6tC32o-e9o

 

A Boluder Dash

 

http://www.youtube.com/watch?v=JuTsAMQojtU

Upraveno uživatelem Moty123
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Těšil jsem se na Crysis 3, ale bohužel nemám DirectX 11, tak si musím nechat zajít chuť :crying_anim:

já myslel že novej direct vždycky jen stahne a je free. nebo v čem je problem? já ho ve svym počitači mam a nekupoval jsem ho

 

a abych nebyl zase of tak pamatujete dizzyho? bylo těžký to udělat bez nápovědy :-)

 

crystal_kingdom_dizzy_001.png

Upraveno uživatelem SCIFI
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

pres klasicky automatovy arkadovky, tzn. to karate jak se chodi v patrech, stret fighter, jsem na domacim atarku oderhal vsechny nejmoznejsi pitfally, boulder dashe, preliminary monthy, atd..

 

nasledne prvni pc, formule a motorky od acolade,atd atd.

 

co mi zustalo napric lety je fifa, takze ted uz xboxu defacto pouze fifa13 a mastim to online. na vic her moc neni cas. na desktop uz mi seda prach, posledni CoDnebo crysis uz si nezahraju protoze tam mam porad winXP, takze uz ho asi definitivne zlikviduju. mimo to, po 9hodinach v praci uz to nemam chut ani zapinat a radeji sednu k xboxu...

Upraveno uživatelem pusher...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...