Jump to content

Herni konzole a hry obecne

odklizec
 Share

Recommended Posts

Kde má pedály?

Pedály netřeba - pravá ruka přidává plyn, levá brzdí.

Zdroj foto: google

post-37766-0-59739400-1453060879_thumb.jpg

Já si FPS na PS4 užívám :-) hezky v levý ruce půlku ovladače, v pravý myš od Logitechu :-)

Člověk nemůže mít všechno :) Zas ovladač mi v ruce sedí líp, jak péestrojkovej.

Btw, trochu zvláštní kombo, nebyla by už tedy lepší klávesnice k té myši?

Nemáš foto? :D

Člověk nemůže mít všechno :) Zas ovladač mi v ruce sedí líp, jak péestrojkovej.

Btw, trochu zvláštní kombo, nebyla by už tedy lepší klávesnice k té myši?

Nemáš foto? :D

Klávesnice tam jde taky, ale páčkou se dá běhat i šikmo :-)

post-322-0-08918800-1453062256_thumb.jpg

Ja uz PC nanhry nechci ani videt.. updaty, upgrady, drivery.. uz nikdy.

Misto toho bleskovej start, velka televize, surround, vsechno aktualni a na 5 let klid v penezence. Hry tocim v bazaru, takze pohoda i takhle..

Ja uz PC nanhry nechci ani videt.. updaty, upgrady, drivery.. uz nikdy.

Misto toho bleskovej start, velka televize, surround, vsechno aktualni a na 5 let klid v penezence. Hry tocim v bazaru, takze pohoda i takhle..

Souhlasím a pod vše se podepisuji. Jenže jsem založením FPS-kář, a tak bez tohohle žánru - když se nenaučim s gamepadem - to pro mně skoro nemá význam. (MMO)RPG ani sporty nehraju.

Dneska si jdu pro GTA V a Mafii 2, tak uvidíme :D

Souhlasím a pod vše se podepisuji. Jenže jsem založením FPS-kář, a tak bez tohohle žánru - když se nenaučim s gamepadem - to pro mně skoro nemá význam. (MMO)RPG ani sporty nehraju.

Dneska si jdu pro GTA V a Mafii 2, tak uvidíme :D

To jsem na tom stejně - teď frčím Rainbow 6: siege. Na tý metr a půl velký televizi a v křesle je to fajn .-D

Hele kluci je v Parze nejakej bazar/burza, kde se daj prodat a koupit hry? Kam prijdu a prinesu 10 her a oni je za 3 kila koupi a ja tam za další 3 kila koupim jiný?

Sem si totiž včera koupil PS a trochu v tom jedu :-)

Přesně tak, vezmeš starý, oni na ně mrknou, naceněj a vybíráš.. i z těch secondhandových, který tam zrovna budou mít..

existuje i normální trh: třeba www.gamebazar.cz, kde prodáš dráž a koupíš levnějc, ale není to na počkání a na rozdíl od chronomagu je tam spousta blbců typu, že nepřijdou na předávací schůzku a podobně.. takže já chodím rovnou do JRC...

Hele já si v poslední době nejvíc užil Fallout 4, Dying Light, posledního Witchera.. a momentálně frčím Rainbow 6: Siege

Hele kluci je v Parze nejakej bazar/burza, kde se daj prodat a koupit hry? Kam prijdu a prinesu 10 her a oni je za 3 kila koupi a ja tam za další 3 kila koupim jiný?

Sem si totiž včera koupil PS a trochu v tom jedu :-)

Krom již zmíněného JRC můžeš zkusit fórum na konzole - http://console-forum.net/forum/59-ps3-prodam

Dost často tam někdo nabízí výměnu. Sám jsem tam za posledních pár dnů sehnal několik super kousků (zatim kupuji, prodávat budu až se tim proberu) na zde pořízený Xbox :)