Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pro me jsou proste misto subu snive hodinky sbge001. Vim, ze si do GS nedospel a likvidita pri pripadnem prodeji je nizsi. Ale nejak me proste chytaj za ti srdicko vic:)

• Odpovědi 112
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Cool. A ja si treba nemuzu pomoct jedine rolex ke kterejm jsme dospel ja jsou proste milgaussy. I kdyz tvoje expy jsou uzasny a mozna bych zkusil i dvojky. Tak mi proste prijde, ze na ne sem mladej kluk jeste. Samozrejme tim ale nezpochybnuju skvelej rolex vyber.

Odesláno

Expy II mě celkem nelákají. Tedy aktuálně, bylo období, kdy mě docela zajímaly. Jinak nemám dojem, že by jedničky či dvojky byly prototypem dědkovských hodin, ale mladej kluk to samozřejmě může vidět opačně :).

No, každpodádně je vidět, že situace je stabilně nestálá ;) a dneska už zas přemýšlím o variantě, že bych si ponechal (pořídil) jen jedny z nich. K nim bych měl kromě Seika ještě pro radost nějaký Igeny (nejlépe v automatu) a dost.  Ale to je fuk, zítra to zas bude jinak.

Odesláno

Njn to jsou moudra. Náhodou jsou ty Tvoje DJ super.

Někdy by mě zajímalo jaký pro tyhle lidi jsou nedědkovský hodinky. Anebo raději ne. Když vidím co mají některý týpci 20 - 30let na ruce (kolotoče o průměru 50mm) tak mě jímá hrůza :wacko:

Odesláno

Hele presne ten vekovej prumer jsem ja:). A delat rovnitko mezi nevkusem a vekem je podle me nesmysl. Ja sam vim, ze rolexy proste mit budu. Jedny snad za docela kratky cas s ke zbytku se dopracuju casem. Kazdej to proste mame jinak.

Odesláno

No na Tebe jsem to zamozřejmě nemyslel a nemyslel jsem to ani obecně. Proto je tam použita formulace "některý týpci" . Následovat měl ťukající si smajlík, ale nějak se zprotivil ;-). 

Odesláno
:) hele ja mam taky nalesteny breitlingy o kterejch jsem si myslel dokud jsem nevydel tenhle model, ze to jsou hodinky. Pro kolotocare. Nic uz nebudu plevelit vlakno. A preju dobrou ruku pri vyberu. Vsechno z vyse nepasanych jsou super hodinky a budu rad kdyz se pak pochlubis jak to dopadlo.
Odesláno

Když si představím to raní dilema, co vlastně dnes na ruku u téhle trojice...

Zkus popsat, co od hodinek vyžaduješ. Všechny hodinky z tvého výběru jsou kvalitativně na velmi vysoké úrovni a přece jen jsou každé jiné.

Když to vezmu podle sebe, tak momentálně nejvíc nosím kombo bondovky + DJ. Vím, že je nutně potřebuji oboje, ale kdyby se našlo něco, co by mohlo zastoupit oba kousky, tak bych byl klidně one watch guy. Bondovky jsou trochu větší, mají etu a héliák, ale mají super lumi a lunetu. Mít DJ lumi jako bondovky a lunetu, tak mám definitivky :)

Sorry, že jsem ti tady plevelil s mojí úvahou, ale možná bys mohl zkusit přemýšlet podobným vzorcem.

K tvému výběru - limitku moonů bych nebral, ty designové prvky tě začnou nudit. Taky bych měl problém s manuálem a nízkou WR.

Suby jsou na můj vkus trochu větší, takže ke košili to není taková až pohoda (i když je asi půlka majitelů nosí výhradně k obleku, což je velká škoda) jako DJ.

K těm expům a seikám bych vybral něco civilizovanějšího a aby to nebyla nuda.

Osobně vidím například tyhle turny jako perfektní hodinky. Nejsou tolik okoukané jako suby, střízlivější než milgy, sluší jim jubilee a oproti DJ mají lunet, což je jedna z nejužitečnějších fičur

28971_996_dsc_5599_zps815c27a0.jpg

tumblr_mcg1f5DIWZ1r3pv4qo1_r3_500.jpg

Odesláno

Expy + Sněženky. Moony jsou super, ikonické, ale nějak nevím, kdy je nosit na ruce místo Expů...

Omlouvám se za mírné odbočení od tématu, ale Liquide, v čem vidíš  lunetu jako "jednu z nejužitečnějších fičur"? Sám lunetu používám akorát na počítání piv. :)

Odesláno

Jelikož moc nemusím chrona a na každodenní nošení se je nedovedu představit, tak luneta je pro moje potřeby ideální náhrada. Při vaření (kafe i brambor), mytí a čekání na působení různých přípravků a občas jen tak, co jak dlouho trvá.

V porovnání třeba s tachymetrem, telemetrem, měsíční fáze, GMT, ukazatel rezervy chodu (ten je sice užitečnej, ale na všech hodinkách mě esteticky ruší), fáze měsíce mi přijde luneta jako nejužitečnější, ale určitě záleží na tom, co kdo potřebuje, já bych třeba hodinky bez datumky moc nedával.

Odesláno

Případně Grand Seiko Spring Drive SBGA109, ale ty už se hůře shánějí.

Liquid: Souhlasím, akorát mě tedy ukazatel rezervy chodu dělá spíše radost a až tak mi nevadí. třeba výše zmíněné Sněženky nebo Tudor North Flag. Ale tisíc lidí, tisíc názorů. :) 

Odesláno

Když si představím to raní dilema, co vlastně dnes na ruku u téhle trojice...

Nechci žádný ranní dilema. Na to jsem moc línej ;) :-).... Následoval dlouhej koment, kterej jsem právě smazal. :death: 

Uběhl sotva tejden a vidím to zas jinak. Co třeba: Suby nebo Expy + El Primera 69 x modrý Monaca x Reversa x GO Sixties? Ještě musím mrknout na ty GS.

Odesláno

Takže se situace vyvíjí tak, jak jsem předpokládal. Resp. stále se vyvíjí a mění, co platilo včera už neplatí a co platí dnes nemusí platit zítra.

Nicméně teď to vidím jen na jedny hodinky, aspoň se zbavím toho ranního dilematu ;-). K nim otloukánky a třeba na hraní nějaký ty Primky. A šmitec.

Takže když jedny hodinky tak jaký? Expy super, vyhovují. Suby chci zkusit a porovnat to. Myslím, že jedny z nich by mohly vyhovět. Takže to je super, mám to vlastně vyřešený. Ale chci to? ;-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...