Přejít na obsah

CASIO Mudmaster GWG 1000 1A3JF


pavel.ircan

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 237
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

  • po měsících...

Včera jsem si je také objednal, snad do 14 dnů dorazí. :clap:

Nejsem příznivcem "digitálek", ale tyhle obludy mě dostaly. Ty prostě musím mít. Na normální nošení to sice není, kdo by taky nosil do práce na zápěstí poklop od kanálu, ale do přírody, na střelnici, na lezení, prostě uáááá. Moc se na ně těším.

 

Napiš, jak jsi spokojený. Nějaká fotka bude?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Gratuluji!

 

Já je mám také a musím říct, že i když mám rád velké hodinky, tak tyto se mi na mém velkém zápěstí (23cm) zdají už extra velké, a protože se nejdená o akvizici za pár peněz, doporučuji si výběr velmi pečlivě zvážit a rozmyslet, jsou opravdu hodně velké a především vysoké. Já je koupil v CZ, ale návod jsem někde ztratil :D . Jinak to bych nebyl já, abych neměl extra barevné provedení, bílé ručky mi přišly "ohrané" :) .

Upraveno uživatelem Sphinxx
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky jsem vzal černou variantu, barevně se mi líbí nejvíc. Ale přikoupím žlutý řemen. Na léto.

 

Ony prostě mají být veliké, zkoušel jsem je a myslím ok. Ale chce to mít troche pracku. Moje Big Steel také nejsou zrovna malé, tak to snad snesu. Ale máš pravdu, jsou to obludy. Ideálně na holou ruku, pod košili je stejně nedostanu.

 

Jak moc jsou/nejsou pohodlné? Trochu fixují zápěstí, že? Taková dlaha :lol2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ten černej řemínek je fakt hezkej a taky bych ho radši, ale já je kupoval hned jak s nima vylezli a tak mám tmavě zelený :(. Zase mi jde ale k pleti ;). Před nima jsem nosil MTM Special OPS a byla to taková poctivá kovářská práce. Jsem na hodinky ale strašnej dobytek, jak je nemám na ruce, tak jsem nesvůj, a tak znají svářečku, flexu, palici, občas nějaké to ředidlo, barvu a pokud jdu na ryby, tak i nějaké to namočení. Na Mastry jsem ale hodnej a snažím se je sundavat, protože přece jen je to plast. S tou dlahou máš ale pravdu, ten řemínek mohl být měkčí, aby líp kopíroval zápěstí a nebo by to chtělo mít o pár centimetrů zápěstí silnější :), což nemám. Co se výšky týká, tak přetáhnout přes ně mikinu s těsnějším rukávem, to je umění :). Nic to ovšem nemění na tom, že jsou to dospělé hodinky se super výbavou a nedám na ně dopustit. Ať Vám dělají radost, chlapi!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já Tě nechci strašit ani kazit radost z nákupu, jen jsem napsal své pocity - uvidíš sám :) .

 

Pokud jde o to pohodlí, tak vyloženě pohodné nejsou, protože jsou vysoké a dost "tučné", ale je to o zvyku, to třeba výše uvedený Gulfmaster byl pohodlnější. Tohle je opravdu extrém, no uvidíš :) . Ono je něco jiného je vyzkoušet a pak je nosit :) , ale mám je rád i když jsou "na stereoidech" :D , každopádně je zdaleka nenosím denně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ten černej řemínek je fakt hezkej a taky bych ho radši, ale já je kupoval hned jak s nima vylezli a tak mám tmavě zelený :(. Zase mi jde ale k pleti ;). Před nima jsem nosil MTM Special OPS a byla to taková poctivá kovářská práce. Jsem na hodinky ale strašnej dobytek, jak je nemám na ruce, tak jsem nesvůj, a tak znají svářečku, flexu, palici, občas nějaké to ředidlo, barvu a pokud jdu na ryby, tak i nějaké to namočení....

 

Pozor, ten zelený "khaki" je super, ale chce to kombinovat :), ta černá je univerzální. Naopak varianta z odkazu je nepovedená, odkaz: https://www.hodinky-koscom.cz/cz/casio-gwg-1000gb-1a

 

Určitě bych se přimluvil za pár fotek, po takto takto náročné práci :) . A souhlasím, už jsem to napsal výše, taky je mám rád i přes větší rozměry.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Čistě z vlastní lenosti hledat bych se rád zeptal - jak je to s přesností ALT a BARO? A ještě, je třeba něco nastavovat, když chcete mít nějakou rozumnou přesnost? Úplně totiž nechápu princip rozdílu tlaků mezi aktuální pozicí a hladinou moře, když se přeci tlak hýbe všude. To pak by změna počasí změnila i měřenou nm výšku, ne? Díky za osvětlení.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nejsou tak velké jak jsem čekal/obával se. Mám zápěstí 19cm a sedí dobře. Ale jsou to kousky. Velmi příjemná váha = skoro nic. Výborná lumi. Inverzní displej se mi líbí, ale musí se číst na kolmo. Ovládání intuitivní. Halo efekt funguje :)

 

 

Sent from iPhone

Upraveno uživatelem Marty73
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nový model ano, ale jsou to vlastně úplně jiné hodinky, nikoli nástupce. Jsou menší, nemají safír, mají jen twin-sensor, nemají solární napájení. Podle všeho budou také asi o 10k levnější. Design ale v linii Mudmaster. Ty pískové jsou zajímavé. Jen ten zavrhovaný inverzní display u GWG1000 se mi líbí víc.

 

 

Sent from iPhone

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...