Přejít na obsah

CASIO Mudmaster GWG 1000 1A3JF


pavel.ircan

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 237
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

  • po měsíci...

Je tam pár věcí které by měl člověk zvážít,ten nejvíc je asi absence  barometr,výkoměr to asi je nejvíc rozhodující,mezi další věci se řadí solar/radio/safir.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Jestli myslíš na ruce, tak nedá. Bere to teplo tvého těla a je to známá slabina. Když je máš třeba přes silnější rukavice, je to lepší. Ve vodě je to úplně bez problému. Alespoň ty moje. Tak jsi to myslel, nebo ti ukazuje +6 i když je máš z ruky?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Odpovídá to skutečnosti, několikrát jsem to porovnával vždy nezávisle se dvěma teploměry (analogovým a digitálním). Je ale nutno je nechat min. 10 minut mimo ruku a to píší i v návodech, cca. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...

Ahoj

Co rikate na gg 1000 ma nekdo nejakou zkusenost? Diky

Ahoj,

dnes jsem se stal majitelem Casio GG-1000-1A5ER  levnější verze (chybí safírové sklíčko, triple sensor, touch solar atd.) oproti Casio GWG-1000. Ačkoliv hodinky Casio GWG-1000 se mi moc líbí nebyl jsem ochoten dát za ně tolik peněz, proto jsem zakoupil  levnější typ a rád bych je tu trošku popsal, abych možná někoho odradil nebo naopak přesvědčil, že zrovna tyto hodinky musí nutně mít :o).  Hodinky Casio GG-1000-1A5ER se prodávají za doporučenou cenu 7 990,-- Kč, mne se je však podařilo sehnat za velmi dobrou cenu na www.heureka.cz, kde jedna firma za registraci nového zákazníka nabídne slevu ve výši 799,-- Kč z doporučené ceny, což si myslím, že je velmi dobrá cena. Měl jsem velké štěstí, že  jsem ještě narazil  na další slevu a hodinky mne stály pouze 6 792,-- Kč (tato cena, již bohužel asi neplatí aktuální je 7 192,-- Kč). Dlouho jsem zvažoval jakou barevnou verzi hodinek vlastně vybrat (jsou 3 druhy). Hodinky, které  jsem chtěl (celé černé) nebyly skladem a nakonec jsem vzal hodinky s inverzním displejem a páskem barvy písku, jelikož inverzí displej tolik nerušil kontrast černého ciferníku a pouzdra. Mám 18 cm zápěstí a bál jsem se, že jak jste popisovali jsou hodinky na ruku v této velikosti velké. Čekal jsem to horší a hodinky v reálu nepůsobí tak robusním dojmem jako na mnou přiložených fotkách. Rozdíl velikosti pouzdra je oproti Casio GWG-1000 (59 mm) a mnou zakoupených hodinek pouze 3 mm. Casio GG-1000-1A5ER jsou ohromné hodinky (nemám rád malé hodinky), ale digitální ciferníčky jsou malinké, takže majitelé s horším zrakem doporučuji nejdříve shlédnout v reálu, pokud máte tu možnost. Hodinky jsou velmi pěkné, ale což považuji za velký nedostatek, dost často ručičky zakrývají obsah u malých displejů, což bude asi problém všech A/D hodinek. Komu se však líbí velké a odolné hodinky, tak pro ně nákup Casio GG-1000-1A5ER určitě doporučuji a nebojte se nejsou na ruce, tak velké jak vypadají :o). 

 

post-1166-0-23721200-1481630676_thumb.jpg

post-1166-0-19346400-1481630697_thumb.jpg

post-1166-0-40542400-1481630740_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

 

Gratulace k novému kousku,vypadají moc dobře a cena hodně zajímavá.Tak užívej.

Děkuji zatím se na ně jenom koukám :o( jsou až k vánocům a zjistil jsem jednu nedokonalost. Inverzní displej při špatném osvětlení je hůře čitelný oproti klasickému displeji a při zapnutém osvětlení nejsou osvětleny digitální displeje, takže se nedají použít :o(.

Upraveno uživatelem jfk
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Zdravím všechny. Před dvěma týdny jsem se stal hrdým majitelem GWG-1000-1A3. Sice druhý den po koupi byly poslány na reklamaci (vada vteřinové ručičky - vteřinová ručička zamrzala v pohybu a nebyla synchroní........ popis závady jsem měl na 1 A4 :-)   ), ale nemám si na co stěžovat. Po záruční opravě fungují bezchybně - různě na zahraničních fórech jsem se dočetl, že mnou zmiňovaná závada se objevuje i na řadě GWN-1000, ale tam se častěji týká minutové ručičky. V mém případě servis Fastu napsal "oprava provedena výměnou modulu" takže vlastně nevím co přesně bylo špatně. Jinak mohu jen doporučit, jak je tady zmiňováno - jsou velké :-). Ještě kdyby někdo měl potřebu manuálu, odkaz níže.

 

Manuál: GWG-1000

Upraveno uživatelem voraleks
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...