Přejít na obsah

Timex Indiglo


eloga

Doporučené příspěvky

AndyAron

máš tu sbírku vlastně docela fajn, pro radost. Musel jsem se znova mrknou na popis tvých Timexů, jsou fakt slušný.  

Trochu mě to nabudilo, ale ne moc, jen tak příležitostně mrknu na nabídku steel Timex.

Ať ti to šlape.

**

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 100
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

  • po měsících...

ještě malé pokračování, za poslední cca půlrok se mi docela zamatlal khaki řemínek, vypadalo to nedobře. Ale nechtělo se mi to sundávat, stěžejky jsou úplně skrytý a je to na fest a ještě bych tom orval.... No ale byla ještě jedna možnost- vyprat to i s hodinkami, ale do toho se mi moc nechtělo, přece jen WR50 není na žádné vodní sporty úplně ideální a znám to s pověstnou paní smůlou. Jeli jsme v srpnu s klukem na sraz na Balaton starým autem.  Předloni jsem mu ke 30. opatřil Tissotky s WR200. S tím se koupe a plave kdekoliv a kdykoliv. NO jasně, ale Timexy? Říkal buď to vydrží nebo půjdou do kopru. Moje hodinky do kopru? No těbůh.

Nakonec jsem to "zaplaval" a zatím to dopadlo dobře. /po 10 dnech/. Někdo se tomu jistě usměje, ale on se ten letitý pocit, že s hodinkami se do vody neleze, pokud to nejsou skutečné potápky, těžko překonává.

 

Ještě k tomu modelu - původně jsem je chtěl pořídit s červenou vteřinovkou, ale to se mi nedařilo, tyto jsem koupil od člena zde a žlutá vteřinovka je vlastně k tomuto provedení přece jen lépe padnoucí. A nakonec - Indiglo je plus a na žlutou jsem si již zvykl.

Jinými slovy - koupel včetně povrchové plavby přežily a řemínek je jak nový. :clap:

***

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Elogo, tak to je super zprava.

Ja kdyz jsem v roce 2001 kupoval svoje Timexy, tak mi prodavacka rikala, ze Timex ma ty hranice trosku posunuty. Pamatuju si na nejakej prospekt v obchode, kde s WR50 normalne povolovali plavat, s WR100 potapeni bez pristroje a WR200 potapeni s pristrojem. Ty moje jsou s WR200 a pry je to uz na potapeni s pristrojem do realne hloubky 60-80m. To mi tehdy rekla. Jelikoz nejsem potapec, tak jsem to nikdy nezkousel, ale pokud si dobre pamatuju, tak v te dobe spousta jejich triatlon modelu byla taky s WR50. Takze s Timexama se asi vody bat nemusis.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ok, díky, :notworthy:, už to tak bude, jsem s tím vlastně docela spokojen, jen netuším, jestli to s tím wr50 bude natrvalo, nebo to někde v těsnění korunky časem povolí. V každém případě vím, že když je zapomenu sundat, nic se neděje. O to mi šlo hlavně.

Andy - díky za podporu. :cheers:, příště budu muset vyzkoušet sportovní Seika, co mají WR100.

***

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 3 týdnech...

Nevím kam to šoupnout, tak to dám sem..

Posledních pár dnů na ruce (teda krom vody, sprcha apod.) - spokojenost jak sviňa. Sice z nich mám neustálý pocit otloukánků. Jako hodinky do lesa, na sekání dřeva, prostě manuální práci a podobně naprostý ideál. Takže je asi budu mít jako pracovky. A neustále se mi děje, že rozsvěcuji indiglo. Při každém sebemenším ohnutí ruky. Ale neřeším.. Jak už jsem psal, s hodinkama jako takovýma spokojenost.  :clap:  :clap:

post-39848-0-10055200-1475339632_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

 

Jedinne, co me rozcilovalo byla sekundovka skakajici mimo indexy.

To nelícování vteřinovky je fakt masakr! Kam se hrabou Wengery s rondou.. Taky ta vteřinovka mlátí, jak když hrbatý padá ze schodů.. Když je noc a ticho, slyším ji dobře na metr a půl, možná dva.. Ale jinak paráda.

 

Edit: Já chudý jsem. Jak kostelní myš, takže jsem to trefil..  :guitar:

Upraveno uživatelem Jiří_99
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Dobrý kus, ta barevná kombinace s modrou docela zajímavá, ale mi by to sedělo tak nějak na zahradní párty než do skutečného terénu a terénního výšlapu. Ale to je můj pohled a nejdůležitější je spokojenost majitele. :notworthy: :cheers:

***

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

K mému pokusničení při plavbě na Balatonu se nyní cca po 5 týdnech přidalo pár výšlapů v Krakonošově. Jelikož jsem zrovna schytal, zažil a přežil změnu počasí z téměř žhavých teplot na sněhové podmínky a docela nízké teploty zajímalo mne, zda se to nějak nepodepíše na chodu a činnosti quartzového srdce těchto hodinek. Tedy byl jsem tam týden a bral jsem je každý den i když počasí bylo totální bída, žádný příjemný podzim se nekonal. Pršelo se sněhem 3 dny v jednom kuse.  Zmokl jsem párkrát se vším všudy, ale to patřilo k programu, bo šlo o skutečné výšlapy terénem přes 20 km a nikoliv jentak odpolední pochůzku kolem boudy na grog.

Nakonec to bylo tak dobře, protože jsem byl na vážkách před tímto celým Veselým výletem, zda vzít tyto nebo automaty Seika 5 s téměř totožným ciferníkem a WR100. Nakonec právě pro to, že se mi WR 100 zdále do Krkonoš jako zbytečný luxus a a chtěl jsem spíše sledovat odolnost Timexů vzal jsem sebou na "Expedition" skutečné hodinky EXPEDITION. A už tam jednou byly tak co.

Byl jsem nakonec chodem ubezpečen, že při plavbě na Balatonu ani při týdenním cestování v mokrém a studeném prostředí nijak neutrpěly, ani na chodu strojku ani na vizáži. Relativně stále zánovní vzhled a zřejmě i jistá odolnost v prostředí, kam jsou určeny, to mi docela vyhovuje a těší. Je to tedy s těmito hodinkami , jak je zmíněno výše u kolegy, za málo peněz docela dost solidní muziky. To se mi líbí a Indiglo při večerních a nočních návratech je fakt plus. :notworthy:

***

 

 

 

 

post-18915-0-30414500-1476178521_thumb.jpg

post-18915-0-76515100-1476178543_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

Zdravim, mam tyto hodinky: https://www.hodinky.cz/timex-expedition-e-tide-temp-compass-t2n721.html

Najednou prestaly jit. Ale uplne. Kolik by mohl stat servis? Jestli ma cenu je opravovat

nezkoušel jsi vyměnit baterii?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Baterka tam sla nova, to jo. Nechal sem to v hodinarstvi vymenit. Ale i ta stara jeste stavu mela... Rekli mi, ze by to poslali na servis, ale cenu mi nerekli, tak nevim jestli to ma smysl.Je fakt ze sou to otloukanci, tak treba rekli ze uz to staci :-)

Já bych to zkusil zde: http://www.timex.cz/view.php?Page=Clanky&VMenu=301, myslím, že by ještě mohly sloužit

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to vypadá, žes to utopil, prostě se ti do nich dostala voda nebo větší vlhkost jakýmkoliv způsobem. 

Opravit záleží na ceně, tady to vypadá na výměnu strojku, to bude ranec, ale je to řešitelné, záleží na kapse a nárocích. Zkus Hodinářství Volavka, Praha - Karlín, tam ti řeknou ortel.

:notworthy:

***

Upraveno uživatelem eloga
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...