Přejít na obsah

pomoc s vyberem paralyzeru

tmoris

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...
  • Odpovědi 72
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Kabelkova velikost a monstr sila je tohle http://paralyzuj.cz/paralyzery/paralyzer-streetwise-blackout-11-000-000-voltu?sort=p.price&order=DESC&limit=100 akorat mam pochybnost jak to pri tehle velikosti bude zvladat baterka a prijde mi zvlastni, ze neco takhle mrnavyho ma fakt takovou silu..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kabelkova velikost a monstr sila je tohle http://paralyzuj.cz/paralyzery/paralyzer-streetwise-blackout-11-000-000-voltu?sort=p.price&order=DESC&limit=100 akorat mam pochybnost jak to pri tehle velikosti bude zvladat baterka a prijde mi zvlastni, ze neco takhle mrnavyho ma fakt takovou silu..

Jak jsem psal výše, tak mám paralyzér zhruba stejné velikosti, rozdíl je jen v tom, že mám nižší udávaný výkon a nabíjecí kolíky vysunovací ve spodní části /nutno dokoupit měnič-nabíječky/. Ale do kabelky to asi nebude moc praktické, protože to nemá pojistku vypínače, počítá se s tím, že to bude v pouzdře. Ten vypínač jde dost lehce a stačí ho lehce posunout a bude to v kabelce buď svítit, nebo bude připraven k použití. Ale já za sebe bych to manželce nedoporučoval z důvodů, které jsem již uváděl. Navíc za ty prachy - v US za 1/4.

Ještě doplním - akumulátor má opravdu vysokou výdrž, dobíjí se po 1/2 roce.

Upraveno uživatelem gandalf
Odkaz ke komentáři

Nakonec jsem koupil tohle a z cvicneho vystriku je zrejme, ze te ucinne latky dostane objekt vyrazne vetsi zasah nez tim mojim starym peprakem. Proti malym (i kdyz treba silnym) paralyzerum je urcite vyhoda, ze clovek nemusi fyzicky blizko utocnika/psa. U velkych paralyzeru je pro me zas zasadni prekazkou celkova velikost a vaha.. nejsem ochoten tahat sebou pulmetrovy a kilovy klacek.. takze tak. Doufam, ze to nebudu muset pouzit..
Odkaz ke komentáři

Tmoris: tak jsem rad, ze jsi vybral toto. Uprimne receno i kdybys to pouzil, je to nejmene nasilna forma obrany a potencionalniho utocnika to na chvili vyradi z provozu. Pokud se citis ohrozen, chce to mit sprej stale po ruce. Obrovska vychytavka je led svetlo, krasne sviti a pri pripadne konfrontaci utocnika silne oslepi, Ty zretelne vidis, kam miris a navic to hezky posviti v absolutni tme. Takze dobra, bezpecna a relativne levna volba!

Odkaz ke komentáři

• Po roku...

S dovolením použiji toto vlákno, trocho se to tu probíralo.

Holky po mě chtějí koupit pepřák a vůbec nemam šajn co vybrat. Nemáte tip na nějaký slušný deodoran na nepřizpůsobivý. Radši asi něco menšího, ať se to neválí ve skříni. Dík

Odkaz ke komentáři

Ono je to těžký,  já to pořídil švagrový a dopadlo to následovně.

Ten pořádnej co je taková větší pixla se jí nechtěl tahat,  jakože velkej.

Pořídil jsem malej a spletla si ho opravdu s voňavkou.  Což byla asi sranda,  ale nebyl jsem u toho.

Nakonec jsem ji poradil rychlý nohy.  Snad kromě těch psů,  dost účinná metoda.  Hrát si na hrdinu je prostě omyl.

Odkaz ke komentáři

S dovolením použiji toto vlákno, trocho se to tu probíralo.

Holky po mě chtějí koupit pepřák a vůbec nemam šajn co vybrat. Nemáte tip na nějaký slušný deodoran na nepřizpůsobivý. Radši asi něco menšího, ať se to neválí ve skříni. Dík

Staci si precist text o par postu vyse..
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...