Andrew Posted October 19, 2015 Report Share Posted October 19, 2015 Stejně je to prdel, jak "místní zlatník" mění baterku zajisté v umělohmotném strojku a tvrdí, že jsou cenné. Chápu, že někde na vesničce mu třeba značka nic neřekne, ani to provedení ho nezarazí, ale ten strojek musí být opravdu děsnej... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vanderB. Posted October 19, 2015 Report Share Posted October 19, 2015 Díky všem za reakce. Já se v hodinkách vůbec nevyznám, tak se nezlobte :-) jsem ráda, že je může dál v klidu nosit :-)Pěkný den tak to dobře dopadlo, táta nepřijde o hodinky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitak Posted October 19, 2015 Report Share Posted October 19, 2015 Mám je doma, tak je odpoledne hned vyfotím zezadu. Nemyslím si, že je to šmuk. Když na nich místní zlatník měnil baterku, tak říkal, ať si jich vážím a nedávám je z ruky.Děkuji za všechny názoryJá bych si vážil hlavně toho zlatníka. Dozajista má smysl pro humor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jörg8X Posted October 19, 2015 Report Share Posted October 19, 2015 Prosím o radu, kde nechat ocenit hodinky A. Lange ?Mám jedny po dědovi a nevím, co s nimi. Dala jsem je na běžné nošení otci, ale když jsem pak zjistila, jakou mají cenu, tak bych je chtěla prodat, ale vůbec nevím, za kolik.Díky za raduNoční směna u Langeho teda nic moc, na cifru mají "automatic" a dají tam baterkový strojek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan S. Posted October 19, 2015 Report Share Posted October 19, 2015 Že se na tomhle fóru zažije tolik zábavy, to jsem opravdu nečekal Link to comment Share on other sites More sharing options...
OndraTce Posted October 20, 2015 Report Share Posted October 20, 2015 Miliónové A.Lange&Söhne s automatickým strojkem a "když v nich zlatník měnil baterku" je pro mě joke týdne. Zlatník je pěkně zlomyslná svi..ě . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irma Bunt Posted October 20, 2015 Report Share Posted October 20, 2015 Obávám se, že fotku strojku už asi neuvidíme... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frostie Posted October 20, 2015 Report Share Posted October 20, 2015 Obávám se, že fotku strojku už asi neuvidíme...Asi ani nebude nutno, normalni bezkamenova unadjusted miyota za par dolaru v plastu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mechac Posted October 20, 2015 Report Share Posted October 20, 2015 made my day. Diky :-)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
filo-boxer Posted October 21, 2015 Report Share Posted October 21, 2015 Nemyslím si, že je to šmuk. Když na nich místní zlatník měnil baterku, tak říkal, ať si jich vážím a nedávám je z ruky.K místnímu zlatníkovi chodím taky. Je to odborník, opravuje i Rolexky. Zrovna dneska mi dával novou baterku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daemonultimate Posted October 21, 2015 Report Share Posted October 21, 2015 si to celkem trefil i na indexy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bert Posted October 21, 2015 Report Share Posted October 21, 2015 Režie, střih, kamera i hudba jsou naprosto úchvatné - jedním slovem majstrštyk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MJ. Posted October 22, 2015 Report Share Posted October 22, 2015 ty si zvíře filo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts