Přejít na obsah

Seiko Legenda - Želvy


People

Doporučené příspěvky

  • po měsíci...
  • Odpovědi 3,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

V 21. 8. 2021 v 21:00, Pepino777 napsal:

Podle toho co jsem zatim prochazel na google, dela se na skx, samurai a nejaky tudory.... Na zelvy jsem ho nenasel. Ale diky z pomoc.

Na želvy se dělaj jen jednobarevný, viz stránky výrobce

https://crafterblue.com/collections/rubber-dive-seiko-watch-straps/products/curved-end-rubber-strap-for-seiko-turtle-cb08?variant=36562364170398

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

 

před 4 minutami, Pepino777 napsal:

Díky za pomoc, je to velká škoda, v padi barvách by se mi líbil. Má někdo tip na shop, kde koupit s lepší cenovkou? Předpokládám, že když vezmu od výrobce, budu platit výpalný a to vyjde ještě hůř než když to vezmu z koscomu.

Neviem ako je to s tym vypalnym, ale je pravdepodobne, ze podobne ako ine firmy mimo EU, zacinaju robit obchody sklady v EU.

Cez leto totiz robil objednavku kamos, kt. zije v Nemecku.

Bral 3kusy a prisli mu bez vypalneho zo skladu tiez v Nemecku (tusim Frankfurt)

(samozrejme klasicky cez crafterblue.com)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano, je tam uvedeny Hong Kong, ale sklad v Nemecku urcite maju

(Oni mu dokonca poslali jeden zly, tak mu behom dvoch dni prisiel kurier doniest ten spravny a zobrat naspat ten zameneny...)

Upraveno uživatelem miro_mt
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám k želvám jak černej, tak oranžovej Crafter Blue a ten oranžovej je vyloženě zklamání za ty prachy. Mdlá barva a přijde mi že se i docela špiní a blbě to jde dolu. Musíš mít jejich hubený stěžejky, který teda dávaj k řemínku, ale nechápu, že to neudělali na ty origo želvácký. Jediný, že doléhá k dýnku jinak nic moc... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ještě se zeptám. Mám svý želvy v Koscomu už měsíc a půl. Spadly mi na zem na dlaždičky a si se tam něco vohlo 🙂 a rotor se lehce o něco šoupal v jednom bodě když jsem s nima u ucha zakvedlal. Tak sem je donesl do koscomu a že je tam mám nechat, že obejdnaj novej rotor, že by to mělo bejt tim (předběžná cena asi litr). Cena by mi nevadila, ale že to je skoro 2 měsíce, to mi pomalu začíná vadit, ale na tem měsíc jsem byl upozorněn... Dám tomu asi do konce měsíce a když to nedaj dohromady, máte někdo tip kde by to v Praze zmákli, abych nemusel čekat zase měsíce?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já tam měl hodinky měsíc jen kvůli tomu, aby mi řekli že byly asi zmagnetizovaný a že je testovali. Zkoušel jsi se spojit s Pražskym Hodinářstvím? 

 

ad crafter: jestli do toho nejdou origo tlustý stěžejky tak na to kašlu a jdu pátrat dál, když do želv dal výrobce místo klasickejch tenkejch ty knedlíky, asi k tomu měl nějakej důvod

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V Pražskym hodinářství jsem měl kdysi želvy na seřízení a seřídili je parádně, ale to bylo ještě na Barrandově a vokolo sem jezdil skoro každej den, teď už sou v Libni a tam se moc nedostanu, ale uvidim, třeba se na ně obrátim. 

Já hodně nosim origo oranžovej Seiko, je to ten samej jako černej, ale oranžovej, Hezky výraznej a příjemnej. Na zpestření doporučuju.  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...
  • po 2 týdnech...

Tak nějak se mi zachtěl Manty - Seiko King Turtle Manta Ray, ale je tu několik ale

1. želvy už mám - Padi - jedny z nejhezčích

2. cena 16 litrů za želvy??? VTF

3. kiklopa z originálů bych stejně upálil, protože se mi nelíbí a tim bych zničil originalitu.

Takže 

Když jsem úplnou náhodou narazil na origo cifr s mantama, tak jsem neváhal a koupil. Pak jsem se v tom trochu povrtal a mám z toho Seiko Turtle Padi Manta, nebo tak něco. 

Svý padiny jsem už dlouho nenosil a tou výměnou ciferníku mě začaly zase strašně bavit.

Ty mantičky jsou kouzelný. Hodně záleží na světle. Někdy tam vidět jsou a jindy zase vůbec ne. Hází to odstíny modré až tyrkysové. Zkoušel jsem to vyfotit, ale nejde mi to.

DSC02380.JPG

DSC02366.JPG

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...