Jump to content

Seiko Legenda - Želvy

People

Recommended Posts

Uvital bych tip na konkretni kus, ktery dobre sedne a ma slusne provedeni, na zaklade osobni zkusenosti.

Na Ali a pod. je jich spousta, ale leckdo si stezuje, ze to nesedi uplne ok nebo ze vypadaji v realu hnusne.

@odjinud chapem, tak v tom pripade ja som bral lunetu aj vlozku z https://www.dlwwatches.com. A odporucat teda nemozem. Vlozka ok, luneta vizualne tiez fajn. Uz som to tu niekde spominal, je nepresne vyrobena, po osadeni na puzdro ju v rukach nepretocis. Mne to osobne nevadi, lunetu realne nepouzivam, bral som to len ako vizualny facelift. Ak by ma to zacalo stvat, vzdy mozem nahodit povodnu lunetu.

ja som bral lunetu  z one second closer- kvalita super, originálne designy a v baleni su tri tesnenia roznej hrubky ktorymi si doladis chod lunety. vyrobok super ale tak zlého predajcu som este nezazil. urgovanie na odoslanie tovaru, neodpisoval mi, po forach malo par ludi skusenosti ze nakoniec ani nic neprislo. navyše to trvalo z polska cez mesiac. (tvrdil ze ma zlomenú  ruku ale  aj to sa da normalne vykomunikovat a nie ze sa po tebe zlahne zem)

V 11. 7. 2022 v 12:10, junior300 napsal:

@odjinud chapem, tak v tom pripade ja som bral lunetu aj vlozku z https://www.dlwwatches.com. A odporucat teda nemozem. Vlozka ok, luneta vizualne tiez fajn. Uz som to tu niekde spominal, je nepresne vyrobena, po osadeni na puzdro ju v rukach nepretocis. Mne to osobne nevadi, lunetu realne nepouzivam, bral som to len ako vizualny facelift. Ak by ma to zacalo stvat, vzdy mozem nahodit povodnu lunetu.

No, neotocna luneta, to je u seciho stroje trochu problem, ne? 🙂

@odjinud ako pre koho, potapat sa s nimi nepotapam a pocet piv tiez na lunete neevidujem. 😁 Ale spomenul som to prave preto, aby si nedopadol podobne. Zvlast ak principialne pozadujes, aby vsetky udelatka na hodinkach fungovali, co chapem. Ja som celu akciu bral len ako pokus o homemade modding.

Edited by junior300

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Občas si zatočim lunetou, to je jasný a začala mi vylejzat gumička pod lunetou směrem k cifru. Sundám lunetu a ten gumovou kroužek v lunetě byl štíplej. Předopokládám, že v Koscomu ten koružek mít budou, ale jestli tam není něco standardizovanýho nebo je tam prostě sejkáckej přesně určenej díl. Neměl někdo stejnej problém?