junior300 Posted July 8, 2022 Report Share Posted July 8, 2022 @odjinud ja mam spominany upgrade, menil som povodnu lunetu s vlozkou za novu coin-edge s keramickou ciernou vlozkou. Co konkretne ta zaujima? V 30. 5. 2022 v 19:14, junior300 napsal: Link to comment Share on other sites More sharing options...
odjinud Posted July 11, 2022 Report Share Posted July 11, 2022 Uvital bych tip na konkretni kus, ktery dobre sedne a ma slusne provedeni, na zaklade osobni zkusenosti. Na Ali a pod. je jich spousta, ale leckdo si stezuje, ze to nesedi uplne ok nebo ze vypadaji v realu hnusne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior300 Posted July 11, 2022 Report Share Posted July 11, 2022 @odjinud chapem, tak v tom pripade ja som bral lunetu aj vlozku z https://www.dlwwatches.com. A odporucat teda nemozem. Vlozka ok, luneta vizualne tiez fajn. Uz som to tu niekde spominal, je nepresne vyrobena, po osadeni na puzdro ju v rukach nepretocis. Mne to osobne nevadi, lunetu realne nepouzivam, bral som to len ako vizualny facelift. Ak by ma to zacalo stvat, vzdy mozem nahodit povodnu lunetu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mironfs Posted July 11, 2022 Report Share Posted July 11, 2022 ja som bral lunetu z one second closer- kvalita super, originálne designy a v baleni su tri tesnenia roznej hrubky ktorymi si doladis chod lunety. vyrobok super ale tak zlého predajcu som este nezazil. urgovanie na odoslanie tovaru, neodpisoval mi, po forach malo par ludi skusenosti ze nakoniec ani nic neprislo. navyše to trvalo z polska cez mesiac. (tvrdil ze ma zlomenú ruku ale aj to sa da normalne vykomunikovat a nie ze sa po tebe zlahne zem) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolky87 Posted July 12, 2022 Report Share Posted July 12, 2022 Jemná lumiOdoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Link to comment Share on other sites More sharing options...
odjinud Posted July 13, 2022 Report Share Posted July 13, 2022 V 11. 7. 2022 v 12:10, junior300 napsal: @odjinud chapem, tak v tom pripade ja som bral lunetu aj vlozku z https://www.dlwwatches.com. A odporucat teda nemozem. Vlozka ok, luneta vizualne tiez fajn. Uz som to tu niekde spominal, je nepresne vyrobena, po osadeni na puzdro ju v rukach nepretocis. Mne to osobne nevadi, lunetu realne nepouzivam, bral som to len ako vizualny facelift. Ak by ma to zacalo stvat, vzdy mozem nahodit povodnu lunetu. No, neotocna luneta, to je u seciho stroje trochu problem, ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior300 Posted July 13, 2022 Report Share Posted July 13, 2022 (edited) @odjinud ako pre koho, potapat sa s nimi nepotapam a pocet piv tiez na lunete neevidujem. Ale spomenul som to prave preto, aby si nedopadol podobne. Zvlast ak principialne pozadujes, aby vsetky udelatka na hodinkach fungovali, co chapem. Ja som celu akciu bral len ako pokus o homemade modding. Edited July 13, 2022 by junior300 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pauliej Posted July 18, 2022 Report Share Posted July 18, 2022 Vzdy ma prijemne prekvapi, ako su aj napriek vacsim rozmerom pohodlne ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jovani Posted July 28, 2022 Report Share Posted July 28, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIK82 Posted July 30, 2022 Report Share Posted July 30, 2022 Pelhřimov na věži. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pauliej Posted August 7, 2022 Report Share Posted August 7, 2022 Manty .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
seikó Posted September 8, 2022 Report Share Posted September 8, 2022 fenomén Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOCKOPEES Posted September 9, 2022 Report Share Posted September 9, 2022 Po delší době. Úplně jsem zapomněl jak jsou fajn Link to comment Share on other sites More sharing options...
pauliej Posted September 12, 2022 Report Share Posted September 12, 2022 Klasicke pepsinky ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ředitel Posted September 12, 2022 Report Share Posted September 12, 2022 chvilku modré, chvilku černé Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pepino777 Posted September 12, 2022 Report Share Posted September 12, 2022 Pěkná barva Řediteli, takových jsem tu moc neviděl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ředitel Posted September 13, 2022 Report Share Posted September 13, 2022 @Pepino777 je to model srpe89, (dříve srp773) mám je od místního člena a na živo moc fajn barva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chronopetr Posted September 22, 2022 Report Share Posted September 22, 2022 To se neokouká Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strocek Posted October 8, 2022 Report Share Posted October 8, 2022 Občas si zatočim lunetou, to je jasný a začala mi vylejzat gumička pod lunetou směrem k cifru. Sundám lunetu a ten gumovou kroužek v lunetě byl štíplej. Předopokládám, že v Koscomu ten koružek mít budou, ale jestli tam není něco standardizovanýho nebo je tam prostě sejkáckej přesně určenej díl. Neměl někdo stejnej problém? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strocek Posted October 10, 2022 Report Share Posted October 10, 2022 Pánové nemá někdo tip na servis Želv v Praze? Potřeboval bych pružinu do lunety, případně kde by se dala pořídit. Koscom čekačka 4-6 týdnů. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts