Daemonultimate Odesláno 31. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2015 (upraveno) Ulysse Nardin Marine Diver Indian Ocean Limited Edition Indický oceán? tvoří přibližně 20% vody na Zemi. Je ohraničen na severu Asií, na západě Afrikou, na východě Austrálií a na jihu Antarktidou. Jeho vody jsou významné pro celosvětový námořní obchod, ale také kultůru a využívají se již přibližně 7 tisíc let. Právě Indickému oceánu? věnuje značka Ulysse Nardin? svou limitovanou edici pojmenovanou Indian Ocean. Reference: 265-10LE-3/93-IND Movement Caliber UN-26Power reserve: Approximately 42 hoursWinding: Self-winding FunctionsPower reserve indicator at 12 o?clockSmall seconds and round date window at 6 o?clock CaseSteel and 18 ctrose goldDiameter: 44 mmBezel: Unidirectional rotating bezelCrown: Screw-down security crownWater-resistance: 300 mCrystal: Anti-reflective sapphire crystal Bracelet Exclusive rubber strap with titanium elements engraved ?Indian Ocean? and deployant clasp Upraveno 31. října 2015 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 31. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2015 Už jednou jsem o Ulysse Nardin uvažoval, avšak z obavy, že se rychle okoukají a neprodám je ani za polovinu jsem od toho ustoupil.Líbí se mi moc. Modrá mě prostě bere. Nádech růžového zlata se mi už také hodí k věku, a 44mm je na mojí tlapu akorát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 31. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2015 Takže jedině jako definitivní, to by šlo ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se