Přejít na obsah

Bulova Moonwatch Re-Edition


Daemonultimate

Doporučené příspěvky

Karta je nová, keďže tam je dnešný dátum. Na starej bol dátum spred vianoc. To tam skôr uvádzajú iné číslo ako je výrobné. Číslo na karte bolo aj na starom aj na novom dynku rovnaké.

Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 699
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

To číslo čo si napísal je aj na starom aj na novom kuse. Podľa mňa by tam malo byť : 23533521
A áno to tam tiež nie je . To sa bude vysvetľovať budúcemu majiteľovi
Čiže na karte je zle uvedené výrobné číslo ( ale číslo ktore je uvedené na hodinkách je)
A samozrejme mám doma vysačku, ktorá má iné S/n čiže výrobné číslo ( to si myslím nie je také dôležité )

Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 31. 1. 2022 v 21:47, kolky87 napsal:

Presnosť áno, len ta minútová ručička nieje pri prechode 60s presne kde má byť. Možno len moja chyba pri nastavovaní ...dúfam, že sa v nich niekto nehrabal a eshop mi ich poslal po niekom...emoji848.png
 

Měl jsem tyhle Bulovy třikrát. Vždy v pořádku a bordel na číselníku nebyl. Nicméně k té vteřinové ručce a její centralizaci - pořád je to quartz a někdy se ta ručka nevrátí úplně přesně na index "12", je to vcelku normální vlastnost. Pokud jde o qaurtz, tak třeba Alpina má vyloženě "vůli" ve vteřinové ručce, taky opakovaně zkoušeno. Ale z úplně jiného soudku, pokud jde o automat, tak to tam nechceš, ačkoli dle tvrzení výrobce je to standardní vlastnost - dvoje DSOTM - jedny klasické a druhé Pitch Black. Jedny měly v té době (2019) retail 292.100,-Kč, druhé cca 315 (u obou přikládám fotky detailu, můžeš se podívat sám z té fotky obyčejných DSOTM to není patrné na první pohled, ale bylo to tak, že byla vychýlená milimetr doleva, u druhých je to naopak a vychýlení je vpřed) a to už člověku fakt vadí, nicméně k Tvému "problému" tím chci napsat, že to není jen u hodinek v nižší cenové, ale i v těch vysokých - tedy buď v klidu, zahoď lupu, dej je na ruku a užívej si je, jsou to super přesné hodinky s krásným designem.

V 3. 2. 2022 v 18:22, Frantik napsal:

Hele taky jsem po tom pátral a parkrat s nima jebnul omylem a drzi to 🙂 A kdyžtak, ta skoda by zas nebyla tak obrovská.

Mě se stalo, že jsem takhle jebnul s Monacy a růžek se odštípnul, tam je to sklo taky takhle debilně uložený, ale přesně jak píšeš, tady ti případně bude za pusu.

 

IMGP3058.JPG

IMGP5251.JPG

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak našiel som zas toto. Nie je to vidieť voľným okom kto to tam nehľadá. Samozrejme by som si to nevšimol ani ja keby som ich nepozeral "mikroskopom" keďže prišli po reklamácii po špinavom ciferníku minulého kusu.
Ale toto mi nevadí a nemienim to riešiť druhýkrát.
Aby som tu nebol za človeka ktorý si kúpi "lacné" (pre mňa nie) hodinky a snaží sa nájsť všetky chyby.
Ako píšeš pôjdu na ruku a budem si ich užívať


Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pak je už jediná možnost, dojet/dojít si k prodejci osobně, ukázat mu to a zkrátka si vybrat kus se kterým budeš spoko, navíc pokud je vnímáš, jako svoje lepší, tak proč dělat kompromisy, ale už bych to asi řešil osobně, včetně těch papírů, jak píše Pepa.

EDIT: Tak po zhlédnutí fotky update - tohle bych řešil i já :D ... ale znova - osobně i kdybych měl dojet do Blavy.

Upraveno uživatelem Sphinxx
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tahle vada by mi taky vadila, přestože bez brejlí už nepřečtu ani jídelák a přestože to jsou hodinky "za pár korun". Pokud už sis toho jednou všimnul, bude Tě to stejně pronásledovat. Já je mám už potřetí a zůstanou, jsou fakt super.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kurna chlapi. Je to v riti. Prečo ste nenapísali nevadilo by nám to, nos ich . Budem im volať a uvidíme ...
A áno som asi ten typ, ktorý potrebuje mať hodinky tip-top a bohužiaľ je tam nejaká vada, ktorá by ma časom žrala viac a viac a nerobili by mi na ruke takú radosť, ktorú od nich čakám
A ešte jemne suchnuta nožka + zle vypísana záručná karta.
Všetko zle

Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já mám svůj kus z Jomashopu. Index na 6 hodině je malinko nakřivo, ale sere pes. Navíc asi bez šance to řešit a ani nechci. Co se týká vteřinovky stopek a pozice 12. Když dorazily, tak to byl dost jebnuté. Z toho jsem byl docela ve stresu. Nicméně pak jsem zjistil, že se to dá ladit, což se mi povedlo, ale ono to stejně lítá v nějaké toleranci +- a to ani nemusím stopky zapnout. Ale dle mě je tzo v pohodě a neřeším.

PS: K tomu výrobnímu číslu. Když jsem reklamoval potápky Citizen a dali mi nový kus, tak do původního záručáku napsali výměna za nový kus a dopsali tam nové výrobní číslo. Takže toto by asi chtělo poladit, ať nemáš v budoucnu problém.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No jak to tady čtu, tak se nestačím divit. Nedalo mi to, vzal jsem své Bulovy a jal se je podrobně zkoumat, i když jsem se zařekl, že to už dělat nebudu (kdo měl Seiko, pochopí), co oči nevidí, to srdce nebolí :D. Nicméně, vadu jsem na svých nenašel a navíc zjistil jednu celkem zajímavou věc a to je odlišnost na číselníku u subdialů. Na mých hodinkách je hrana kolem subdialů krásně ostrá, zatímco na fotkách @kolky87 mají jakousi malou fazetu - zkosení.

Chronograf jsem taky kalibroval, přišlo to rozhašené (taky Jomashop), ale jinak vše lícuje přesně jak má a vůle na velké vteřinovce je zcela nepatrná a pozice na index dokonalá.

Na dýnku mám Sapphire Crystall a krom toho je mám opravdu rád 🥰.

A jak tady radí kluci, určitě osobně zajet do prodejny a omlátit jim to tam o hlavu (jsou dost těžké), snad se potom proberou a začnou prodávat bezvadné zboží. Bulovy jsou mé druhé hodinky z ciziny (jedny USA, jedny Japonsko) a vždy bezvadný kus. Teda z Japonska poslali jiný model, který jsem si nakonec nechal, ale jinak to byl bezvadný kus 🤣🤣🤣.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...