Jump to content

Nacházíte se ve vlákně se zvýšeným výskytem hodinek, které jsou kopiemi či napodobeninami modelů jiných značek. Čtení tohoto vlákna, či přispívání do něj, poškozuje zdravý vývoj chronomagora.

MPM Quality

Guest maxipesfik

Recommended Posts

Kde su tie doby, ked som titanove MPM povazoval za vrchol hodinariny? Odoslané z PMT3418_4G pomocou Tapatalku

Nevědomost je sladká. U mě přetrvávající.

Ale tak ci tak by som si radsej vybral AmfibieOdoslané z PMT3418_4G pomocou Tapatalku

Třeba přijdou doby, kdy u nás budou zase povinný, haha.

Vypadají každopádně dobře. Ty dražší Vostoky s automatem od Seiko, to bude zřejmě pohoda, nebo? Jak jsou na tom ty levnější modely s 2415.01?

Nikdy jsem se s těmi hodinkami nepotkal.

Třeba přijdou doby, kdy u nás budou zase povinný, haha.

Vypadají každopádně dobře. Ty dražší Vostoky s automatem od Seiko, to bude zřejmě pohoda, nebo? Jak jsou na tom ty levnější modely s 2415.01?

Nikdy jsem se s těmi hodinkami nepotkal.

Ja poznam jedine s ruskym strojom a nemam problem. Na fore je velmi fajn vlakno. Ruske casy musia mat rusky stroj

Odoslané z PMT3418_4G pomocou Tapatalku

Ja poznam jedine s ruskym strojom a nemam problem. Na fore je velmi fajn vlakno. Ruske casy musia mat rusky stroj Odoslané z PMT3418_4G pomocou Tapatalku

Mrknu. Děkuju za inspiraci.

• 1 month later...

Hoši. Že tu vystavím svoje nové oblekovky . No. Q+Q je Citizen a Myiota je taky Citizen. A moje nová Dacia je Renault. Svět je spletitý...

• 4 years later...
  • 3 weeks later...