Přejít na obsah

Alpina vs Oris


Doporučené příspěvky

Oris

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co jiného můžu jako příznivec Alpiny napsat, než že Alpiny, to jsou prostě pilotky jak mají být :) Orisy jsou sice zajímavé, ale ty dny v týdnu, na které ukazuje jedna z ruček jsou tam divné, kdyby to raději měli klasicky, že jsou schované na kotouči a třeba nahoře by byl jen výřez na den, tak by to bylo asi lepší.

A jinak bych klidně mrknul i na ty Wardy, ty mají taky pěkné pilotky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Alpiny jsou 40 i 44mm, Oris jen 44. Obě značky osadily Sellitou. Oris přebíjí konkurenci hned dvěma komplikacemi navíc. Kolega Toblin nadhodil moc pěkný model, já bych v jeho výběru zašel malinko dál, malou vteřinku nevyhledávám, uspořádání ukazatele day na modelu z tvého výběru mi nevyhovuje, šel bych do ref. 01 752 7698 4164-07 5 22 17FC, ale záleží na tom, co preferuješ sám. Z technického hlediska s Alpinou ani s Oris chybu neuděláš.

 

 

oris-big-crown-propilot-day-date-watch.j

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ďakujem vám páni za názory, rady a odporúčania :)

 

Dajme tomu, že by to boli tie Alpiny (samozrejme všetko záleží až na reálnom dojme zo skúšania)...poraďte mi prosím nejaký hnedý kožený remienok, keďže v oblečení preferujem skôr hnedú farbu "doplnkov" ako opasok topánky a pod., ktorý by ich "nedegradoval" na obyčajné pilotky, ale im dodal "šmrnc" ako napr. aj ten čierny originál.

 

Ďakujem

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Za sebe, jako vlastníka jedněch pilotních Alpin můžu říct, že co jim opravdu sluší, je Rios Albatros, popřípadě Rios Advance, ale ty hnědé nejsou, takže pro tebe tedy asi ne. Každopádně tak jako tak bych vybral nějaký řemínek ze Strapshopu, kde jich mají spoustu, dodání máš do druhého dne a hotovo. Zrovna kůže Alpiny nemají moc dobré, takže bych určitě měnil tak jako tak a ve Strapshopu toho mají na výběr opravdu spoustu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co třeba Rios Hurricane nebo si něco nechat ušít od místních mistrů. Pokud máš menší ruku pak bych volil 40mm Alpiny, perfektní velikost a tvar pouzdra. Nejlepší bude když si uděláš výlet do Koscomu, tam ale hrozí že vybereš úplně něco jinýho  :D

 

http://www.strapshop.cz/iwc/rios-hurricane

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...