Bert Posted November 18, 2015 Report Posted November 18, 2015 Přátelé, protože jsem ode dnešního dne pyšným vlastníkem všech typů hodinek PRIM ORLÍK, hodlám se s Vámi o tuto radost podělit. Plánuji malou výstavu, jejíž základní parametry budou : Praha, širší centrum městaJeden den v druhé polovině ledna 2016Nějaká příjemná hospodaČas konání výstavy cca 16:00 ? 22:00Vstupné 50 Kč Dovolím si vysvětlit to vstupné. Chci z něj zaplatit dva lidi, kteří budou hodinky hlídat a zároveň na požádání předkládat před zraky chtivých chronomagorů. Pokud se vybere více, nežli zaplatím, půjde zbytek částky na provoz Chronomagu. Vystaveny budou nejen hodinky, ale i materiály a příslušenství k hodinkám náležející. Dnes jsem mluvil s panem Vernarem, obchodním ředitelem Eltonu, který nás též rád navštíví. Důležité: toto vlákno má sloužit jako průzkum zájmu, abych dokázal parametry hospody i prezentace odpovídajícně nastavit očekávanému počtu účastníků. Prosím, zkuste svůj zájem na účasti projevit již nyní, jakkoli ostré zvací vlákno se objeví až první týden v lednu. Díky, Bert
Guest dabelM Posted November 18, 2015 Report Posted November 18, 2015 Plánuješ den konání akce na víkend ?
Chosef76 Posted November 18, 2015 Report Posted November 18, 2015 Berte, kdybys dokázal nastřelit termín kolem poloviny prosince, byl bych Ti moc vděčný. Skvělý nápad !
Bert Posted November 18, 2015 Author Report Posted November 18, 2015 Plánuješ den konání akce na víkend ? Spíše na pracovní den, přeci jenom dorazí asi více lidí. O víkendu jsou všichni vyjetí pryč.
Bert Posted November 18, 2015 Author Report Posted November 18, 2015 Berte, kdybys dokázal nastřelit termín kolem poloviny prosince, byl bych Ti moc vděčný. Skvělý nápad ! Chosefe, do konce roku už nikdo nic nestíhá, hospody jsou plné, a abych pravdu přiznal, i já sám mám spoustu starostí. Děkuji za pochválení nápadu :-)
CEGY Posted November 18, 2015 Report Posted November 18, 2015 Pokud nebudu pracovat, tak bych se prisel podivat..
Guest dabelM Posted November 18, 2015 Report Posted November 18, 2015 Spíše na pracovní den, přeci jenom dorazí asi více lidí. O víkendu jsou všichni vyjetí pryč.A s mimo pražskou účastí ne počítáš ? Nechce se mě vracet ráno anebo večer domů anebo do zaměstnání a riskovat na namrzlé dálnici !
Chosef76 Posted November 18, 2015 Report Posted November 18, 2015 Chosefe, do konce roku už nikdo nic nestíhá, hospody jsou plné, a abych pravdu přiznal, i já sám mám spoustu starostí. Děkuji za pochválení nápadu :-)Asi jsem se špatně vyjádřil...myslel jsem předběžné nastřelení lednového termínu již v době kolem poloviny prosince. Můj prac. program je neskutečně nabitý a potřebuji si zajišťovat volno již kolem poloviny předchozího měsíce. Díky za pochopení.
Bert Posted November 18, 2015 Author Report Posted November 18, 2015 A s mimo pražskou účastí ne počítáš ? Nechce se mě vracet ráno anebo večer domů anebo do zaměstnání a riskovat na namrzlé dálnici ! Rozumím. Pojďme to přizpůsobit dle zájmu z jednotlivých koutů Čech, Moravy, Slezska a Mongolska. Ostravaci vědi :-)
Bert Posted November 18, 2015 Author Report Posted November 18, 2015 Asi jsem se špatně vyjádřil...myslel jsem předběžné nastřelení lednového termínu již v době kolem poloviny prosince. Můj prac. program je neskutečně nabitý a potřebuji si zajišťovat volno již kolem poloviny předchozího měsíce. Díky za pochopení. Ha, už jsem to pochopil. To půjde.
Guest dabelM Posted November 18, 2015 Report Posted November 18, 2015 Co to pojmout jako setkání všech fanoušků a vlastníků Orlíků v ČR 2016 ? Takový Czech Orlikclub.cz ;-) !!!!
Bert Posted November 18, 2015 Author Report Posted November 18, 2015 To se mi, při vší úctě, nechce organizovat.
Ondrej71 Posted November 18, 2015 Report Posted November 18, 2015 Skvělý napad Berte. Pokud budu v Praze, moc rad přijdu.
lib Posted November 18, 2015 Report Posted November 18, 2015 ... Takový Czech Orlikclub.cz ;-) !!!!ORLÍKIÁDA Když to vyjde časově, taky se rád podívám.
shotik Posted November 19, 2015 Report Posted November 19, 2015 Tohle by mě taky zajímalo ač nevlastním ani kus:)
Tikal Posted November 19, 2015 Report Posted November 19, 2015 No nevím, takový divný hodinky, ale jo Berte,už jsem ti to stejně slíbil
Recommended Posts