Jump to content

Recommended Posts

Posted

Přátelé, protože jsem ode dnešního dne pyšným vlastníkem všech typů hodinek PRIM ORLÍK, hodlám se s Vámi o tuto radost podělit. Plánuji malou výstavu, jejíž základní parametry budou :

Praha, širší centrum města

Jeden den v druhé polovině ledna 2016

Nějaká příjemná hospoda

Čas konání výstavy cca 16:00 ? 22:00

Vstupné 50 Kč

Dovolím si vysvětlit to vstupné. Chci z něj zaplatit dva lidi, kteří budou hodinky hlídat a zároveň na požádání předkládat před zraky chtivých chronomagorů. Pokud se vybere více, nežli zaplatím, půjde zbytek částky na provoz Chronomagu.

Vystaveny budou nejen hodinky, ale i materiály a příslušenství k hodinkám náležející.

Dnes jsem mluvil s panem Vernarem, obchodním ředitelem Eltonu, který nás též rád navštíví.

Důležité: toto vlákno má sloužit jako průzkum zájmu, abych dokázal parametry hospody i prezentace odpovídajícně nastavit očekávanému počtu účastníků. Prosím, zkuste svůj zájem na účasti projevit již nyní, jakkoli ostré zvací vlákno se objeví až první týden v lednu.

Díky, Bert

• Replies 179
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Berte, kdybys dokázal nastřelit termín kolem poloviny prosince, byl bych Ti moc vděčný. Skvělý nápad ! 

Posted

Plánuješ den konání akce na víkend ?

Spíše na pracovní den, přeci jenom dorazí asi více lidí. O víkendu jsou všichni vyjetí pryč.

Posted

Berte, kdybys dokázal nastřelit termín kolem poloviny prosince, byl bych Ti moc vděčný. Skvělý nápad ! 

Chosefe, do konce roku už nikdo nic nestíhá, hospody jsou plné, a abych pravdu přiznal, i já sám mám spoustu starostí. Děkuji za pochválení nápadu :-)

Posted

Spíše na pracovní den, přeci jenom dorazí asi více lidí. O víkendu jsou všichni vyjetí pryč.

A s mimo pražskou účastí ne počítáš ?

Nechce se mě vracet ráno anebo večer domů anebo do zaměstnání a riskovat na namrzlé dálnici !

Posted

Chosefe, do konce roku už nikdo nic nestíhá, hospody jsou plné, a abych pravdu přiznal, i já sám mám spoustu starostí. Děkuji za pochválení nápadu :-)

Asi jsem se špatně vyjádřil...myslel jsem předběžné nastřelení lednového termínu již v době kolem poloviny prosince. Můj prac. program je neskutečně nabitý a potřebuji si zajišťovat volno již kolem poloviny předchozího měsíce. Díky za pochopení. 

Posted

A s mimo pražskou účastí ne počítáš ?

Nechce se mě vracet ráno anebo večer domů anebo do zaměstnání a riskovat na namrzlé dálnici !

Rozumím. Pojďme to přizpůsobit dle zájmu z jednotlivých koutů Čech, Moravy, Slezska a Mongolska. Ostravaci vědi :-)

Posted

Asi jsem se špatně vyjádřil...myslel jsem předběžné nastřelení lednového termínu již v době kolem poloviny prosince. Můj prac. program je neskutečně nabitý a potřebuji si zajišťovat volno již kolem poloviny předchozího měsíce. Díky za pochopení. 

Ha, už jsem to pochopil. To půjde.

Posted

Co to pojmout jako setkání všech fanoušků a vlastníků Orlíků v ČR 2016 ?

Takový Czech Orlikclub.cz ;-) !!!!